Η Χαμάς είαι σχεδόν ναζιστική οργάνωση, ισχύει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαρία Ιωαννιδου: Και μένα με βίασε ο θείος μου. Και τι να κάνουμε τώρα?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μαρία Ιωαννιδου: Και μένα με βίασε ο θείος μου. Και τι να κάνουμε τώρα?
Ordem e Progresso.
Εγώ πάντως ήμανε κυρία. Της έδωσα στίγμα για το που βρίσκομαι, να της δώσω επιπλέον πληροφορίες άμα γουστάρει, και να βγάλει τις εμμονές της κατ' ιδίαν. Άμα θέλει και μπορεί.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
To ίδιο είναι.
Τρόμος και φόβος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Καραμελίτσα
Εννοείς ότι η αναφορά στις 2 εκ βιασμένες γερμανίδες χωρίς την αναφορά στα 10 εκ βιασμών των ναζί στη ρωσία και στα 13 εκ δολοφονημένους άμαχου πληθυσμού είναι ευαισθησία; Ή απολογητική ναζιστών; Για λέγε.Πασιφάη έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:09Κι εσύ ελεύθερη κυκλοφορείς, αν κρίνουμε απ'τις δικές σου.Καραμελίτσα έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:04Πώς ξεχωρίζουν οι ναζί, ε;
Να είστε χαρούμενοι που κυκλοφορείτε ελεύθεροι, που θα μου δείξετε και ευαισθησίες.![]()
Z
- Obi Wan Iakobi
Το οτι τα εκαναν και οι γερμανοι δηλαδη δικαιολογει τους σοβιετικους?Καραμελίτσα έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:15
Εννοείς ότι η αναφορά στις 2 εκ βιασμένες γερμανίδες χωρίς την αναφορά στα 10 εκ βιασμών των ναζί στη ρωσία και στα 13 εκ δολοφονημένους άμαχου πληθυσμού είναι ευαισθησία; Ή απολογητική ναζιστών; Για λέγε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obi Wan Iakobi την 30 Ιούλ 2021, 14:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- I know just what you re sayin
- Καραμελίτσα
Το ότι αναφέρεται κανείς στο ένα και όχι στα προγενέστερα που είναι αιτίες είναι παράλογο και είναι κλασική ναζιστική προπαγάνδα.Obi Wan Iakobi έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:17Το οτι τα εκαναν και οι γερμανοι δηλαδη δικαιολογει τους σοβιετικους?Καραμελίτσα έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:15 ]
Εννοείς ότι η αναφορά στις 2 εκ βιασμένες γερμανίδες χωρίς την αναφορά στα 10 εκ βιασμών των ναζί στη ρωσία και στα 13 εκ δολοφονημένους άμαχου πληθυσμού είναι ευαισθησία; Ή απολογητική ναζιστών; Για λέγε.
Z
- Obi Wan Iakobi
Για να δουμεΠασιφάη έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:14
Εγώ πάντως ήμανε κυρία. Της έδωσα στίγμα για το που βρίσκομαι, να της δώσω επιπλέον πληροφορίες άμα γουστάρει, και να βγάλει τις εμμονές της κατ' ιδίαν. Άμα θέλει και μπορεί.![]()
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Εννοώ πως δεν ξέρεις τι γράφεις γενικότερα και τι σου γίνεται. Όταν αποφασίσεις με το καλό, ποιά έννοια δίδεις στην ευαισθησία, ραντεβού στο φάρο για καφέ. Χάρη θα σου κάνω μωρή Πυργιώτισσα.Καραμελίτσα έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:15Εννοείς ότι η αναφορά στις 2 εκ βιασμένες γερμανίδες χωρίς την αναφορά στα 10 εκ βιασμών των ναζί στη ρωσία και στα 13 εκ δολοφονημένους άμαχου πληθυσμού είναι ευαισθησία; Ή απολογητική ναζιστών; Για λέγε.Πασιφάη έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:09Κι εσύ ελεύθερη κυκλοφορείς, αν κρίνουμε απ'τις δικές σου.Καραμελίτσα έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:04
Πώς ξεχωρίζουν οι ναζί, ε;
Να είστε χαρούμενοι που κυκλοφορείτε ελεύθεροι, που θα μου δείξετε και ευαισθησίες.![]()
- The Great Leader
Αθάνατη φορουμάρα. Αν δεν εκτροχιαστεί η συζήτηση σε Εμφύλιος, Ολοκαύτωμα, Σταλινάδες και Waffen SS, δεν μπορούμε.Obi Wan Iakobi έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:17Το οτι τα εκαναν και οι γερμανοι δηλαδη δικαιολογει τους σοβιετικους?Καραμελίτσα έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:15
- Obi Wan Iakobi
Μιλωντας για προπαγανδα εσεις βγαλατε μεχρι και τα ανηλικα στον Μελιγαλα δοσιλογους.Καραμελίτσα έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:18
Το ότι αναφέρεται κανείς στο ένα και όχι στα προγενέστερα που είναι αιτίες είναι παράλογο και είναι κλασική ναζιστική προπαγάνδα.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Μπα...Εκλασαμέντες είναι. Μπαρούφες του πληκτρολογίου καλώς καμωμένες, στην προστασία της ανωνυμίας.Obi Wan Iakobi έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:19Για να δουμεΠασιφάη έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:14
Εγώ πάντως ήμανε κυρία. Της έδωσα στίγμα για το που βρίσκομαι, να της δώσω επιπλέον πληροφορίες άμα γουστάρει, και να βγάλει τις εμμονές της κατ' ιδίαν. Άμα θέλει και μπορεί.![]()
![]()
- Obi Wan Iakobi
Μερες μετραμε για τα ΒΙΤΣΙαThe Great Leader έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:20
Αθάνατη φορουμάρα. Αν δεν εκτροχιαστεί η συζήτηση σε Εμφύλιος, Ολοκαύτωμα, Σταλινάδες και Waffen SS, δεν μπορούμε.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Ωχ απο Πυργο? ασε καταλαβα
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Καραμελίτσα
Ευαισθησία νο 1: μεγαλύτερες ποινές στους ναζί από αυτή στους πατρινούς που σφάζουν γατιά.Πασιφάη έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:20Εννοώ πως δεν ξέρεις τι γράφεις γενικότερα και τι σου γίνεται. Όταν αποφασίσεις με το καλό, ποιά έννοια δίδεις στην ευαισθησία, ραντεβού στο φάρο για καφέ. Χάρη θα σου κάνω μωρή Πυργιώτισσα.Καραμελίτσα έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:15Εννοείς ότι η αναφορά στις 2 εκ βιασμένες γερμανίδες χωρίς την αναφορά στα 10 εκ βιασμών των ναζί στη ρωσία και στα 13 εκ δολοφονημένους άμαχου πληθυσμού είναι ευαισθησία; Ή απολογητική ναζιστών; Για λέγε.![]()
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 1007 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-