Έτσι, από περιέργεια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συντριβή Μητσοτάκη στις εκλογές ;
Re: Συντριβή Μητσοτάκη στις εκλογές ;
Εγώ πάντως θα ήθελα να δω ένα κόμμα που να συγκέντρωνε όλους τους αντιεμβολιαστές του φόρουμ και όχι μόνον.
Έτσι, από περιέργεια.
Έτσι, από περιέργεια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ακούγεσαι σαν δυσκοίλιος παρ' όλα αυτά
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Σε άλλο νήμα είχε παραδεχτεί οτι έχει ανοικτού τύπου βόθρο, και καμάρωνε που χέζει τον υδροφόρο ορίζοντα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
για πες τι διαφορα θα ειχε απο συριζα και νδ ; γιατι πολυ αφε βλεπω με το θεμα των εμβολιωνΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2021, 13:46 Εγώ πάντως θα ήθελα να δω ένα κόμμα που να συγκέντρωνε όλους τους αντιεμβολιαστές του φόρουμ και όχι μόνον.![]()
Έτσι, από περιέργεια.
Ο Τσιπρομαλάκας δεν βγαίνει και το ξέρουν καλά αυτό στον ΣΥΡΙΖΑ - δεν θυμάστε πριν από λίγες μέρες κάτι παράξενες εισηγήσεις που έγιναν για να αυξηθεί η εκλογικής τους λεκάνη;
Η πλάκα είναι ότι δεν θα μπορεί να κυβερνήσει με το ποσοστό που θα πάρει η ΝΔ, εάν συνεχιστεί με αυτούς τους ρυθμούς.
Όμως το μέλλον είναι εντελώς σκοτεινό - ίσως να μην μπορέσει καν να βγάλει 4ετία...
Μετά δεν θα έχει την πλειοψηφία να κυβερνήσει...
Θα πάμε σε συνεργασίες...
.
Η πλάκα είναι ότι δεν θα μπορεί να κυβερνήσει με το ποσοστό που θα πάρει η ΝΔ, εάν συνεχιστεί με αυτούς τους ρυθμούς.
Όμως το μέλλον είναι εντελώς σκοτεινό - ίσως να μην μπορέσει καν να βγάλει 4ετία...
Μετά δεν θα έχει την πλειοψηφία να κυβερνήσει...
Θα πάμε σε συνεργασίες...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Αφού ο Μητσοτακης έδωσε σε εμάς τους απόστρατους συνταξιούχους αναδρομικές αυξήσεις με το νομοσχέδιο του Χατζιδακη , από εμένα θα έχει την ψήφο μου στις επόμενες εκλογές
Παραμενω όμως και στον ΣΥΡΙΖΑ σαν μέλος καλού κακού μήπως υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις
Παραμενω όμως και στον ΣΥΡΙΖΑ σαν μέλος καλού κακού μήπως υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις
Το αφε τι σημαίνει;
Άνετη, απροβλημάτιστη, εύπιστη... κάτι τέτοιο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί να μην μπορέσει, θα πέσει λόγω κενού αντιπολίτευσης ;OANNHSEA έγραψε: 01 Αύγ 2021, 14:08
.
Ποιός θα τον ρίξει ;
Υπάρχει λόγος να τον απειλήσουν όπως τον Βούδα ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Με τον Αρίστο αρχηγό.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2021, 13:46 Εγώ πάντως θα ήθελα να δω ένα κόμμα που να συγκέντρωνε όλους τους αντιεμβολιαστές του φόρουμ και όχι μόνον.![]()
Έτσι, από περιέργεια.
Από τα τέλη Οκτωβρίου ξεκινάνε γεγονότα οικονομικά και διεθνή...Μπίστης έγραψε: 01 Αύγ 2021, 19:57Γιατί να μην μπορέσει, θα πέσει λόγω κενού αντιπολίτευσης ;OANNHSEA έγραψε: 01 Αύγ 2021, 14:08
.
Ποιός θα τον ρίξει ;
Υπάρχει λόγος να τον απειλήσουν όπως τον Βούδα ;
![]()
Δεν έχω την εντύπωση πως οι γελοίοι της ΝΔ μπορούν να τα αντιμετωπίσουν...
.
Bellum omnium contra omnes
- Οργισμένος
Ρε τι βλαμμενα ειν ετουτα!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 145 Απαντήσεις