Γελάω που δεν ξέρεις τι στον γιούτσο γίνεται στις αναδασωτέες περιοχές που μου θες και ανεμογεννήτριες.πήζον bot έγραψε: 05 Αύγ 2021, 09:00γελαω που δεν εχεις δει πτερυγιο ανεμογεννητριας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιοί είναι οι υπεύθυνοι για τις πυρκαγιές;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Ποιοί είναι οι υπεύθυνοι για τις πυρκαγιές;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 05 Αύγ 2021, 09:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ειναι τεχνολογια περασμενης εποχης και δεν θελω να σε πιέσω να το καταλαβεις θα το διαπιστωσεις και μονος σουΑσέβαστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 09:05ε τους μαλακες τους μηχανικους σε ολο τον πλανητη που κατασκευαζουν α/γ. δεν εχουν κανει οικονομοτεχνικη μελετη.nemo έγραψε: 05 Αύγ 2021, 09:03 ναι και δεν τρεχει μια αν γινουν δρομοι ή να κοπουν δενδρα κλπ εκεινο που παιζει ρολο ειναι η διαρκεια και η αποδοση
που αν το κοιταξετε θα δειτε οτι δεν εχουν ουτε διαρκεια ουτε και αποδοση για να συμφερει οικονομικα
ας προσεχαν, να διαβαζαν πχορουμ και νεμο, τωρα θα μπει μεσα η μπιζνα.![]()
αν το κοιταξεις .. για τα μικρα νησια στο αιγαιο και σε απομακρυσμενες περιοχες ισως να καλυπτουν την χρησιμοτητα τους
αν και δεν ειμαι σιγουρος για την σημερινη εποχη ....
δεν ξερω ειναι η αληθεια, αλλα εχω να πεσω εξω κατι δεκαετιες. διαισθητικα και μονο καταλαβαινις πραγματα.Gherschaagk έγραψε: 05 Αύγ 2021, 09:22Γελάω που δεν ξέρεις τι στον γιούτσο γίνεται στις αναδασωτέες περιοχές που μου θες και ανεμογεννήτριες.
οταν ολες περιβ/κες οργανωσεις κοπανιοτουσαν για το νομοσχεδιο δεν ηταν δυσκολο να διαλεξω μεταξυ αυτων και του αποξεφτιλισμενου γελοιου αποξεφτιλα. 250γρ μυαλο θελει οχι πολυ.
τελικα εσυ που ξερεις, μας λες οτι ολες ιο φωτιες που μπαινουν πριν τοποθετηθουν οι ανεμογννητιες ειναι συμπτωση σωστα?
αρα ειναι προαπαιτουμενο η φωτια για να μπουν α/γ;πήζον bot έγραψε: 05 Αύγ 2021, 09:25 Ασέβαστος
εεεμ ουτε εγω θελω να σε ξαφνιασω αλλα δεν ειναι παντα ετσι
![]()
να σου δειξω μερικες χιλιαδες φωτο που εχουν μπει χωρις φωτια;
δεν ειναι αναμενομενο, με τοσες χιλιαδες α/γ καποια να τυχει να μπει και σε καμμενο, και μαλιστα η αδεια για να μπει να εχει βγει ΠΡΙΝ καει, οπως στη φωτο που δειχνεις;
επισης στη φωτο "πριν" δεν υπαρχει δρομος. τωρα υπαρχει. αν ξαναπιασει, θα σβηστει ευκολοτερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 05 Αύγ 2021, 09:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ναι, ρε, ειπαμε, ολοι οι μηχανικοι του πλανητη δεν ξερουν. να τους ανοιξεις τα ματια.nemo έγραψε: 05 Αύγ 2021, 09:27ειναι τεχνολογια περασμενης εποχης και δεν θελω να σε πιέσω να το καταλαβεις θα το διαπιστωσεις και μονος σουΑσέβαστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 09:05ε τους μαλακες τους μηχανικους σε ολο τον πλανητη που κατασκευαζουν α/γ. δεν εχουν κανει οικονομοτεχνικη μελετη.nemo έγραψε: 05 Αύγ 2021, 09:03 ναι και δεν τρεχει μια αν γινουν δρομοι ή να κοπουν δενδρα κλπ εκεινο που παιζει ρολο ειναι η διαρκεια και η αποδοση
που αν το κοιταξετε θα δειτε οτι δεν εχουν ουτε διαρκεια ουτε και αποδοση για να συμφερει οικονομικα
αν το κοιταξεις .. για τα μικρα νησια στο αιγαιο και σε απομακρυσμενες περιοχες ισως να καλυπτουν την χρησιμοτητα τους
ηρεμα στο λεω να κοιταξεις το μυαλο σου μηπως μπαζει απο κατιΑσέβαστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 09:37ναι, ρε, ειπαμε, ολοι οι μηχανικοι του πλανητη δεν ξερουν. να τους ανοιξεις τα ματια.nemo έγραψε: 05 Αύγ 2021, 09:27ειναι τεχνολογια περασμενης εποχης και δεν θελω να σε πιέσω να το καταλαβεις θα το διαπιστωσεις και μονος σουΑσέβαστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 09:05
ε τους μαλακες τους μηχανικους σε ολο τον πλανητη που κατασκευαζουν α/γ. δεν εχουν κανει οικονομοτεχνικη μελετη.
σου λεω οτι ειναι περασμενης εποχης και μου λες για αυγα τηγανητά με λαδι της γιαγιας σου
αυτο ηξερες και αυτο εμπιστευεσαι..μηπως εισαι ολιγον παπαρας ; βγες απο εδω και κοιταξε τις πληροφοριες
δες το κοστος αγορας δες την συντηρηση δες και ποτε πρεπει να γινει η αντικατασταση τους
και δες αν αξιζουν τελικως και υστερα ελα πεσμου παλι
για δειξε, στην ελλαδα ομως μη μου βαλεις ολλανδικες θαλασσες.Ασέβαστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 09:36
αρα ειναι προαπαιτουμενο η φωτια για να μπουν α/γ;
δεν ειναι αναμενομενο, με τοσες χιλιαδες α/γ καποια να τυχει να μπει και σε καμμενο, και μαλιστα η αδεια για να μπει να εχει βγει ΠΡΙΝ καει, οπως στη φωτο που δειχνεις;
επισης στη φωτο "πριν" δεν υπαρχει δρομος. τωρα υπαρχει. αν ξαναπιασει, θα σβηστει ευκολοτερα.
εγω μονο σε καμμενα εχω δει παντως
τωρα δεν ξαναπιανει φωτια, εγινε η δουλιτσα
θα ανοιξω νημα. εχουν καει ποτε ανεμογεννηριες? 
κι εγω ηρεμα στο λεω να πας να ενημερωσεις αυτους που τις κατασκευαζουν. κριμα να μπαινουν μεσα, χρυσο θα σε κανουν να τους γλυτωσεις απο την χρεοκωπια.nemo έγραψε: 05 Αύγ 2021, 09:44
ηρεμα στο λεω να κοιταξεις το μυαλο σου μηπως μπαζει απο κατι
σου λεω οτι ειναι περασμενης εποχης και μου λες για αυγα τηγανητά με λαδι της γιαγιας σου
αυτο ηξερες και αυτο εμπιστευεσαι..μηπως εισαι ολιγον παπαρας ; βγες απο εδω και κοιταξε τις πληροφοριες
δες το κοστος αγορας δες την συντηρηση δες και ποτε πρεπει να γινει η αντικατασταση τους
κανεις λες και εισαι ο κατασκευαστης οχι οτι αγοραζεις πανακριβα τα αποφαγια της γερμανιαςΑσέβαστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 09:57κι εγω ηρεμα στο λεω να πας να ενημερωσεις αυτους που τις κατασκευαζουν. κριμα να μπαινουν μεσα, χρυσο θα σε κανουν να τους γλυτωσεις απο την χρεοκωπια.nemo έγραψε: 05 Αύγ 2021, 09:44
και σου τις δινουν με δανεισμο ... τελικα δεν μπηκες καπου να πληροφορηθείς τι ακριβως παιζει
και αν συμφερει η αγορα τους απλως λες για να λες
https://www.kathimerini.gr/life/environ ... -energeia/πήζον bot έγραψε: 05 Αύγ 2021, 09:54για δειξε, στην ελλαδα ομως μη μου βαλεις ολλανδικες θαλασσες.Ασέβαστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 09:36
αρα ειναι προαπαιτουμενο η φωτια για να μπουν α/γ;
εγω μονο σε καμμενα εχω δει παντως
τωρα δεν ξαναπιανει φωτια, εγινε η δουλιτσα
4. Είναι η αιολική ενέργεια ακριβή;
Το κόστος της έχει μειωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και συνεχίζει να μειώνεται. Πλέον τα αιολικά έργα στην ξηρά είναι πολύ φθηνότερα από τα θερμικά. Το κόστος των έργων στη θάλασσα είναι υψηλό.

νταξει, βαριεμαι κιολας να ποσταρω 1000 φωτο, μπορει καθενας να γκουγκλισει "αιολοικα παρκα" και να δει οσες φωτο θελει. καμμια σε καμμενο.
δεν αγοραζω εγω. επιχειρησεις κανουν τις αγορες, αφου κανουν πρωτα οικονομοτεχνικες μελετες.nemo έγραψε: 05 Αύγ 2021, 10:05κανεις λες και εισαι ο κατασκευαστης οχι οτι αγοραζεις πανακριβα τα αποφαγια της γερμανιαςΑσέβαστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 09:57κι εγω ηρεμα στο λεω να πας να ενημερωσεις αυτους που τις κατασκευαζουν. κριμα να μπαινουν μεσα, χρυσο θα σε κανουν να τους γλυτωσεις απο την χρεοκωπια.nemo έγραψε: 05 Αύγ 2021, 09:44
και σου τις δινουν με δανεισμο ... τελικα δεν μπηκες καπου να πληροφορηθείς τι ακριβως παιζει
και αν συμφερει η αγορα τους απλως λες για να λες
για να συνεχιζουν να το κανουν, φρονω οτι δεν χρεοκωπουν.
αλλα εσυ μπορει να ξερεις καλυτερα απο αυτους, να εχουν χρεοκωπησει και να μην το ξερουν.
να τους το πεις.
γκουγκλαρα αιολικα παρκα ελλαδα και εκτος των θαλασσιων ολα σε καμμενα ειναιΑσέβαστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 10:08
νταξει, βαριεμαι κιολας να ποσταρω 1000 φωτο, μπορει καθενας να γκουγκλισει "αιολοικα παρκα" και να δει οσες φωτο θελει. καμμια σε καμμενο.
επισης καπου ειχα διαβασει οτι τα αιολικα εκτος θαλασσης εγκαταλειπονται σιγα σιγα (στην γερμανια ή σε καποια αλλη προηγμενη χωρα δν θυμαμαι).
εχει δικιο ο νεμο νομιζω.
ειναι γνωστα τα προβληματα τους με τον πολυ ή τον λιγο αερα.
ειναι γνωστο επισης οτι τεχνολογιες που εγκαταλειπονται ξεστοκαρονται σε μπανανιες.
Το ειχα ακουσει και για τα πρωτα φωτοβολταικα που ειχαν ερθει οτι ηταν πολυ χαμηλης αποδοσης σχεδον ασυμφορα.
καλύτερα να φυτευες καρπουζια
εχει δικιο ο νεμο νομιζω.
ειναι γνωστα τα προβληματα τους με τον πολυ ή τον λιγο αερα.
ειναι γνωστο επισης οτι τεχνολογιες που εγκαταλειπονται ξεστοκαρονται σε μπανανιες.
Το ειχα ακουσει και για τα πρωτα φωτοβολταικα που ειχαν ερθει οτι ηταν πολυ χαμηλης αποδοσης σχεδον ασυμφορα.
καλύτερα να φυτευες καρπουζια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 690 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-