!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- kongrosian
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
να συνεδριάσει το γενικό επιτελείο φορουμ.γρ

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Αυτό να μου πεις, χαχαΧαοτικός έγραψε: 03 Αύγ 2021, 19:11Γιατί; Θα τα χάλαγε;Citroenakias έγραψε: 03 Αύγ 2021, 18:56 Ευτυχώς που η φωτιά έπιασε καθημερινή και δεν αναγκάστηκε να χαλάσει τα μπάνια του ο πρωκτυπουργος
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Συγκρίνετε αυτό με την επάρατη τετραετία που καίγονταν άνθρωποι ζωντανοί και το καθεστώς έλεγε πως αυτά είναι ψέματα των πορνοκάναλων της διαπλοκής
https://tomanifesto.gr/sto-syntonistiko ... hypoyrgos/Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
-
giorgos mpekos
το κάθαρμα έκανε διακοπές σε βάρος των πολιτών ενώ καιγετε η χώρα τώρα θυμήθηκεKolovrat έγραψε: 03 Αύγ 2021, 19:18 Συγκρίνετε αυτό με την επάρατη τετραετία που καίγονταν άνθρωποι ζωντανοί και το καθεστώς έλεγε πως αυτά είναι ψέματα των πορνοκάναλων της διαπλοκής
https://tomanifesto.gr/sto-syntonistiko ... hypoyrgos/Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giorgos mpekos την 03 Αύγ 2021, 19:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάει να τους συντονίσει;Kolovrat έγραψε: 03 Αύγ 2021, 19:18 Συγκρίνετε αυτό με την επάρατη τετραετία που καίγονταν άνθρωποι ζωντανοί και το καθεστώς έλεγε πως αυτά είναι ψέματα των πορνοκάναλων της διαπλοκής
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Έκλεισε ξανά η Αθηνών Λαμίας, μεγάλος χαμός γίνεται!
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
- Aprilianos
Συγχαρητηρια στη ΝΔ,με Τσιπρα θα χε φτασει η φωτια στην Κερκυρα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Oι δεξιοί που έκαναν πολιτική σπέκουλα με το μάτι καλύτερα να μην μιλούν σήμερα. Ας ευχηθούμε όλοι να μην έχουμε απώλειες ζωών.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Nothing to see here, just ’ζαίοι being ’ζαίοι.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Ευτυχώς δεν είχε αέρα. Αν είχε, θα υπήρχαν πάρα πολλοί νεκροί.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Φοβερη δημοσιογραφια στο κουλισταν οπως κ στο τσιπρισταν
"Οι εκρηξεις ειναι απο γκαζακια που αποθηκευουν κειτεριγκ"
Ναι απολυτα φυσιολογικο και λογικη εξηγηση
Και επισης το αναφερουν κ παμε παρακατω κανενα ενδιαφερον για το ποιος ειναι υπευθυνος για την φωτια
"Οι εκρηξεις ειναι απο γκαζακια που αποθηκευουν κειτεριγκ"
Ναι απολυτα φυσιολογικο και λογικη εξηγηση
Και επισης το αναφερουν κ παμε παρακατω κανενα ενδιαφερον για το ποιος ειναι υπευθυνος για την φωτια
Τι θα κανει εκει?Απλα θα κινει στον χαρτι πυροσβεστικα οχηματα που στην πραγματικοτητα δεν υπαρχουν.Ελεος με αυτα τα τηλεοπτικα σόου.Kolovrat έγραψε: 03 Αύγ 2021, 19:18 Συγκρίνετε αυτό με την επάρατη τετραετία που καίγονταν άνθρωποι ζωντανοί και το καθεστώς έλεγε πως αυτά είναι ψέματα των πορνοκάναλων της διαπλοκής
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ποιος τον γαμάει τον Τέρρυ
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 853 Απαντήσεις
- 22908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-