Juno έγραψε:
Το πασοκ δεν ήταν αριστερά. Ήταν απλά η αριστερή πτέρυγα της νδ.
Το ΠΑΣΟΚ είναι η δεξιά πτέρυγα του ΚΚΕ. Το ΠΑΣΟΚ έδωσε και άφεση αμαρτιών και σύνταξη στους κατσαπλιάδες επειδή ήξεραν να κόβουν λαιμούς με κονσερβοκούτια. Αντί να δικαστούν ως εγκληματίες πολέμου, πληρώθηκαν και για τα εγκλήματά τους χάρη στο ΠΑΣΟΚ.
Τι έκανε για τους δεξιούς το ΠΑΣΟΚ,;
Πάλι η ατεκμηρίωτη προπαγάνδα και ο αστικός μύθος του δεξιού παρακράτους περί κονσερβοκουτιών;
Άλλοι ήταν οι εγκληματίες πολέμου, οι χίτες και οι ταγματασφαλίτες που με τις ευλογίες των Άγγλων τους δόθηκε άφεση αμαρτιών. Αυτοί ήταν οι προδότες του Έθνους που ο δωσιλογισμός τους δεν τιμωρήθηκε.
Έρχεστε εσείς σήμερα οι απόγονοι των δωσιλόγων, οι σύγχρονοι καπιταλιστές δεξιοί να μας μιλήσετε περί κονσερβοκουτιών, εσείς που οι πρόγονοί σας ήταν φιλικά προσκείμενοι προς του ξένους κατακτητάς.
Εμένα που η οικογένεια μου ήταν φασιστικών καταβολών και χουντογενής, ούτε καν αντιστάθηκαν στους Γερμανούς σαν καλοί φασίστες που ήταν. Ούτε τουφεκιά δεν ρίξανε. Μόνο ο παππούς μου σαν Χίτης. Καλός φασίστας και αυτός.
Τι να κάνει για τους δεξιούς το πασοκ; Τους προδότες του Έθνους που ξαφνικά απέκτησαν Δημοκρατικό Μανδύα μετά το 1974.
Δεν πείθεις.
Μέχρι και ο Ζέρβας κεντρώος ήταν και όχι δεξιός όπως τον παρουσιάζετε.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.