Get a life μαλάκα.xioni έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 13:36Πασιφάη έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 13:07Ειλικρινά λυπάμαι, γι'αυτό που σου συνέβη.Νατασα ναμπερουαν έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 12:53 Και μένα αποπειράθηκε να με βιάσει, ενας πρώτος μου ξάδελφος, αλλά το ξεπέρασα...![]()
Εμένα κάποτε, εν έτει 1988 ένας συναθλητής μου, μου την έπεσε άγρια στο τελείωμα της προπόνησης, έξω απ'τη σχολή, και τον έκανα ασήκωτο τον πουσταρά. Μπλέξαμε με αστυνομίες και τα ρέστα, αυτόν τονε πήρε το ασθενοφόρο για τον Άγιο Ανδρέα, κι εγώ έφαγα ποινή αφαίρεσης ζώνης για 3 μήνες. Δεν τον ξαναείδα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαρία Ιωαννιδου: Και μένα με βίασε ο θείος μου. Και τι να κάνουμε τώρα?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μαρία Ιωαννιδου: Και μένα με βίασε ο θείος μου. Και τι να κάνουμε τώρα?
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Προφανώς είναι πεθαμένος ο θείος, οπότε, αντε βρες άκρη πως ακριβώς διαδραματίστηκε η φάση.George_V έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 11:58 Απομονώνω αυτό το κομμάτι από τις δηλώσεις της Ιωαννιδου καθώς τα υπόλοιπα αναφέρονται στον Φιλιππίδη και έχουν συζητηθεί.
Σα να σου λέει ότι ναι οκ με βίασαν αλλά δε γαμιεται και τι έγινε? Μη το κάνουμε και θέμα..Είμαι μαζί με τις κοπέλες, αλίμονο να μην ήμουν. Εγώ επειδή τον γνώρισα, είχε πάντα μια περίεργη αδυναμία στις γυναίκες. Μου την έπεσε και εμένα. Βρήκα όμως τον τρόπο και το απέφυγα. Δε μιλάω για φλερτ, το λέω κομψά, δεν με πίεσε όμως. Με βίασε και ο θείος μου εμένα, τι να κάνουμε όμως, έτσι είναι η ανθρώπινη φύση. Το θέατρο τι φταίει; Μια λέξη, σιωπή, καταδικάστηκαν…
Τόσα χρόνια νόμιζα ότι στις ταινίες υποκρινοταν τη χαζη.
Αμ δε. Τελικά είναι χαζή με περικεφαλαια.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Καραμελίτσα
Κοίταξε. Πολλές φεμινίστριες λένε ότι ο σωστός τρόπος να μεγαλώσεις κορίτσια είναι ώστε να αντιμετωπίζουν εσωτερικά το βιασμό ως απλά μια άσκηση βίας, όχι διαφορετική από τις άλλες. Τι να κάνουμε, δηλαδή. Εγώ μάλλον συμφωνώ.George_V έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 11:58 Απομονώνω αυτό το κομμάτι από τις δηλώσεις της Ιωαννιδου καθώς τα υπόλοιπα αναφέρονται στον Φιλιππίδη και έχουν συζητηθεί.
Σα να σου λέει ότι ναι οκ με βίασαν αλλά δε γαμιεται και τι έγινε? Μη το κάνουμε και θέμα..Είμαι μαζί με τις κοπέλες, αλίμονο να μην ήμουν. Εγώ επειδή τον γνώρισα, είχε πάντα μια περίεργη αδυναμία στις γυναίκες. Μου την έπεσε και εμένα. Βρήκα όμως τον τρόπο και το απέφυγα. Δε μιλάω για φλερτ, το λέω κομψά, δεν με πίεσε όμως. Με βίασε και ο θείος μου εμένα, τι να κάνουμε όμως, έτσι είναι η ανθρώπινη φύση. Το θέατρο τι φταίει; Μια λέξη, σιωπή, καταδικάστηκαν…
Τόσα χρόνια νόμιζα ότι στις ταινίες υποκρινοταν τη χαζη.
Αμ δε. Τελικά είναι χαζή με περικεφαλαια.
Εσωτερικά λέω: νομικά, ισόβια και λίγο είναι.
Z
- Obi Wan Iakobi
Στα SS ηταν ολες.Παψτε.adon99 έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 13:18 Σοκαρισμενοι οι κομμουνιστες που βιασαν 2.5 εκατομμυρια γυναικες οι περισσοτερες ανηλικες σε Ουγγαρια Γερμανια Πολωνια
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Moνο στον Νικολοπουλο θα ενεδιδες εσυΠασιφάη έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 13:07
Ειλικρινά λυπάμαι, γι'αυτό που σου συνέβη.![]()
Εμένα κάποτε, εν έτει 1988 ένας συναθλητής μου, μου την έπεσε άγρια στο τελείωμα της προπόνησης, έξω απ'τη σχολή, και τον έκανα ασήκωτο τον πουσταρά. Μπλέξαμε με αστυνομίες και τα ρέστα, αυτόν τονε πήρε το ασθενοφόρο για τον Άγιο Ανδρέα, κι εγώ έφαγα ποινή αφαίρεσης ζώνης για 3 μήνες. Δεν τον ξαναείδα.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Καραμελίτσα
Πώς ξεχωρίζουν οι ναζί, ε;Obi Wan Iakobi έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:01Στα SS ηταν ολες.Παψτε.adon99 έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 13:18 Σοκαρισμενοι οι κομμουνιστες που βιασαν 2.5 εκατομμυρια γυναικες οι περισσοτερες ανηλικες σε Ουγγαρια Γερμανια Πολωνια
Να είστε χαρούμενοι που κυκλοφορείτε ελεύθεροι, που θα μου δείξετε και ευαισθησίες.
Z
Λατρεία, τα έχουμε ξαναπεί αυτά.Obi Wan Iakobi έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:04Moνο στον Νικολοπουλο θα ενεδιδες εσυΠασιφάη έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 13:07
Ειλικρινά λυπάμαι, γι'αυτό που σου συνέβη.![]()
Εμένα κάποτε, εν έτει 1988 ένας συναθλητής μου, μου την έπεσε άγρια στο τελείωμα της προπόνησης, έξω απ'τη σχολή, και τον έκανα ασήκωτο τον πουσταρά. Μπλέξαμε με αστυνομίες και τα ρέστα, αυτόν τονε πήρε το ασθενοφόρο για τον Άγιο Ανδρέα, κι εγώ έφαγα ποινή αφαίρεσης ζώνης για 3 μήνες. Δεν τον ξαναείδα.![]()
Το καλό είναι πως πλέον τα κορίτσια μιλάνε, παλιά τις έκαναν να νιώθουν πως αυτές φταίγανε. Πούτσα και δίωξη σε όλους τους ανώμαλους. Πούτσα μεταφορικώς, όχι σωματικώς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cavaliere την 30 Ιούλ 2021, 14:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ordem e Progresso.
- Obi Wan Iakobi
Πως ξεχωριζουν για πες μας.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Κατηγορούν Εβραίους, βασικά.
Ordem e Progresso.
Κι εσύ ελεύθερη κυκλοφορείς, αν κρίνουμε απ'τις δικές σου.Καραμελίτσα έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:04Πώς ξεχωρίζουν οι ναζί, ε;Obi Wan Iakobi έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:01Στα SS ηταν ολες.Παψτε.adon99 έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 13:18 Σοκαρισμενοι οι κομμουνιστες που βιασαν 2.5 εκατομμυρια γυναικες οι περισσοτερες ανηλικες σε Ουγγαρια Γερμανια Πολωνια
Να είστε χαρούμενοι που κυκλοφορείτε ελεύθεροι, που θα μου δείξετε και ευαισθησίες.
- Obi Wan Iakobi
Οι φιλοπαλαιστινιοι δηλαδη.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Ελευθερη και καραμελωμενη
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Πασιφάη έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:09Κι εσύ ελεύθερη κυκλοφορείς, αν κρίνουμε απ'τις δικές σου.Καραμελίτσα έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:04Πώς ξεχωρίζουν οι ναζί, ε;
Να είστε χαρούμενοι που κυκλοφορείτε ελεύθεροι, που θα μου δείξετε και ευαισθησίες.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- I know just what you re sayin
ελεύθερος*Πασιφάη έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:09Κι εσύ ελεύθερη κυκλοφορείς, αν κρίνουμε απ'τις δικές σου.Καραμελίτσα έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:04Πώς ξεχωρίζουν οι ναζί, ε;
Να είστε χαρούμενοι που κυκλοφορείτε ελεύθεροι, που θα μου δείξετε και ευαισθησίες.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 1007 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 1 Απαντήσεις