Feindflug έγραψε: 03 Αύγ 2021, 14:10
foscilis έγραψε: 03 Αύγ 2021, 13:00
Scouser έγραψε: 03 Αύγ 2021, 12:56
Δεν έχει σημασία τι σου θυμίζει, σημασία έχει ότι είναι σωστό. Ρώτα όποιον ψυχολόγο θες να σου πει μόνο για τα μακροχρόνια αποτελέσματα που θα έχουν τα λοκντάουν και άμα δεν σου σηκωθεί η τρίχα, έλα εδώ και γράψε το.
Καλά εμένα η ψυχολόγος μου είχε πει ότι ο Σόιμπλε λογικό να φέρεται έτσι σαν ανάπηρος και ότι δεν είναι σωστό να ασχολείσαι με τα πολιτικά του καθενός, αναφερόμενη στο ότι ξενέρωσα που μπροστά στο σούπερ μάρκετ περίμενε ο Κασιδιάρης.
Έχεις ψυχολόγο, τύπε;
Ναι αμέ, είχα για πέντε ενδιαφέροντες μήνες γιατί είχα πέσει σε λούμπα, δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχτώ καθώς και ότι με βοήθησε αρκετά. Θεωρώ μάλιστα ότι αν είχαν πάει αλλα άτομα δεκαετίες νωρίτερα δε θα είχα μπλέξει ποτέ εγώ.
Τέλος πάντων, σταδιακα κατάλαβα τι προσπαθούσε να πετύχει και το πέτυχα μόνος μου λίγο αργοτερα, για να την απολυσω βέβαια μέτρησε και ότι δεν ήθελα να τα σκάω σε ένα άτομο σαν αυτό που μου αποκάλυπτε η ίδια ότι ηταν.
Ήταν καλή πάντως με τον τρόπο της, μου είχε κάνει γύρω στο μήνα 2 μια απλή ερώτηση που ξεκίνησε να κατρακύλαει στον εγκέφαλό μου μέχρι που εβδομάδες μετα έγινε κατολίσθηση με τεράστια βράχια και ξεγυμνώθηκε κάτι σαν αρχαίος εξωγήινος ναός με τσοντικα ιέρειες μέσα. Δεν ήταν αυτό η λύση στο πρόβλημα μου βέβαια αλλά holy fuck, μια ερώτηση τριών λέξεων να σου κάνει τέτοιο πράγμα, έκτοτε έπαψα να τους θεωρώ τελείως τσαρλατανους.
Της έστειλα και μήνυμα ότι δε θα ξαναπάω και ευχαριστώ πολύ, την καθιερωμένη μέρα και ωρα λοιπόν με παίρνει "πού είσαι πήγε τέσσερις και είκοσι" "μα σου έχω στειλει μήνυμα από την Τρίτη, έβγαλα άκρη thanks" "καλά και νομίζεις κοιτάω το κινητό μου" "αυτήν την εντύπωση είχα σχηματίσει τότε που μου είπες ο,τι χρειαστείς εμένα το κινητό μου πάντα ανοιχτό είναι" "δεν... ... ... καλά αν αλλάξεις γνωμ"-κλικ.