Ακόμα κι αν το ξεπέρασε 'εύκολα δεν πετάς τέτοια μπούρδα όταν ξέρεις ότι για τις περισσότερες γυναίκες δεν είναι τόσο απλό. Δεν γίνεται να λες στα σοβαρά κι εμένα με βίασε ο θείος μου δεν τρέχει μίαΑσέβαστος έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 12:25 γιατι σας εντυπωσιαζει το να μπορει καποιος να ξεπερασει ευκολα ενα τραυμα;
δεν ειμαστε ολοι ιδιοι, καθενας αντιμετωπιζει τα προβληματα του διαφορετικα.
απο μενα μπραβο της αν αυτο εγινε στ αληθεια (ειμαι γενικα δυσπιστος σε οτι ακουω, πολλοι φτιαχνουν φανταστικες ιστοριες ετσι για να γινεται κουβεντα) δηλαδη αν μπορεσε πραγματι να πει, οκ, εγινε αυτο, life goes on.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαρία Ιωαννιδου: Και μένα με βίασε ο θείος μου. Και τι να κάνουμε τώρα?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Δημοκράτης
Re: Μαρία Ιωαννιδου: Και μένα με βίασε ο θείος μου. Και τι να κάνουμε τώρα?
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Για το θέατρο το είπε, να μην στοχοποιεται. Όχι για την πράξη του βιασμού. Πως γίνονται αυτά παντού.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Νατασα ναμπερουαν
- Phorum.gr user: Νατάσα
Και μένα αποπειράθηκε να με βιάσει, ενας πρώτος μου ξάδελφος, αλλά το ξεπέρασα...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Έλα ρε Γενιά. Κάτσε να πιούμε μια λεμονίτα.Νατασα ναμπερουαν έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 12:53 Και μένα αποπειράθηκε να με βιάσει, ενας πρώτος μου ξάδελφος, αλλά το ξεπέρασα...
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δημοκράτης έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 12:44Ακόμα κι αν το ξεπέρασε 'εύκολα δεν πετάς τέτοια μπούρδα όταν ξέρεις ότι για τις περισσότερες γυναίκες δεν είναι τόσο απλό. Δεν γίνεται να λες στα σοβαρά κι εμένα με βίασε ο θείος μου δεν τρέχει μίαΑσέβαστος έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 12:25 γιατι σας εντυπωσιαζει το να μπορει καποιος να ξεπερασει ευκολα ενα τραυμα;
απο μενα μπραβο της αν αυτο εγινε στ αληθεια (ειμαι γενικα δυσπιστος σε οτι ακουω, πολλοι φτιαχνουν φανταστικες ιστοριες ετσι για να γινεται κουβεντα) δηλαδη αν μπορεσε πραγματι να πει, οκ, εγινε αυτο, life goes on.
Ειλικρινά λυπάμαι, γι'αυτό που σου συνέβη.Νατασα ναμπερουαν έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 12:53 Και μένα αποπειράθηκε να με βιάσει, ενας πρώτος μου ξάδελφος, αλλά το ξεπέρασα...
Εμένα κάποτε, εν έτει 1988 ένας συναθλητής μου, μου την έπεσε άγρια στο τελείωμα της προπόνησης, έξω απ'τη σχολή, και τον έκανα ασήκωτο τον πουσταρά. Μπλέξαμε με αστυνομίες και τα ρέστα, αυτόν τονε πήρε το ασθενοφόρο για τον Άγιο Ανδρέα, κι εγώ έφαγα ποινή αφαίρεσης ζώνης για 3 μήνες. Δεν τον ξαναείδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 30 Ιούλ 2021, 13:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ πάλι νομίζω πως αυτό που λέει είναι πως η ζωή συνεχίζεται και για τα θύματα βιασμού. Και περνάει επίσης.George_V έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 11:58 Απομονώνω αυτό το κομμάτι από τις δηλώσεις της Ιωαννιδου καθώς τα υπόλοιπα αναφέρονται στον Φιλιππίδη και έχουν συζητηθεί.
Σα να σου λέει ότι ναι οκ με βίασαν αλλά δε γαμιεται και τι έγινε? Μη το κάνουμε και θέμα..Είμαι μαζί με τις κοπέλες, αλίμονο να μην ήμουν. Εγώ επειδή τον γνώρισα, είχε πάντα μια περίεργη αδυναμία στις γυναίκες. Μου την έπεσε και εμένα. Βρήκα όμως τον τρόπο και το απέφυγα. Δε μιλάω για φλερτ, το λέω κομψά, δεν με πίεσε όμως. Με βίασε και ο θείος μου εμένα, τι να κάνουμε όμως, έτσι είναι η ανθρώπινη φύση. Το θέατρο τι φταίει; Μια λέξη, σιωπή, καταδικάστηκαν…
Τόσα χρόνια νόμιζα ότι στις ταινίες υποκρινοταν τη χαζη.
Αμ δε. Τελικά είναι χαζή με περικεφαλαια.
Άσχετα με τα άσχημα γεγονότα καλό είναι να την ζήσουμε.
Κάνω λάθος;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Καλά του έκανες. Είναι κάποιες περιπτώσεις που το ξύλο είναι πιο κατάληλο από τα δικαστήρια.Πασιφάη έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 13:07Ειλκρινά λυπάμαι, γι'αυτό που σου συνέβη.Νατασα ναμπερουαν έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 12:53 Και μένα αποπειράθηκε να με βιάσει, ενας πρώτος μου ξάδελφος, αλλά το ξεπέρασα...![]()
Εμένα κάποτε, εν έτει 1988 ένας συναθλητής μου, μου την έπεσε άγρια στο τελείωμα της προπόνησης, έξω απ'τη σχολή, και τον έκανα ασήκωτο τον πουσταρά. Μπλέξαμε με αστυνομίες και τα ρέστα, αυτόν τονε πήρε το ασθενοφόρο για τον Άγιο Ανδρέα, κι εγώ έφαγα ποινή αφαίρεσης ζώνης για 3 μήνες. Δεν τον ξαναείδα.
Όχι που θα τον άφηνα.Green Dragon έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 13:08Καλά του έκανες. Είναι κάποιες περιπτώσεις που το ξύλο είναι πιο κατάληλο από τα δικαστήρια.Πασιφάη έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 13:07Ειλκρινά λυπάμαι, γι'αυτό που σου συνέβη.Νατασα ναμπερουαν έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 12:53 Και μένα αποπειράθηκε να με βιάσει, ενας πρώτος μου ξάδελφος, αλλά το ξεπέρασα...![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Νατασα ναμπερουαν
- Phorum.gr user: Νατάσα
Όχι.Gherschaagk έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 13:07Εγώ πάλι νομίζω πως αυτό που λέει είναι πως η ζωή συνεχίζεται και για τα θύματα βιασμού. Και περνάει επίσης.George_V έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 11:58 Απομονώνω αυτό το κομμάτι από τις δηλώσεις της Ιωαννιδου καθώς τα υπόλοιπα αναφέρονται στον Φιλιππίδη και έχουν συζητηθεί.
Σα να σου λέει ότι ναι οκ με βίασαν αλλά δε γαμιεται και τι έγινε? Μη το κάνουμε και θέμα..Είμαι μαζί με τις κοπέλες, αλίμονο να μην ήμουν. Εγώ επειδή τον γνώρισα, είχε πάντα μια περίεργη αδυναμία στις γυναίκες. Μου την έπεσε και εμένα. Βρήκα όμως τον τρόπο και το απέφυγα. Δε μιλάω για φλερτ, το λέω κομψά, δεν με πίεσε όμως. Με βίασε και ο θείος μου εμένα, τι να κάνουμε όμως, έτσι είναι η ανθρώπινη φύση. Το θέατρο τι φταίει; Μια λέξη, σιωπή, καταδικάστηκαν…
Άσχετα με τα άσχημα γεγονότα καλό είναι να την ζήσουμε.
Κάνω λάθος;
δεν ξερω πως το ειπε ακριβως. αν ειναι οπως το λες, εχεις δικιο.Δημοκράτης έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 12:44Ακόμα κι αν το ξεπέρασε 'εύκολα δεν πετάς τέτοια μπούρδα όταν ξέρεις ότι για τις περισσότερες γυναίκες δεν είναι τόσο απλό. Δεν γίνεται να λες στα σοβαρά κι εμένα με βίασε ο θείος μου δεν τρέχει μίαΑσέβαστος έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 12:25 γιατι σας εντυπωσιαζει το να μπορει καποιος να ξεπερασει ευκολα ενα τραυμα;
θα μπορουσε ομως να ειναι και προτροπη να το ξεπερασουν. οπως θα ελεγε ας πουμε καποιος που εχει χασει ενα ποδι, σε καποιον που εχασε ενα ποδι. ναι, το επαθες, δεν θα ξαναφυτρωσει το ποδι, συνεχισε τη ζωη σου.
και ειναι καλη συμβουλη. δεν εχουν ολοι τη δυναμη να την ακολουθησουν, αλλα πρεπει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Σοκαρισμενοι οι κομμουνιστες που βιασαν 2.5 εκατομμυρια γυναικες οι περισσοτερες ανηλικες σε Ουγγαρια Γερμανια Πολωνια
Πασιφάη έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 13:07Ειλικρινά λυπάμαι, γι'αυτό που σου συνέβη.Νατασα ναμπερουαν έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 12:53 Και μένα αποπειράθηκε να με βιάσει, ενας πρώτος μου ξάδελφος, αλλά το ξεπέρασα...![]()

-
Δημοκράτης
Συμφωνώ με το προχώρα την ζωή σου αλλά σε τέτοια ευαίσθητα θέματα νομίζω πως πρέπει να μιλάς με πολλή προσοχή και αν η δήλωση είναι όντως όπως γράφεται νομίζω ότι η συγκεκριμένη έχει ξεφύγει.Ασέβαστος έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 13:13δεν ξερω πως το ειπε ακριβως. αν ειναι οπως το λες, εχεις δικιο.Δημοκράτης έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 12:44Ακόμα κι αν το ξεπέρασε 'εύκολα δεν πετάς τέτοια μπούρδα όταν ξέρεις ότι για τις περισσότερες γυναίκες δεν είναι τόσο απλό. Δεν γίνεται να λες στα σοβαρά κι εμένα με βίασε ο θείος μου δεν τρέχει μίαΑσέβαστος έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 12:25 γιατι σας εντυπωσιαζει το να μπορει καποιος να ξεπερασει ευκολα ενα τραυμα;
θα μπορουσε ομως να ειναι και προτροπη να το ξεπερασουν. οπως θα ελεγε ας πουμε καποιος που εχει χασει ενα ποδι, σε καποιον που εχασε ενα ποδι. ναι, το επαθες, δεν θα ξαναφυτρωσει το ποδι, συνεχισε τη ζωη σου.
και ειναι καλη συμβουλη. δεν εχουν ολοι τη δυναμη να την ακολουθησουν, αλλα πρεπει.
- Καραμελίτσα
Αυτήν που τήν ξέρουμε;George_V έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 11:58 Απομονώνω αυτό το κομμάτι από τις δηλώσεις της Ιωαννιδου καθώς τα υπόλοιπα αναφέρονται στον Φιλιππίδη και έχουν συζητηθεί.
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 1007 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-