!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ψυχαναγκασμοί

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Re: Ψυχαναγκασμοί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Απρ 2018, 20:00 Είχα μία φάση που είχα κυρήξει πόλεμο στα LED στο δωμάτιο μου. Ταινίες με χαρτόνι παντού, καπακωμένα πολύμπριζα. Νικούσα.
Τώρα έχω αφήσει τον εχθρό να κάνει κάποιες υπερπτήσεις.
πρέπει να περνούσες δύσκολη φάση τότε!
δεν εξηγείται αλλιώς!
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

enterprise-psi έγραψε: 12 Απρ 2018, 18:19 Εγώ όταν πατάω το κουμπί να κλειδώσει το αμάξι, τσεκάρω τουλάχιστον 2 πόρτες να δω αν όντως κλείδωσαν .
kai χειροκινητα που το κλειδώνω το κάνω..
αυτό δεν ειναι ψυχαναγκασμός.. :oops:

ο δικός μου που με δυσκολεύει ειναι οτι αμα κάτι πρεπει να γίνει, γίνεται ΤΏΡΑ.
εκνευρίζομαι αν δεν γίνει ΤΏ-ΡΑ. δεν μπορώ να κοιμηθω, να κανω κάτι άλλο κτλ κτλ.
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Εγώ πατάω το κουμπί συνεχόμενα να κλειδώσω το αμάξι. Συνειδητοποιώ μετά ότι δεν έχω αμάξι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Naida έγραψε: 12 Απρ 2018, 20:19 Εγώ πατάω το κουμπί συνεχόμενα να κλειδώσω το αμάξι. Συνειδητοποιώ μετά ότι δεν έχω αμάξι.
Εγώ όταν μπαίνω σπίτι φωνάζω «αγάπη μου, γύρισα». Συνειδητοποιώ μετά ότι μένω μόνος. Και τότε ακούω μια φωνή να λέει «ήρθες, μωρό μου;». Συνειδητοποιώ ότι είναι η φωνή του υπολογιστή μου. Μετά συνειδητοποιώ ότι είναι κλειστός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

hellegennes έγραψε: 12 Απρ 2018, 21:01
Naida έγραψε: 12 Απρ 2018, 20:19 Εγώ πατάω το κουμπί συνεχόμενα να κλειδώσω το αμάξι. Συνειδητοποιώ μετά ότι δεν έχω αμάξι.
Εγώ όταν μπαίνω σπίτι φωνάζω «αγάπη μου, γύρισα». Συνειδητοποιώ μετά ότι μένω μόνος. Και τότε ακούω μια φωνή να λέει «ήρθες, μωρό μου;». Συνειδητοποιώ ότι είναι η φωνή του υπολογιστή μου. Μετά συνειδητοποιώ ότι είναι κλειστός.
Ώρα να παρεις Alexa.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Προσπαθώ να αποφύγω τα αυλάκια για τους τυφλούς. Εάν δεν μπορώ να τα αποφύγω, φροντίζω να τα πατήσω τις ίδες φορές με το κάθε πόδι προσπαθόντας να παραμένει σταθερό το εμβαδό της επιφάνειας επαφής με την σόλα κάθε φορά. Δεν χρησιμοποιώ ποτέ αναπηρικές ράμπες. Ευθυγραμμίζω πάντα όλα τα κουτιά και σχήματα στο powerpoint που βρίσκονται στην ίδια ευθεία με align top. Πατάσσω όλα τα συννεφάκια ειδοποιήσεων στο iphone
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

kissing armhole buttons :a040:
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Σπάω το ψωμί σε πολύ μικρά ψίχουλα και τα γλείφω ένα-ένα με την γλώσσα μου. Μετά γλείφω τρεις φορές τον αριστερό μου αντίχειρα και δαγκώνω δυο φορές τον παράμεσο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Spooky..Ν' αλλάξεις σπίτι Εικόνα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Απρ 2018, 21:11
Ώρα να παρεις Alexa.
Όχι Alexa. Celexa.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

hellegennes έγραψε: 12 Απρ 2018, 19:54 Ελλεγεννής κάνει κάμψεις μετρώντας 60 επαναλήψεις:

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10,
1-2-3-4-5, 1-2-3-4-5,
1-2-3, 1-2-3, 1-2-3, 1,
1-2, 1-2, 1-2, 1-2, 1-2,
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1.
Α;;;

Κατσε... 6x10 κ κάνεις διαφορετικό μέτρημα σε κάθε δεκαδα ή 1x60 που αντί να πεις πχ 10, 11, 12, εσύ ξεκινάς πάλι;

Κ τα δύο προβληματικά είναι, αλλά το δεύτερο το βρίσκω περιπτωσαρα.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
hellegennes

1χ60, όπου πότε μετράω ως το 10, πότε μετράω πεντάδες, δυάδες, τριάδες, μονάδες και διάφορα άλλα κουλά, αλλά τελείως ράντομ. Δηλαδή αυτό που παράθεσα δεν είναι τελετουργία, είναι ένας από τους πολλούς πιθανούς συνδυασμούς μετρήματος του 1χ60.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Αυτό είναι γενική παραξενιά μου. Μερικές φορές όταν κάνω λογαριασμό (π.χ. πρόσθεση πολλών αριθμών στην σειρά), πότε ξεκινάω από πάνω προς τα κάτω, πότε από κάτω προς τα πάνω και πότε αθροίζω αριθμούς που δίνουν στρογγυλό αποτέλεσμα κατά ζεύγη, πηγαίνοντας πάνω-κάτω στην λίστα.

Επίσης μερικές φορές όταν διαβάζω κόμικς, διαβάζω από το τέλος της σελίδας προς την αρχή. Seriously. Είναι κάτι σαν τικ. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι γι' αυτό φταίει η χωροαριθμητική συναισθησία μου ή όπως σκατά λέγεται αυτή η παράκρουση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Και ανεξάρτητα από αυτά θυμάσαι και που είσαι ως προς το 60;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

hellegennes έγραψε: 13 Απρ 2018, 23:37 1χ60, όπου πότε μετράω ως το 10, πότε μετράω πεντάδες, δυάδες, τριάδες, μονάδες και διάφορα άλλα κουλά, αλλά τελείως ράντομ. Δηλαδή αυτό που παράθεσα δεν είναι τελετουργία, είναι ένας από τους πολλούς πιθανούς συνδυασμούς μετρήματος του 1χ60.
του 1χ50 είναι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”