!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τρομπονι στους ψεκ απο το Ευρωπαϊκο Δικαστηριο Ανθρωπινων Δικαιωματων

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Τρομπονι στους ψεκ απο το Ευρωπαϊκο Δικαστηριο Ανθρωπινων Δικαιωματων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Στύγιος έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 01:41

Αυτό είστε ακριβώς ,μισάνθρωπα αρχίδια , ο δάσκαλος κινδυνεύει να πεθάνει, όχι οι μαθητές.
Γαμημένα ανθρωπάκια ,υπάνθρωποι του εμβολίου, φτου σας !!
οι γονεις και οι παππουδες των μαθητων κινδυνευουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Στύγιος μορφάρα. :lol:
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Στύγιος έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 07:42 Tέλος το έλεος . Όπως έριχναν κατάρες σε μας να ψοφήσουμε,θέλω το ίδιο και γι' αυτούς ,να ψοφήσουν οι εμβολιασμένοι από παρενέργειες.

Δούναι και λαβείν.
Οι κατάρες δεν προκαλούν καμμία επίπτωση.Το εάν θα έχει συνέπειες κάποιος από τον εμβολιασμό του ή τον μη εμβολιασμό του είναι αντικειμενικό και δεν έχει σχέση με κατάρες.
Αντικειμενικά λοιπόν εάν εμβολιασθείς μειώνεις την πιθανότητα θανάτου δέκα πέντε φορές από τον κορωνοιό ενώ έχεις μία πιθανότητα στις διακόσιες χιλιάδες να πεθάνεις από το εμβόλιο.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Μαζευτείτε λίγο και μην προκαλείτε με προσωπικές επιθέσεις. Την επόμενη φορά θα φάω πέρμαμπαν, αλλά θα πάρω και μερικούς μαζί μου.
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Echelon έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 07:36
lafkiotis έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 07:24
Echelon έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 06:58 Όλο και περισσότερο διακρίνονται φασιστικές τάσεις στην ψεκασμένη πτέρυγα των <<εμβολιαστών>>. Άνθρωποι με χαμηλή αυτοεκτίμηση που μάλλον ήταν συνέχεια στην φάπα, άνθρωποι που περνάνε απαρατήρητοι ακόμη και στον στενό οικογενειακό τους κύκλο, πιστεύουν πως με τα εμβόλια έχουν ανακαλύψει την πάσα αλήθεια και δεν χάνουν ευκαιρία να κηρύξουν αυτήν την αλήθεια <<ευχόμενοι>>, στην καλύτερη, να μείνουν άνεργοι, στην χειρότερη να νοσήσουν βαριά ή και να πεθάνουν όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν.
O ιος σκοτωνει.

Αν εχω να διαλεξω αναμεσα στην υγεια του παιδιων μου/εαυτου μου και στο ξεβολεμα του καθε ξυσταρχιδι κοπριτη πασοκου , μαντεψε τι θα διαλεξω..

Εσεις νομιζετε ακομα οτι ο ιος νοιαζεται για τα δημοκρατικα σας δικαιωματα και τις συνταγματικες σας ελευθεριες.
Να κάνεις το καθήκον σου και να εμβολιαστείς εσύ και τα παιδιά σου.
To εχω κανει ηδη το καθηκον μου.

Το προβλημα ειναι οτι οσοι δεν εμβολιαζονται δινουν πατημα στον ιο να δημιουργει μεταλλαξεις και στην ουσια να ακυρωνει οποια προσπαθεια της κοινωνιας να επανελθει σε κανονικους υγειονομικους ρυθμους.

Για ονομα του Θεου. Οτι καναλι και ραδιο ανοιξεις τα επαναλαμβανουν εκατομμυρια φορες. Ο Δελτα ειναι εδω επειδη οι βρωμοινδοι δεν ηταν εμβολιασμενοι.

Οσοι δε θελουν, σπιτια τους με ανευ αποδοχων. Και αν ποτε επιστρεψουν στη δουλεια, αμεση αξιολογηση των θεσεων τους για την υγειονομικη ασφαλεια. Ειναι νευραλγικος και ευαισθητος ο χωρος της παιδειας (και ειδικα σε μικρα παιδια) και σιγουρα πρεπει να τον προστατεψουμε απο τεμπεληδες κοπριτες πασοκους που "δηλητηριαζουν" τα παιδικα μυαλα με ανοησιες.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Στύγιος

lafkiotis έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 10:53
Echelon έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 07:36
lafkiotis έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 07:24

O ιος σκοτωνει.

Αν εχω να διαλεξω αναμεσα στην υγεια του παιδιων μου/εαυτου μου και στο ξεβολεμα του καθε ξυσταρχιδι κοπριτη πασοκου , μαντεψε τι θα διαλεξω..

Εσεις νομιζετε ακομα οτι ο ιος νοιαζεται για τα δημοκρατικα σας δικαιωματα και τις συνταγματικες σας ελευθεριες.
Να κάνεις το καθήκον σου και να εμβολιαστείς εσύ και τα παιδιά σου.
To εχω κανει ηδη το καθηκον μου.

Το προβλημα ειναι οτι οσοι δεν εμβολιαζονται δινουν πατημα στον ιο να δημιουργει μεταλλαξεις και στην ουσια να ακυρωνει οποια προσπαθεια της κοινωνιας να επανελθει σε κανονικους υγειονομικους ρυθμους.

Για ονομα του Θεου. Οτι καναλι και ραδιο ανοιξεις τα επαναλαμβανουν εκατομμυρια φορες. Ο Δελτα ειναι εδω επειδη οι βρωμοινδοι δεν ηταν εμβολιασμενοι.

Οσοι δε θελουν, σπιτια τους με ανευ αποδοχων. Και αν ποτε επιστρεψουν στη δουλεια, αμεση αξιολογηση των θεσεων τους για την υγειονομικη ασφαλεια. Ειναι νευραλγικος και ευαισθητος ο χωρος της παιδειας (και ειδικα σε μικρα παιδια) και σιγουρα πρεπει να τον προστατεψουμε απο τεμπεληδες κοπριτες πασοκους που "δηλητηριαζουν" τα παιδικα μυαλα με ανοησιες.

Ε το άτομο έχει σκατά στο κεφάλι και πρέπει να του αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών.
Στύγιος

Διαλεγόμαστε με ψυχασθενείς ,δυνάμει δολοφόνους και είναι κρίμα που δεν έχουν φύγει ακόμα.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”