Σιγά-σιγά γίνονται αυτά, μη μπερδεύεσαι. Τα ζώα είναι απλώς, η προπόνηση. Ετσι ξεκινάνε, αλλά μετά το ρίχνουν στους homo sapiens (κατά προτίμηση στις γυναίκες) και μας φταίει η τοξική αρρενωπότητα και η πατριαρχία.vagabondo έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 13:57
Αν ένοιωθε εκδικητικά προς την κοινωνία θα σκότωνε άνθρωπο, όχι ζώο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έσφαξε τη γάτα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έσφαξε τη γάτα
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αφού λεω οτι είναι κάργα ανήθικο.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 13:55Οκ, μπορείς να πεις με ποιον ηθικό κώδικα λειτουργεί αυτός που σκοτώνει μια φώκια, από τη στιγμή που δεν πρόκειται να τη φάει;gassim έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 13:52Ισχύει αλλά ο άνθρωπος ως είδος έχει ξεφύγει σε μεγάλο βαθμό απο την τροφική αλυσίδα και προβλέπεται στο μέλλον να φύγει εντελώς.πατησιωτης έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 13:09 Και επικήρυξη για τον ψαροντουφεκά που σκότωσε τη φώκια στην Αλόννησο.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... as-kostis/
Ο άνθρωπος αρχίζει να "ανθρωποποιεί" και τα πλησιέστερα σε αυτόν θηλαστικά.Δυστυχώς η φύση είναι δομημένη διαφορετικά,το ένα είδος ζει εις βάρος του άλλου,από τους ιούςμέχρι τους καρχαρίες.
Επίσης έχει αναπτύξει έναν ηθικό κώδικα κατά τον οποίο είναι κάργα ανήθικο να εξημερώσεις ένα ζώο, να το φέρεις κοντά σου, να εξαρτάται απο εσένα για να τραφεί κι εσύ να το σκοτώσεις.
Είχαμε και στη δική μου πολυκατοικία τέτοιες περιπτώσεις -πολύ πριν τον συγκεκριμένο νόμο- αλλά τις είχαμε λύσει με πιο διακριτικό τρόπο.AlienWay έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 13:55 Η άρρωστη θεούσα που είχαμε στην πολυκατοικία μου και έβαζε συνέχεια φόλες στον ακάλυπτο, ήταν τόσο εθισμένη στο "χόμπι" της, που συνέχιζε ακάθεκτη ακόμη και όταν της έγιναν συστάσεις από ενοίκους 5 πολυκατοικιών (που κι αυτές βλέπουν στον ακάλυπτο).
Μέχρι που καλέσανε τη φιλοζωική και έγινε το έλα να δεις.
5 πολυκατοικίες αναστατώθηκαν, όχι γιατί "πέθαιναν γατούλες", αλλά γιατί δεν ανέχονταν να έχουν μία κοινωνιοπαθή για γειτόνισσά τους.
Τώρα βέβαια ηρέμησε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
κάνατε προφορά που δεν μπορούσε να αρνηθεί;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 14:02 Είχαμε και στη δική μου πολυκατοικία τέτοιες περιπτώσεις -πολύ πριν τον συγκεκριμένο νόμο- αλλά τις είχαμε λύσει με πιο διακριτικό τρόπο.![]()
Έκανε θεσπέσια προσφορά με τον τρόπο που άρμοζε. Ηθικόν δίδαγμα; Κάποιοι άνθρωποι γνωρίζουν καλλίτερα τακτικές συμπεριφοράς, για να κλείσουν ένα σοβαρό θέμα και να αποσοβήσουν περαιτέρω καταστάσεις και πράγματα.Δίδοντας χαστούκι στον κοινωνικό παρασιτισμό που εκκολάπτεταιBelisarius έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 14:05κάνατε προφορά που δεν μπορούσε να αρνηθεί;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 14:02 Είχαμε και στη δική μου πολυκατοικία τέτοιες περιπτώσεις -πολύ πριν τον συγκεκριμένο νόμο- αλλά τις είχαμε λύσει με πιο διακριτικό τρόπο.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
'Ελα τώρα. Εννοείς ότι όσοι είναι σαδιστές θα είχαν πρόβλημα να ξεκοιλιάζουν ή να βασανίζουν "αδέσποτους" ανθρώπους;vagabondo έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 13:57Για τα άλλα εγκλήματα γιατί δεν παραδειγματίζονται;AlienWay έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 13:44Μέχρι να βγει από τη φυλακή αυτός, θα υπάρξουν δεκάδες άλλοι που θα παραδειγματιστούν από την ποινή του και θα πάψουν να συμπεριφέρονται σαν Νεάντερταλ.vagabondo έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 13:38
Με αυτήν την δικαιολογία και οι ποινές για βιασμό και δολοφονίες ανθρώπων δεν είναι αποτρεπτικές, μιας και λαμβάνουν χώρα ακόμα.
Το ερώτημα είναι; τι θα κάνει ο 23χρονος όταν βγει 10 χρόνια μετά από την φυλακή; Δεν θα κινηθεί εκδικητικά προς την κοινωνία η οποία του κατέστρεψε την ζωή για μία κοπρόγατα; Πρέπει να υπάρχει μια γαμημένη διάκριση, δεν νομίζεις;
Εγω αναφέρομαι στον νόμο, το τι εκπτώσεις θα κάνει μετά ο δικαστής είναι άλλο. Έτσι κι αλλιώς εκπτώσεις γίνονται και για άλλα, πιο σοβαρά εγκλήματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 13:45Σιγά μη μείνει 10 χρόνια.vagabondo έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 13:38
Με αυτήν την δικαιολογία και οι ποινές για βιασμό και δολοφονίες ανθρώπων δεν είναι αποτρεπτικές, μιας και λαμβάνουν χώρα ακόμα.
Το ερώτημα είναι; τι θα κάνει ο 23χρονος όταν βγει 10 χρόνια μετά από την φυλακή; Δεν θα κινηθεί εκδικητικά προς την κοινωνία η οποία του κατέστρεψε την ζωή για μία κοπρόγατα; Πρέπει να υπάρχει μια γαμημένη διάκριση, δεν νομίζεις;
Θα επικαλεστεί ψυχολογικά (όπου σίγουρα έχει χοντρό θέμα) και θα λήξει οπως συνήθως το θέμα για ανθρωπιστικούς πάντα λόγους.Αν ένοιωθε εκδικητικά προς την κοινωνία θα σκότωνε άνθρωπο, όχι ζώο.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 13:45 Ούτως ή άλλως αυτοί οι τύποι νοιωθουν εκδικητικά προς την κοινωνία, πριν συλληφθούν ή καταδικαστούν για το οποιοδήποτε αδίκημα.
Ή ότι ο παπάρας θα την έβγαζε αρτιμελής αν ξεκοίλιαζε το ζώο μπροστά στον ιδιοκτήτη του ή κάποιον φιλόζωο, έτσι για πλάκα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΝαιΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 15:24
'Ελα τώρα. Εννοείς ότι όσοι είναι σαδιστές θα είχαν πρόβλημα να ξεκοιλιάζουν ή να βασανίζουν "αδέσποτους" ανθρώπους;
ΟχιΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 15:24 Ή ότι ο παπάρας θα την έβγαζε αρτιμελής αν ξεκοίλιαζε το ζώο μπροστά στον ιδιοκτήτη του ή κάποιον φιλόζωο, έτσι για πλάκα;![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagabondo την 29 Ιούλ 2021, 15:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Κάναμε προειδοποίηση που δεν μπορούσε να αγνοηθεί.Belisarius έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 14:05κάνατε προφορά που δεν μπορούσε να αρνηθεί;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 14:02 Είχαμε και στη δική μου πολυκατοικία τέτοιες περιπτώσεις -πολύ πριν τον συγκεκριμένο νόμο- αλλά τις είχαμε λύσει με πιο διακριτικό τρόπο.![]()
Σε διαφορετικές περιπτώσεις. Πιάνει πάντα σε μία συγκεκριμένη περιοχή ελέγχου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχουμε διαφορετική οπτική και πρακτική των πραγμάτων.vagabondo έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 15:28ΝαιΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 15:24
'Ελα τώρα. Εννοείς ότι όσοι είναι σαδιστές θα είχαν πρόβλημα να ξεκοιλιάζουν ή να βασανίζουν "αδέσποτους" ανθρώπους;
ΟχιΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 15:24 Ή ότι ο παπάρας θα την έβγαζε αρτιμελής αν ξεκοίλιαζε το ζώο μπροστά στον ιδιοκτήτη του ή κάποιον φιλόζωο, έτσι για πλάκα;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εμάς το ένα απ' τα δύο γατιά προ καιρού πήγε από φόλα ,μαζί με μερικά άλλα στη γειτονιά. Υπεύθυνη μια ψυχοπαθής ,δυστυχώς δε μπορούσαμε να το αποδείξουμε.AlienWay έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 13:55 Η άρρωστη θεούσα που είχαμε στην πολυκατοικία μου και έβαζε συνέχεια φόλες στον ακάλυπτο, ήταν τόσο εθισμένη στο "χόμπι" της, που συνέχιζε ακάθεκτη ακόμη και όταν της έγιναν συστάσεις από ενοίκους 5 πολυκατοικιών (που κι αυτές βλέπουν στον ακάλυπτο).
Μέχρι που καλέσανε τη φιλοζωική και έγινε το έλα να δεις.
5 πολυκατοικίες αναστατώθηκαν, όχι γιατί "πέθαιναν γατούλες", αλλά γιατί δεν ανέχονταν να έχουν μία κοινωνιοπαθή για γειτόνισσά τους.
Τώρα βέβαια ηρέμησε.
Να αποδείξετε ότι το έκανε αυτή, σαφώς και είναι δύσκολο.Στύγιος έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 15:39
Εμάς το ένα απ' τα δύο γατιά προ καιρού πήγε από φόλα ,μαζί με μερικά άλλα στη γειτονιά. Υπεύθυνη μια ψυχοπαθής ,δυστυχώς δε μπορούσαμε να το αποδείξουμε.
Αλλά για το ότι είναι ψυχοπαθής, σαφώς υπάρχουν και άλλα στοιχεία που να το επιβεβαιώνουν, έτσι δεν είναι;
Εγώ δεν ξέρω ούτε έναν νορμάλ αγαπητό στον περίγυρο του, που να φολιάζει ζώα.
Όλοι υστερικοί μισάνθρωποι είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
https://free-image-upload.com/image/wp- ... -pro.mtRzdΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 15:44Να αποδείξετε ότι το έκανε αυτή, σαφώς και είναι δύσκολο.Στύγιος έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 15:39
Εμάς το ένα απ' τα δύο γατιά προ καιρού πήγε από φόλα ,μαζί με μερικά άλλα στη γειτονιά. Υπεύθυνη μια ψυχοπαθής ,δυστυχώς δε μπορούσαμε να το αποδείξουμε.
Αλλά για το ότι είναι ψυχοπαθής, σαφώς υπάρχουν και άλλα στοιχεία που να το επιβεβαιώνουν, έτσι δεν είναι;
Εγώ δεν ξέρω ούτε έναν νορμάλ αγαπητό στον περίγυρο του, που να φολιάζει ζώα.
Όλοι υστερικοί μισάνθρωποι είναι.![]()
Η αριστερή έπεσε θύμα.
- Καραμελίτσα
Άμα βρεθεί άνθρωπος να κάτσει φυλακή πάνω από εξάμηνο, εκτός από ακραίες περιπτώσεις, ο νόμος θα πρέπει να αλλάξει.vagabondo έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 13:38Με αυτήν την δικαιολογία και οι ποινές για βιασμό και δολοφονίες ανθρώπων δεν είναι αποτρεπτικές, μιας και λαμβάνουν χώρα ακόμα.Καραμελίτσα έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 13:23Κακοποίηση, βασανισμός ζώου κλπ. Η δικαιολογία είναι ότι οιποινές σε βαθμό πλημμελήματος δεν είναι αποτρεπτικές. Πρέπει να κάνεις κάτι αποτρεπτικό. Θα κριθεί σε βάθος χρόνου αν αυτό δουλεύει.vagabondo έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 13:14
Όταν ποινές για θανάτωση είναι παρόμοιες, με αυτές για την θανάτωση αγελάδας στην Ινδία, το λες και ιεροποίηση.![]()
Είπα ότι είναι εξωφρενικό να είναι ίδια μέγιστη ποινή με το βιασμό.
Z
Αν χαρακτηρισθεί από το δικαστήριο ως ψυχοπαθής με τη βούλα, ας κάτσει και τρίμηνο.Καραμελίτσα έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 17:06
Άμα βρεθεί άνθρωπος να κάτσει φυλακή πάνω από εξάμηνο, εκτός από ακραίες περιπτώσεις, ο νόμος θα πρέπει να αλλάξει.
Και με την πρώτη παραβίαση της "αναστολής" ας μπει σε ψυχιατρείο.
Τι εννοείς "ακραίες περιπτώσεις";
Άλλο το να ορίζεται κάτι ως κακούργημα και άλλο η τελική ποινή που επιβάλλεται.Καραμελίτσα έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 17:06 Είπα ότι είναι εξωφρενικό να είναι ίδια μέγιστη ποινή με το βιασμό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
κατσε, μισο, στα σοβαρα τα λες, δεν κανει πλακα;Καραμελίτσα έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 12:37
Ax, ναι. Το διεστραμμένο καθίκι φύτρωσε, δεν πήρε παραδείγματα από τριγύρω, άλλωστε ποτέ αυτή η λαμπρή πόλη δεν έχει απασχολήσει το παναλλήνιο με εγκλήματα κατά των ζώων.
πιστευεις στ αληθεια οτι μια πολη εχει περισσοτερους η λιγοτερους μουρλους απο οποια αλλη;
αν ειναι να παιξουμε τους βομβαρδισμους (ηρακλειτε, λειπεις) για πλακα κι εγω μεσα, αμα τα λες στα σοβαρα εισαι για αναποδο πουκαμισο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 753 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
-
- 160 Απαντήσεις