!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
ολες οι αδειες για οτιδήποτε πάρθηκαν μετα απο κατστροφες ποσους αιωνες θα χρειαστουν να το εμπεδωσετε βλαμμενοι!!
Η οποια ανθρωπινη ζωη απειληται απο την πολιτικη απαξιωσης της κυβερνησης προς την δασοπροστασια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Αύγ 2021, 12:01 Σε οριακές καταστάσεις σαν και αυτή, η προστασία της ανθρώπινης είναι μακράν η πρώτη προτεραιότητα, και σε αυτόν τον τομέα ο κρατικός μηχανισμός έχει να επιδείξει άριστες επιδόσεις, μέχρι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εσένα πόσους αιώνες θα σου πάρει να φέρεις ενα απτό παράδειγμα (αφού οι νόμοι είναι σαν τα ποτάμια και δυσκολεύεσαι να τους βρεις).nemo έγραψε: 04 Αύγ 2021, 12:08 ολες οι αδειες για οτιδήποτε πάρθηκαν μετα απο κατστροφες ποσους αιωνες θα χρειαστουν να το εμπεδωσετε βλαμμενοι!!
gassim έγραψε: 04 Αύγ 2021, 12:05Είναι και οι άλλοι που θεωρούν φυσικό για κάποιον που θέλει να φτιάξει ξενοδοχείο στο Τατόι να καψει πρώτα όλη την περιοχή για να μπορούν μετά οι πελάτες του να απολαμβάνουν το μαύρο βουνό.elchav έγραψε: 04 Αύγ 2021, 12:03Δεν υπάρχει, γιατί επιτρέπεται εξαρχής σε δάση και δασικές εκτάσεις η εγκατάσταση Α/ΓΑσέβαστος έγραψε: 04 Αύγ 2021, 11:55
ζοριζομαι να το αποδεχτω επειδη δεν υπαρχει τετοιος νομος.![]()
το οτι το λες εσυ, δεν σημαινει οτι ειναι και αληθεια, ακομη κι αν το πιστευεις.
δειξε μου νομο που να λεει "απαγορευεται, αλλα αμα πιασει φωτια επιτρεπεται" και θα το αποδεχτω.
Βέβαια, αν ο Νέμο, ο Αριστος και όλα το κακό συναπάντημα δεν είχαν iq πολικής θερμοκρασίας, θα είχαν σκεφτεί ότι οι εταιρείες δεν θα ψήνονταν να φτιάξουν χιλιόμετρα οδοποιίας σε καμμένα πρανή, που θα πρέπει να πληρώνουν τα διπλά σε συντηρήσεις λόγω πλημμύρων.
Ο Νέμο και ο Άριστος βέβαια -όντες ψεκες- θεωρούν ότι οι ανεμογεννήτριες προσγειώνονται με ελικόπτερο στην κορυφή του βουνού και ότι δε χρειάζονται δασικοί δρόμοι που θα έχουν τριπλάσιο κόστος συντήρησης λόγω απουσίας δέντρων
.
Καλά δεν ξέρεις οτι μετά απο φωτιά το μέρος ξαναπρασινίζει ;;; ...
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εξαρτάται, είσαι κοντά σε κέντρο αθήνας;nemo έγραψε: 04 Αύγ 2021, 12:03αμα σου πω ναι θα ερθεις;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Αύγ 2021, 12:02πώς σου ακούγεται το ενδεχόμενο να μου πάρεις μία πίπα;nemo έγραψε: 04 Αύγ 2021, 11:54
δεν ξερω την εκταση της φωτιας αλλα ειδα παραπανω απο δεκα σπιτια καμμενα
εισαι κατευθειαν για εκτελεση και συ και αλλοι που θα το συνεχισουν
νομιζω για τροφη αγριων ζωων παρα εκτελεση που θα ειναι και οικολογικο
καλη κολαση !
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Αυτός που καίει, δεν ξέρει μέχρι πού θα φτάσει το κάψιμο. Ξέρει ότι θα καεί σίγουρα το μέρος που τον ενδιαφέρει.gassim έγραψε: 04 Αύγ 2021, 12:05Είναι και οι άλλοι που θεωρούν φυσικό για κάποιον που θέλει να φτιάξει ξενοδοχείο στο Τατόι να καψει πρώτα όλη την περιοχή για να μπορούν μετά οι πελάτες του να απολαμβάνουν το μαύρο βουνό.elchav έγραψε: 04 Αύγ 2021, 12:03Δεν υπάρχει, γιατί επιτρέπεται εξαρχής σε δάση και δασικές εκτάσεις η εγκατάσταση Α/ΓΑσέβαστος έγραψε: 04 Αύγ 2021, 11:55
το οτι το λες εσυ, δεν σημαινει οτι ειναι και αληθεια, ακομη κι αν το πιστευεις.
δειξε μου νομο που να λεει "απαγορευεται, αλλα αμα πιασει φωτια επιτρεπεται" και θα το αποδεχτω.
Βέβαια, αν ο Νέμο, ο Αριστος και όλα το κακό συναπάντημα δεν είχαν iq πολικής θερμοκρασίας, θα είχαν σκεφτεί ότι οι εταιρείες δεν θα ψήνονταν να φτιάξουν χιλιόμετρα οδοποιίας σε καμμένα πρανή, που θα πρέπει να πληρώνουν τα διπλά σε συντηρήσεις λόγω πλημμύρων.
Ο Νέμο και ο Άριστος βέβαια -όντες ψεκες- θεωρούν ότι οι ανεμογεννήτριες προσγειώνονται με ελικόπτερο στην κορυφή του βουνού και ότι δε χρειάζονται δασικοί δρόμοι που θα έχουν τριπλάσιο κόστος συντήρησης λόγω απουσίας δέντρων
Αυτό δεν σημαίνει ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για εμπρησμό. Γράφουμε θεωρητικά.
γιατι οι ηλιθιοι ειναι περισσοτεροι απο τους κανονικους και θα χρειαστω χιλιετέςgassim έγραψε: 04 Αύγ 2021, 12:11Εσένα πόσους αιώνες θα σου πάρει να φέρεις ενα απτό παράδειγμα (αφού οι νόμοι είναι σαν τα ποτάμια και δυσκολεύεσαι να τους βρεις).nemo έγραψε: 04 Αύγ 2021, 12:08 ολες οι αδειες για οτιδήποτε πάρθηκαν μετα απο κατστροφες ποσους αιωνες θα χρειαστουν να το εμπεδωσετε βλαμμενοι!!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Γραφικό τσιμπούκωμα στα στενά της Πλάκας, θέλεις να σου τραβηξει?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Αύγ 2021, 12:12Εξαρτάται, είσαι κοντά σε κέντρο αθήνας;nemo έγραψε: 04 Αύγ 2021, 12:03αμα σου πω ναι θα ερθεις;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Αύγ 2021, 12:02
πώς σου ακούγεται το ενδεχόμενο να μου πάρεις μία πίπα;
ερχομαι εγω αν θελεις αρκει να ειμαστε μονοι βεβαια και για να σου κανω και περισσοτεραΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Αύγ 2021, 12:12Εξαρτάται, είσαι κοντά σε κέντρο αθήνας;nemo έγραψε: 04 Αύγ 2021, 12:03αμα σου πω ναι θα ερθεις;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Αύγ 2021, 12:02
πώς σου ακούγεται το ενδεχόμενο να μου πάρεις μία πίπα;
Εποχική είναι; Κάθε Απρίλιο παίρνει μπρος;
Πολύ σωστή η κυρία ΒίβιανΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Αύγ 2021, 11:49 https://www.facebook.com/vivian.efthimi ... 2616119786
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
- Otto Weininger
μωρή γαλιάντρα κρατήσουnemo έγραψε: 04 Αύγ 2021, 12:14ερχομαι εγω αν θελεις αρκει να ειμαστε μονοι βεβαια και για να σου κανω και περισσοτερα
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δε βγάζουν νόημα αυτά που γράφειςnemo έγραψε: 04 Αύγ 2021, 12:04εισαι καργα ηλιθιος οταν βγει μια αποφαση θα επενδύσουν οπου να ειναι ακομη και στο κεφαλι σουelchav έγραψε: 04 Αύγ 2021, 12:03Δεν υπάρχει, γιατί επιτρέπεται εξαρχής σε δάση και δασικές εκτάσεις η εγκατάσταση Α/ΓΑσέβαστος έγραψε: 04 Αύγ 2021, 11:55
(σορυ επρεπε να γραψω ακομη και στο ηλιθιο κεφαλι σου )
Έπρεπε να μη σου ρίξω τέτοια φαπα, έχει επιβαρύνει τον πρώιμο εγκέφαλό σου ήδη η ζέστη
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
και συ μπουμπουκο οτι θελεις αρκει βεβαια σε μια ερημική περιοχη να μη μας βλεπουνvantono έγραψε: 04 Αύγ 2021, 12:14Γραφικό τσιμπούκωμα στα στενά της Πλάκας, θέλεις να σου τραβηξει?![]()
εσενα που σε παω λογω και τις μλκς που λες θα σου κανω περισσοτερα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 853 Απαντήσεις
- 22910 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-