Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ξεκαθαρίζω ότι τον βρίσκω αντιπαθή και εννοείται πως η θέση του είναι στη φυλακή εφόσον καταδικαστεί γι'αυτά που κατηγορείται με βάση αυτά που έχω ακούσει/διαβάσει σχετικά με την υπόθεσή του όμως βρίσκω την προφυλάκιση υπερβολική
δε νομίζω πως είναι ύποπτος φυγής (αν ήταν θα την είχε κοπανήσει ήδη) και δε νομίζω να είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
adon99 έγραψε: 27 Ιούλ 2021, 19:20
Παρωδια απο το παραδικαστικο
Συγκεριμένα πρόκειται για μία καταγγελία βιασμού, με χρόνο τέλεσης το 2008, σύμφωνα με την οποία η κοπέλα -κατά πληροφορίες- κατέθεσε ότι συναντήθηκε με τον ηθοποιό στο θέατρο “Ήβη” για μία επαγγελματική συνεργασία, ωστόσο ο τελευταίος εμφανίζεται να της επιτέθηκε και παρά τις προσπάθειες της να αμυνθεί, τελικά δεν τα κατάφερε. Η ίδια αρχικά κατέθεσε ότι πρόκειται για μία υπόθεση απόπειρας βιασμού, αλλά ο εισαγγελικός λειτουργός αναβάθμισε το αδίκημα σε τετελεσμένη πράξη, καθώς οι περιγραφές τείνουν περισσότερο στη διάπραξη του αδικήματος του βιασμού, ακόμη κι αν δεν έλαβε χώρα αυτή καθαυτή η σεξουαλική πράξη.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Ιούλ 2021, 21:40
ξεκαθαρίζω ότι τον βρίσκω αντιπαθή και εννοείται πως η θέση του είναι στη φυλακή εφόσον καταδικαστεί γι'αυτά που κατηγορείται με βάση αυτά που έχω ακούσει/διαβάσει σχετικά με την υπόθεσή του όμως βρίσκω την προφυλάκιση υπερβολική
δε νομίζω πως είναι ύποπτος φυγής (αν ήταν θα την είχε κοπανήσει ήδη) και δε νομίζω να είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων
Συμφωνω.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Υδράργυρος έγραψε: 28 Ιούλ 2021, 11:19Άσχημος, αντιπαθητικός, γλίτσας, κακός ηθοποιός, και πάνω από όλα βιαστής
Το τελευταίο κάνει τα άλλα τόσο ασήμαντα ώστε δεν χρειάζεται καν να ειπωθούν.
Αν ήταν δηλαδή κούκλος, συμπαθής, μη γλίτσας, άριστος ηθοποιός και βιαστής, πόση διαφορά θα είχε;
Του έδειχναν το φεγγάρι και κοίταγε το δάχτυλο
Είδες; Δεν είναι όλοι οι βιαστές δεξιοί, σταματήστε να τους υποστηρίζετε λοιπόν
Εγώ είμαι υπέρ της αυστηροποιησης των ποινών.
Εσείς όταν δεν θα πουλάει αλλο το θέμα, θα αρχίσετε τα περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να παίρνουν άδειες, να αποφυλακιστουν πιο νωρίς κλπ
Lugozzi έγραψε: 28 Ιούλ 2021, 11:48
Εγώ είμαι υπέρ της αυστηροποιησης των ποινών.
Εσείς όταν δεν θα πουλάει αλλο το θέμα, θα αρχίσετε τα περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να παίρνουν άδειες, να αποφυλακιστουν πιο νωρίς κλπ
Άλλο τα ανθρώπινα δικαιώματα και άλλο το να υποστηρίζεις γυναικοκτόνους και βιαστές.