Η αλήθειά είναι ότι τον Ασέβαστος δεν τον λες και μπετόβλακα.
Απ`τους πολύ αξιοπρεπείς εδώ`μέσα και με σχετικά αντικειμενική άποψη για τα πιο πολλά ζητήματα.
Στα δε μαστορικά είναι απ`τους λίγους που εμπιστεύομαι σχεδόν με κλειστά μάτια.
Η αλήθειά είναι ότι τον Ασέβαστος δεν τον λες και μπετόβλακα.
Αξιοπρεπής ; Με έκανες και γέλασα !waldorf έγραψε: 05 Αύγ 2021, 15:18Η αλήθειά είναι ότι τον Ασέβαστος δεν τον λες και μπετόβλακα.
Απ`τους πολύ αξιοπρεπείς εδώ`μέσα και με σχετικά αντικειμενική άποψη για τα πιο πολλά ζητήματα.
Έχει γραφτεί από νωρίς το πρωί ότι το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και επιχειρεί ξανά.Αρίστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 14:56 Βλέπουμε τώρα που το Beriev βρίσκεται σε συντήρηση το τί συμβαίνει με τις φωτιές σε Εύβοια, Αρχαία Ολυμπία και Μεσσηνία.
Κακώς, πολύ κακώς τα βάζεις με ένα mindset σαν του σεβ, ο μαν δεν παίρνει θέση από πριν για τα πράγματα αλλά προσπαθεί να βγάλει άκρη με την κριτική σκέψη που διαθέτει, όση διαθέτει, και την λογική. Για εμένα θα μπορούσες μέχρι και να το εκμεταλλευτείς αυτό βάζοντας το μυαλό σου να στροφάρει λίγο διαφορετικά. Θα έλεγα ότι στην τελική ο σεβ μας κάνει και χάρη αλλά αρχίδια, μιλάει σοβαρά μεν σπάζοντας πλάκα, όπως πολλοί από εμάς δω χάμου, οπότε.BigChiefWahoo έγραψε: 05 Αύγ 2021, 15:13Εγώ δεν σε λυπάμαι καθόλου,once a μπετόβλακας,always a μπετόβλακας.Ασέβαστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 09:52
εσενα καπου πρεπει να σε ξεφτιλισα πολυ, και πονεσες και παραφυλας καθε τοσο να μου την πεις.
λυπαμαι, αλλα για να το κανω, κατι μαλακια θα ειπες![]()
Θα παραφυλάω 24/7 για να σε φέρνω στη θέση σου.
Μηδενική ανοχή.
Χαρά μου που σ`έκανα και γέλασες.BigChiefWahoo έγραψε: 05 Αύγ 2021, 15:20 ...
Αξιοπρεπής ; Με έκανες και γέλασα !
Κυνηγοί/ψαροντουφεκάδες,σκέτη φύρα για την κοινωνία,ο τελευταίος κρίκος.
Ξεκόλλα ρε. Σα μικρό παιδί κάνεις.BigChiefWahoo έγραψε: 05 Αύγ 2021, 15:20Αξιοπρεπής ; Με έκανες και γέλασα !waldorf έγραψε: 05 Αύγ 2021, 15:18Η αλήθειά είναι ότι τον Ασέβαστος δεν τον λες και μπετόβλακα.
Κυνηγοί/ψαροντουφεκάδες,σκέτη φύρα για την κοινωνία,ο τελευταίος κρίκος.
"τον ΠΟΥΣΤΗ που βγήκε !"ΟΥΤΙΣ έγραψε: 05 Αύγ 2021, 09:37 Κι αυτή σίγουρα Συριζαία θα είναι.
Ροχάλες από παντού, σιχάματα.
https://thefaq.gr/i-apognosi-poy-den-th ... sto-soyli/

Ε και ακομα ενα επικοινωνιακο κολπακι οτι και καλα κατι κανει η κυβερνηση.Απλα σταχτη στα ματια για να μην βλεπουμε την διαλυση που υπαρχει στην πυροσβεστικη και την ανυπαρκτη δασοπροστασια.
Επικοινωνιακό κολπακι να γίνει ξανά κακούργημα ο εμπρησμός από πλημμέλημα που τον είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα...zteo έγραψε: 05 Αύγ 2021, 15:27Ε και ακομα ενα επικοινωνιακο κολπακι οτι και καλα κατι κανει η κυβερνηση.Απλα σταχτη στα ματια για να μην βλεπουμε την διαλυση που υπαρχει στην πυροσβεστικη και την ανυπαρκτη δασοπροστασια.