ωραία. άρα υπάρχει πρόληψη. Βλέπεις τα redflags και προλαμβάνεις καταστάσεις. Εσύ μπορεί να έχεις την κριτική ικανότητα να βλέπεις τα redflags, άλλες για διάφορους λόγους δεν την έχουν. Για αυτό μιλάω για ενημέρωση και πρόληψη .Cecily Anne έγραψε: 01 Αύγ 2021, 16:38Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ότι συζητάς σοβαρά το ότι θα πρέπει να φτάσεις στη σφαλιάρα, για να φύγεις τρέχοντας, ενώ εμείς συζητάμε redflags πολύ πριν τη σφαλιάρα.mao mao έγραψε: 01 Αύγ 2021, 16:34αν οι γυναίκες είχαν εκπαιδευτεί στο οτι στην πρώτη σφαλιάρα τα μαζεύεις , φεύγεις και κάνεις και καταγγελία, θα είχαμε λιγότερες γυναικοκτονίες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέα γυναικοκτονία στη Δάφνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νέα γυναικοκτονία στη Δάφνη
Ναι σωστή η διευκρίνηση αίνει, εγώ μιλούσα για ανθρώπους, ναι ναι και σε πολλές γυναίκες αρέσει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Αύγ 2021, 16:35Και σε πολλές γυναίκες αρέσει να είναι θύματαsys3x έγραψε: 01 Αύγ 2021, 16:33Σε μερικούς αρέσει να είναι θύματά.Parrot έγραψε: 01 Αύγ 2021, 16:27
Εμένα πάντως, όταν μου έχουν πει γυναίκες "άντρας είσαι", ακόμα και τις φορές που γνώριζα ότι το είπαν για να με χώσουν κάποια αγγαρεία, το πήρα απάνω μου και σαν κοπλιμάν. Μάλλον πρέπει να είμαι χαζός, ε;
Δύο μάγουλα δεν έχεις;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αρχικώς να διευρευνά με περισσότερο ενδιαφέρον τις καταγγελίες των γειτόνων και να έχει υπό στενή επίβλεψη όσους είχαν κακοποιητική συμπεριφορά στο παρελθόν.
Γιατί ένας άνθρωπος που έχει επιθετική ή βίαιη συμπεριφορά τόσο στο σπίτι όσο και στον περίγυρο του, χωρίς να υπάρχει αντίδραση από το περιβάλλον, θα συνεχίσει να θεωρεί ότι αυτό που κάνει είναι κάτι φυσικό και στη χειρότερη περίπτωση ότι έχει δίκιο.
Οι περισσότεροι αου αου έχουν την τάση να εκλαμβάνουν την ανοχή ή προσπάθεια κατανόησης ως φόβο ή δειλία. Κανών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 01 Αύγ 2021, 16:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όλες την έχουν, όπως τα περισσότερα πράματα στη ζωή είναι θέμα ερμηνείας (το οποίο είναι άμεσο αποτέλεσμα της παιδείας και των βιωμάτων) προτεραιοτήτων και κυρίως επιλογών.mao mao έγραψε: 01 Αύγ 2021, 16:40ωραία. άρα υπάρχει πρόληψη. Βλέπεις τα redflags και προλαμβάνεις καταστάσεις. Εσύ μπορεί να έχεις την κριτική ικανότητα να βλέπεις τα redflags, άλλες για διάφορους λόγους δεν την έχουν. Για αυτό μιλάω για ενημέρωση και πρόληψη .Cecily Anne έγραψε: 01 Αύγ 2021, 16:38Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ότι συζητάς σοβαρά το ότι θα πρέπει να φτάσεις στη σφαλιάρα, για να φύγεις τρέχοντας, ενώ εμείς συζητάμε redflags πολύ πριν τη σφαλιάρα.mao mao έγραψε: 01 Αύγ 2021, 16:34
αν οι γυναίκες είχαν εκπαιδευτεί στο οτι στην πρώτη σφαλιάρα τα μαζεύεις , φεύγεις και κάνεις και καταγγελία, θα είχαμε λιγότερες γυναικοκτονίες.
.
.
Το να κάνω μια δουλειά επειδή "άντρας", δεν έχει αρνητική χροιά;Naida έγραψε: 01 Αύγ 2021, 16:35Για αυτό είπα άμα έχει αρνητική χροιά είναι πατριαρχική έκφραση. Θα σου δώσω παραδείγματα.Parrot έγραψε: 01 Αύγ 2021, 16:27Εμένα πάντως, όταν μου έχουν πει γυναίκες "άντρας είσαι", ακόμα και τις φορές που γνώριζα ότι το είπαν για να με χώσουν κάποια αγγαρεία, το πήρα απάνω μου και σαν κοπλιμάν. Μάλλον πρέπει να είμαι χαζός, ε;Naida έγραψε: 01 Αύγ 2021, 16:23
Απειρες. Ότι συμπεριλαμβάνει γυναίκα είσαι, εσείς οι γυναίκες και ότι το υπονοεί με αρνητική χροιά είναι στα don't![]()
Μερικές εκφράσεις
"πως το παρκάρες έτσι; ε γυναίκα είσαι."
"εσείς οι γυναίκες μην ακούσετε χρήμα ή φήμη, αμέσως να ενδιαφερθείτε"
"εσείς οι γυναίκες ζηλευετε η μία την άλλη"
"άμα χαλάσει το σπιτικό η γυναίκα ευθύνεται"
"τα παγωτίνια παχαίνουν"
Γιατί να την κάνω εγώ την αγγαρεία αφού είμαστε ίσοι, μόνο και μόνο επειδή... "άντρας";
Δηλαδή, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω, γιατί το παίρνω ως κοπλιμάν; Είμαι χαζός; Είμαι θύμα μισανδρισμού;
Επίσης, τα παγωτίνια πρέπει να απαγορευτούν!
Ανήκει στην θετική πλευρά, στην ουσία σε λένε δυνατό με αντοχές, όχι ευάλωτο όπως είναι αυτές.Parrot έγραψε: 01 Αύγ 2021, 16:46Το να κάνω μια δουλειά επειδή "άντρας", δεν έχει αρνητική χροιά;Naida έγραψε: 01 Αύγ 2021, 16:35Για αυτό είπα άμα έχει αρνητική χροιά είναι πατριαρχική έκφραση. Θα σου δώσω παραδείγματα.Parrot έγραψε: 01 Αύγ 2021, 16:27
Εμένα πάντως, όταν μου έχουν πει γυναίκες "άντρας είσαι", ακόμα και τις φορές που γνώριζα ότι το είπαν για να με χώσουν κάποια αγγαρεία, το πήρα απάνω μου και σαν κοπλιμάν. Μάλλον πρέπει να είμαι χαζός, ε;
Μερικές εκφράσεις
"τα παγωτίνια παχαίνουν"
Γιατί να την κάνω εγώ την αγγαρεία αφού είμαστε ίσοι, μόνο και μόνο επειδή... "άντρας";
Δηλαδή, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω, γιατί το παίρνω ως κοπλιμάν; Είμαι χαζός; Είμαι θύμα μισανδρισμού;
Επίσης, τα παγωτίνια πρέπει να απαγορευτούν!![]()
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Τα παγωτίνια για το ξες;Parrot έγραψε: 01 Αύγ 2021, 16:46Το να κάνω μια δουλειά επειδή "άντρας", δεν έχει αρνητική χροιά;Naida έγραψε: 01 Αύγ 2021, 16:35Για αυτό είπα άμα έχει αρνητική χροιά είναι πατριαρχική έκφραση. Θα σου δώσω παραδείγματα.Parrot έγραψε: 01 Αύγ 2021, 16:27
Μερικές εκφράσεις
"τα παγωτίνια παχαίνουν"
.
.
Parrot έγραψε: 01 Αύγ 2021, 16:46Το να κάνω μια δουλειά επειδή "άντρας", δεν έχει αρνητική χροιά;Naida έγραψε: 01 Αύγ 2021, 16:35Για αυτό είπα άμα έχει αρνητική χροιά είναι πατριαρχική έκφραση. Θα σου δώσω παραδείγματα.Parrot έγραψε: 01 Αύγ 2021, 16:27
Μερικές εκφράσεις
"τα παγωτίνια παχαίνουν"
Εσύ είπες το παίρνεις ως κοπλιμαν, εγώ τι φταιω;
Όπως και να έχει το λένε με θετική χροιά ότι είσαι ο δυνατός, ο έξυπνος, ο καλός κτλ κτλ ανεξάρτητα αν το κάνουν σκόπιμα για να σε χωσουν
Αφήστε α παγωτίνια ήσυχα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ωραία, κάποια μπορεί να γεννήθηκε σε περιβάλλον όπου ο πατέρας της έδερνε τη μάνα της. Και τώρα τρώει ξύλο από τον σύζυγο της θεωρώντας το "φυσιολογικο". Εμείς σαν κοινωνία τι πρέπει να κάνουμε; Να πούμε αυτή είναι η μόρφωση της, αυτά είναι τα βιώματα της, έκανε τις επιλογές της. Η μήπως να βοηθήσουμε.sys3x έγραψε: 01 Αύγ 2021, 16:43
Όλες την έχουν, όπως τα περισσότερα πράματα στη ζωή είναι θέμα ερμηνείας (το οποίο είναι άμεσο αποτέλεσμα της παιδείας και των βιωμάτων) προτεραιοτήτων και κυρίως επιλογών.
Άμα γουστάρει ξύλο φίλε μου σόρυ αλλά δε μπορώ να βοηθήσω, είμαι ευαίστητο παιδί, ας βρει κάποιον σαν τον πατέρα της.mao mao έγραψε: 01 Αύγ 2021, 16:56ωραία, κάποια μπορεί να γεννήθηκε σε περιβάλλον όπου ο πατέρας της έδερνε τη μάνα της. Και τώρα τρώει ξύλο από τον σύζυγο της θεωρώντας το "φυσιολογικο". Εμείς σαν κοινωνία τι πρέπει να κάνουμε; Να πούμε αυτή είναι η μόρφωση της, αυτά είναι τα βιώματα της, έκανε τις επιλογές της. Η μήπως να βοηθήσουμε.sys3x έγραψε: 01 Αύγ 2021, 16:43
Όλες την έχουν, όπως τα περισσότερα πράματα στη ζωή είναι θέμα ερμηνείας (το οποίο είναι άμεσο αποτέλεσμα της παιδείας και των βιωμάτων) προτεραιοτήτων και κυρίως επιλογών.
.
.
Παγωτίνια = Not true ice-creams!!! 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 177 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-