Όταν έχεις απέναντι σου βλάκες είναι πιο εύκολο.GoBack έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 03:18 Πω μλκες εμβολιακηδες ακομα και στο τρολαρισμα ενιωσα λιγο ασχημα,πως το καταφερνετε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τρομπονι στους ψεκ απο το Ευρωπαϊκο Δικαστηριο Ανθρωπινων Δικαιωματων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Τρομπονι στους ψεκ απο το Ευρωπαϊκο Δικαστηριο Ανθρωπινων Δικαιωματων
Οκ

3 νεκροι για καθε 3μηνο που δεν δινει αιμα ο gassim

3 νεκροι για καθε 3μηνο που δεν δινει αιμα ο gassim
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν ξερω πόσο έξυπνο σε κάνει να νιώθεις το τρολάρισμα για κάτι που αφενός ισχύει και αφετέρου αφορά ανθρώπινες ζωές.
Όπως είπα και παραπάνω εχω δώσει αίμα και θα ξαναδώσω.
Βρες κάτι άλλο
Δεν θα βρω κατι αλλο.Απαιτω υποχρεωτικη αιμοδοσια για ολους μαζι με τον υποχρεωτικο εμβολιασμο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ναι ,αλλά δε φτάνεις Στύγιο που έχει δώσει 80 και βάλε φορές. Οπότε βρείτε κάτι άλλο περί εμβολίου.gassim έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 03:27Δεν ξερω πόσο έξυπνο σε κάνει να νιώθεις το τρολάρισμα για κάτι που αφενός ισχύει και αφετέρου αφορά ανθρώπινες ζωές.
Βρες κάτι άλλο
Εγώ όμως μικρός ήμουν πρόσκοπος και έχω φυτέψει δέντρα σε αναδάσωση.Στύγιος έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 03:34Ναι ,αλλά δε φτάνεις Στύγιο που έχει δώσει 80 και βάλε φορές. Οπότε βρείτε κάτι άλλο περί εμβολίου.gassim έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 03:27Δεν ξερω πόσο έξυπνο σε κάνει να νιώθεις το τρολάρισμα για κάτι που αφενός ισχύει και αφετέρου αφορά ανθρώπινες ζωές.
Βρες κάτι άλλο
Επίσης ταϊζω εδω και χρόνια πολλές αδέσποτες γάτες
Εσυ έχεις φυτέψει δέντρα και έχεις ταϊσει γάτες; (γατοτροφή όχι φασολάκια που περίσεψαν απο το μεσημέρι)
Αρα εμβολιάσου.
Κι εγώ ήμουν ομαδόπουλο - ομαδάρχης -υπαρχηγός -αρχηγός χριστιανικής κατασκήνωσης.
Και 3 γάτες φροντίζω.
Και δεν εμβολιάζομαι.
Και 3 γάτες φροντίζω.
Και δεν εμβολιάζομαι.
Δε χρειάζονται όλες αυτές οι ειρωνείες και οι διαξιφισμοί παιδιά.
Σε διαθεσιμότητα, άνευ αποδοχών, αν δε θέλουν να κάνουν το εμβόλιο.
Και φυσικά η κυκλοφορία στον εξω κόσμο θα επιτρέπετε μόνο με PCR τουλάχιστον 3 ημερών .
Ολοι ευχαριστημενοι. I see this as an absolute win.
Και φυσικά η κυκλοφορία στον εξω κόσμο θα επιτρέπετε μόνο με PCR τουλάχιστον 3 ημερών .
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Σε λυπάμαι και επειδή είσαι κακεντρεχής , σου εύχομαι τα ίδια και χειρότερα. Τέλος οι αγαθές προθέσεις.lafkiotis έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 04:32 Δε χρειάζονται όλες αυτές οι ειρωνείες και οι διαξιφισμοί παιδιά.
Να πας να δώσεις αίμα.
Αυτα που ξερατε, θα τα ξεχασετε. Θα γινετε ανθρωποι με το έτσι θέλω. Κράτος εν κράτει εν μέσω πανδημίας είναι κακόβουλο, κακόηθες, μοχθηρό, φθονερό και χαιρέκακο. Ανήκουστο.Στύγιος έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 05:03Σε λυπάμαι και επειδή είσαι κακεντρεχής , σου εύχομαι τα ίδια και χειρότερα. Τέλος οι αγαθές προθέσεις.lafkiotis έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 04:32 Δε χρειάζονται όλες αυτές οι ειρωνείες και οι διαξιφισμοί παιδιά.
Να πας να δώσεις αίμα.
Εγω αν ειμουνα Κουλης, θα ζητούσα και την αντικειμενική αξιολόγηση κατά την επιστροφή των αρνητών στις δουλειές τους. Δε γίνεται να εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας σε άτομα τέτοιων ηθών και νοοτροπιών.
Εσείς θα υποχρεωθείτε να γίνετε άνθρωποι, κι όχι σκατάνθρωποι ή μισάνθρωποι.lafkiotis έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 05:35Αυτα που ξερατε, θα τα ξεχασετε. Θα γινετε ανθρωποι με το έτσι θέλω. Κράτος εν κράτει εν μέσω πανδημίας είναι κακόβουλο, κακόηθες, μοχθηρό, φθονερό και χαιρέκακο. Ανήκουστο.Στύγιος έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 05:03Σε λυπάμαι και επειδή είσαι κακεντρεχής , σου εύχομαι τα ίδια και χειρότερα. Τέλος οι αγαθές προθέσεις.lafkiotis έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 04:32 Δε χρειάζονται όλες αυτές οι ειρωνείες και οι διαξιφισμοί παιδιά.
Να πας να δώσεις αίμα.
Εγω αν ειμουνα Κουλης, θα ζητούσα και την αντικειμενική αξιολόγηση κατά την επιστροφή των αρνητών στις δουλειές τους. Δε γίνεται να εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας σε άτομα τέτοιων ηθών και νοοτροπιών.
Να πας να δώσεις αίμα ή φοβάσαι;
Ψέκα κλάνεις να δώσεις αίμα;
Αν και εισαι εκτός θέματος, ναι εχω δωσει πολλες φορες.Στύγιος έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 05:49Εσείς θα υποχρεωθείτε να γίνετε άνθρωποι, κι όχι σκατάνθρωποι ή μισάνθρωποι.lafkiotis έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 05:35Αυτα που ξερατε, θα τα ξεχασετε. Θα γινετε ανθρωποι με το έτσι θέλω. Κράτος εν κράτει εν μέσω πανδημίας είναι κακόβουλο, κακόηθες, μοχθηρό, φθονερό και χαιρέκακο. Ανήκουστο.Στύγιος έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 05:03
Σε λυπάμαι και επειδή είσαι κακεντρεχής , σου εύχομαι τα ίδια και χειρότερα. Τέλος οι αγαθές προθέσεις.
Να πας να δώσεις αίμα.
Ποτε θα κανεις το εμβολιο?
Αρχίδια, θέλω το δελτίο αιμοδότου.Απόδειξε το.lafkiotis έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 05:54Αν και εισαι εκτός θέματος, ναι εχω δωσει πολλες φορες.Στύγιος έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 05:49Εσείς θα υποχρεωθείτε να γίνετε άνθρωποι, κι όχι σκατάνθρωποι ή μισάνθρωποι.lafkiotis έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 05:35
Αυτα που ξερατε, θα τα ξεχασετε. Θα γινετε ανθρωποι με το έτσι θέλω. Κράτος εν κράτει εν μέσω πανδημίας είναι κακόβουλο, κακόηθες, μοχθηρό, φθονερό και χαιρέκακο. Ανήκουστο.
Ποτε θα κανεις το εμβολιο?
Ετρομπονιάσθη και απεχώρησε..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 673 Προβολές