Για να ρωτάς προς την δική σου προφανώς.stavmanr έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 17:37Προς ποια μεριά κοιτάς;sys3x έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 17:35Οι αριστερισταί οι αριστεράντζες και τα γουάναμπη κομθούνθια έχουν, είναι χαμένες ευκαιρίες για λεφτά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 17:30 κανείς δεν έχει πρόβλημα με ανθρώπους οι οποίοι έκαναν αίτηση η οποία εξετάστηκε και εγκρίθηκε για να έρθουν εδώ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εχετε προβλημα με τους μεταναστες?
Re: Εχετε προβλημα με τους μεταναστες?
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αυτή η πρόταση δεν βγάζει περισσότερο νόημα από τις προηγούμενες κενόλογες που έχεις γράψει.
Ναι ε, αισθάνθηκα μία υποψία ότι μου ξύνονται τα αρχίδια αλλά τελικά δεν ήταν τίποτε.
.
.
Δεν ξέρω άμα βγάζει τώρα Neumann αλλά και πάλι ξέρεις, στα αρχίδια μου.

.
.
Ήταν μία φαντασίωση ακόμα που πήγε άπατη.sys3x έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 17:42Ναι ε, αισθάνθηκα μία υποψία ότι μου ξύνονται τα αρχίδια αλλά τελικά δεν ήταν τίποτε.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
γιατί θεωρώ ότι εκφράζω όλους τους λογικούς ανθρώπουςstavmanr έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 17:38Γιατί γράφεις στον πληθυντικό;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 17:37καμία υποκρισία
ο άνθρωπος σεβάστηκε τη χώρα και ακολούθησε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να έρθει εδώ
γιατί να έχουμε πρόβλημα μαζί του;
είσαι σοβαρός;
πρόβλημα έχουμε με αυτούς που έρχονται με το έτσι θέλω και πετάνε τα χαρτιά τους στη θάλασσα
Πληθυντικός ευγενείας προς τον εαυτό σου;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 18:05γιατί θεωρώ ότι εκφράζω όλους τους λογικούς ανθρώπουςstavmanr έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 17:38Γιατί γράφεις στον πληθυντικό;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 17:37
καμία υποκρισία
ο άνθρωπος σεβάστηκε τη χώρα και ακολούθησε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να έρθει εδώ
γιατί να έχουμε πρόβλημα μαζί του;
είσαι σοβαρός;
πρόβλημα έχουμε με αυτούς που έρχονται με το έτσι θέλω και πετάνε τα χαρτιά τους στη θάλασσα
Πληθυντικός ευγενείας προς τον εαυτό σου;
Από πότε σε ενδιαφέρει η νομιμότητα μίας κατάστασης για να αποδεχθείς την κατάσταση;
- EKPLIKTIKOS
Δεν είμαι ρατσιστής 
Από τότες που απέκτησες μόνος σου το "δικαίωμα" να "εκφράζεις" τις θέσεις τρίτων ανθρώπων τις οποίες είτε αγνοείς είτε απλά διαστρευλώνεις.stavmanr έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 18:07ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 18:05γιατί θεωρώ ότι εκφράζω όλους τους λογικούς ανθρώπουςstavmanr έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 17:38
Γιατί γράφεις στον πληθυντικό;
Πληθυντικός ευγενείας προς τον εαυτό σου;Καλό.
Από πότε σε ενδιαφέρει η νομιμότητα μίας κατάστασης για να αποδεχθείς την κατάσταση;
.
.
Όχι , δεν έχω κανένα πρόβλημαΣτρακαστρουκας έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 17:23 Το topic δεν ειναι για τους ΛΑΘΡΟμεταναστες αλλα για αυτους που ερχονται νομιμα στην χωρα για ευρεση εργασιας. Εχετε προβλημα με τον Πακιστανο η τον Νιγηριανο που ερχεται νομιμα εδω για να βρει εργασια?
Φυσικά και είσαι, και ρατσιστής και σατανιστής και απ' όλα χωρίς κρεμύδι είσαι.
.
.
Εσένα καταρχήν ποιος σε ρώτησε και κατ' επέκταση γιατί αποκτάς μόνο σου το δικαίωμα να απαντάς για τον άλλο;sys3x έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 18:10Από τότες που απέκτησες μόνος σου το "δικαίωμα" να "εκφράζεις" τις θέσεις τρίτων ανθρώπων τις οποίες είτε αγνοείς είτε απλά διαστρευλώνεις.stavmanr έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 18:07Καλό.
Λίγος σεβασμός στο πρόσωπό του...
Το ερώτημα παραμένει στον ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ. Υπογραμμισμένη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 30 Ιούλ 2021, 18:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δημοκράτης
μόνο βλάκες έχουν πρόβλημα με κανονικούς μετανάστες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση