Ερωτηματα προς Ουτις και λοιπους κομμουνιστας...αυτα τα φαινομενα που περιγραφονται παραπανω πως δεν θα υπαρχουν στην νεα κομμουνιστικη βερσιον;
Η τεχνολογία έχει προχωρήσει.
τεχνολογικοι ηταν οι λογοι δηλαδη που στη Δυτικη γερμανια επαιρναν γκολφ αμεσως και στην ανατολικη γερμανια τραμπαντ σε 10 χρονια
Καποιο λογο που η τεχνολογια στην καπιταλιστικη δυτικη γερμανια ηταν τοσο πολυ καλυτερη απο την τεχνολογια στην κουμουνιστικη ανατολικη γερμανια εχουμε;
Ερωτηματα προς Ουτις και λοιπους κομμουνιστας...αυτα τα φαινομενα που περιγραφονται παραπανω πως δεν θα υπαρχουν στην νεα κομμουνιστικη βερσιον;
Η τεχνολογία έχει προχωρήσει.
τεχνολογικοι ηταν οι λογοι δηλαδη που στη Δυτικη γερμανια επερναν γκολφ αμεσως και στην ανατολικη γερμανια τραμπαντ σε 10 χρονια
Καποιο λογο που η τεχνολογια στην καπιταλιστικη δυτικη γερμανια ηταν τοσο πολυ καλυτερη απο την τεχνολογια στην κουμουνιστικη ανατολικη γερμανια εχουμε;
Μεταξύ άλλων, η αφθονία των πόρων.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
gassim έγραψε: 27 Ιούλ 2021, 15:15
Αυτό που μπορεί να γίνει και στην ουσία ζητάνε οι κομμουνιστές είναι να συγκεντρωθούν όλες οι εξουσίες και όλη η παραγωγική δύναμη της χώρας σε μια χούφτα ανθρώπων, υποτιθέμενων εκπροσώπων του λαού, που θα καθορίζουν τις ζωές όλων των υπολοίπων σε απίστευτο βαθμό χωρίς καμία δυνατότητα ελέγχου, κρίσης ή αντικατάσταση τους.
Επιπλέον αυτό το καθεστώς διατείνονται οτι πρέπει να επιβληθεί με "επανάσταση" της μειοψηφίας που θα το επιβάλει με χρήση όπλων στην πλειοψηφία.
Συνεχής διάδοση fake news, άλλη μια μέρα στο γραφείο για το μέσο δεξιό.
talaipwros έγραψε: 27 Ιούλ 2021, 16:27
Η Γερμανία είχε κάτι ανοιχτοχέρηδες στην Ελλάδα να της χαρίζουν τις πολεμικές αποζημιώσεις γι' αρχή.
Η Γερμανία είχε κάτι ανοιχτοχέρηδες στην Ελλάδα να της χαρίζουν τις πολεμικές αποζημιώσεις γι' αρχή.
για την Ανατολικη γερμανια λες ε; παρολα αυτα Τραμπαντ εβγαζε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 27 Ιούλ 2021, 16:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τεχνολογικοι ηταν οι λογοι δηλαδη που στη Δυτικη γερμανια επερναν γκολφ αμεσως και στην ανατολικη γερμανια τραμπαντ σε 10 χρονια
Και αυτούς τους πόρους τους δημιούργησε η φύση ή οι Δυτικογερμανοί και το σύστημα τους;
για την Ανατολικη γερμανια λες ε; ναι , παρολα αυτα Τραμπαντ εβγαζε
Θα έλεγα ότι κάνεις το βλάκα αλλά ξέρω πολύ καλά ότι είσαι οπότε δε με ξεγελάς.
Όταν μου γράφεις ότι η αστική τάξη δεν αποφασίζει για τη δουλειά που θα κάνω ή για τον μισθό που θα πάρω, δεν γίνεται να σου απαντήσω σοβαρά.
Έχμ, αυτό λέμε. Δεν είναι λεφτά του.
Γενικά δεν μπορείς να μου απαντήσεις σοβαρά και δεν φταίνε αυτά που γράφω εγω γι αυτό.
Και αυτό με τα λεφτά που δεν είναι δικά του, πολύ ενδιαφέρον ακούγεται αλλά έχω βάλει ημερήσιο όριο στις αρλούμπες που θα ακούω.
Για πες μου, λοιπόν. Ποιος αποφασίζει για τη δουλειά που θα κάνω;
Ποιος αποφασίζει για τον μισθό που θα πάρω;
Για την δουλειά που θα κάνεις αποφασίζεις εσύ και για τον μισθό που θα παίρνεις αποφασίζει η αγορά όπως προκύπτει ύστερα απο διαβούλευση μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων, με κρατική παρέμβαση για τον κατώτατο μισθό.
Και αυτούς τους πόρους τους δημιούργησε η φύση ή οι Δυτικογερμανοί και το σύστημα τους;
Οι πόροι είναι πεπερασμένοι. Το ποιος έχει πρόσβαση σ'αυτούς και γιατί είναι προφανές.
Οι πόροι είναι πεπερασμένοι. Το ποιος έχει πρόσβαση σ'αυτούς και γιατί είναι προφανές.
Οι φυσικοί πόροι είναι πεπερασμένοι, ο πλούτος δεν είναι καθόλου πεπερασμένος.
Η πρόσβαση σε φυσικους πόρους της ΕΣΣΔ ήταν άπειρη καθώς η Ρωσία είναι η μεγαλύτερη χώρα του κόσμου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 27 Ιούλ 2021, 16:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
gassim έγραψε: 27 Ιούλ 2021, 16:38
Για την δουλειά που θα κάνεις αποφασίζεις εσύ και για τον μισθό που θα παίρνεις αποφασίζει η αγορά όπως προκύπτει ύστερα απο διαβούλευση μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων, με κρατική παρέμβαση για τον κατώτατο μισθό.
Γενικά δεν μπορείς να μου απαντήσεις σοβαρά και δεν φταίνε αυτά που γράφω εγω γι αυτό.
Και αυτό με τα λεφτά που δεν είναι δικά του, πολύ ενδιαφέρον ακούγεται αλλά έχω βάλει ημερήσιο όριο στις αρλούμπες που θα ακούω.
Για πες μου, λοιπόν. Ποιος αποφασίζει για τη δουλειά που θα κάνω;
Ποιος αποφασίζει για τον μισθό που θα πάρω;
Το σύστημα αποφασίζει για σένα. Άσχετα αν νομίζεις ότι σου αφήνεται η τελική επιλογή.
Τώρα όσα γράφεις για τον μισθό μόνο αφελή είναι.
gassim έγραψε: 27 Ιούλ 2021, 16:38