Την πάω με χίλια. Τους πάει γαμιώντας και δέκα δέκα. Μπράβο κουκλάρα μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θεά
Re: Θεά
Πες μου ένα λόγο που αξίζει να ασχοληθούμε μαζί της, το γεγονός ότι ακολουθεί την τακτική του Χατζηστεφάνου τα λέει όλα, όπως αλληλεπιδρά η διαφήμιση με την αντιδιαφήμιση στον αποδέκτη έτσι και οι σελέμπριτυ και αντισελέμπιτνυ.
Λες να πάει πολύ μπροστά αυτό το κορίτσι;
the end
Ο ένας λόγος που ρωτάς είναι ότι τη γουστάρω. Τι άλλο; Υπάρχουν άλλοι λόγοι πιο σοβαροί απ' αυτόν; Άμα δεν γουστάρεις την κάνεις.
Καμία σχέση με Χατζηστεφάνου δεν βρήκα και δεν το γουστάρω αυτόν (σεξουαλικά βασικά. Ενώ το μωρό... !!!)
Το πως επιδρούν οι μηχανισμοί είναι επίσης μηχανικό (θέμα). θα επηρεάσει το μηχανικό το γούστο μου; Επειδή τι; Επειδή ο μηχανισμός μπορεί να παραλληλιστεί με τη διαφήμιση που είναι κακία ως καπιταλιστική βρωμιά; Δεν πάει έτσι. Άλλο πεδίο είναι εδώ.
Δες ρε μλκ όλα τα ακέφαλα που μιλάνε από την κωλοτρυπίδα τι της λένε και δες την πως τους γλεντάει. Θέλει ψυχή αυτό.
Ιδεολογικά και ηθικά μια χαρά τη βρίσκω. Δεν θα υποκύψει στην υποκρισία και τον κανιβαλισμό των άλλων ρε συ για να είναι αρεστή.
Μια ζωή όχλοι. Πρόσεχέ το.
Καμία σχέση με Χατζηστεφάνου δεν βρήκα και δεν το γουστάρω αυτόν (σεξουαλικά βασικά. Ενώ το μωρό... !!!)
Το πως επιδρούν οι μηχανισμοί είναι επίσης μηχανικό (θέμα). θα επηρεάσει το μηχανικό το γούστο μου; Επειδή τι; Επειδή ο μηχανισμός μπορεί να παραλληλιστεί με τη διαφήμιση που είναι κακία ως καπιταλιστική βρωμιά; Δεν πάει έτσι. Άλλο πεδίο είναι εδώ.
Δες ρε μλκ όλα τα ακέφαλα που μιλάνε από την κωλοτρυπίδα τι της λένε και δες την πως τους γλεντάει. Θέλει ψυχή αυτό.
Ιδεολογικά και ηθικά μια χαρά τη βρίσκω. Δεν θα υποκύψει στην υποκρισία και τον κανιβαλισμό των άλλων ρε συ για να είναι αρεστή.
Μια ζωή όχλοι. Πρόσεχέ το.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τι να προσέξω, κάποιον που θέλει να προβληθεί εκμεταλλευόμενος μια συγκεκριμένη μάζα; Βασικά δεν θέλει ψυχή αλλά υποκρισία, από την στιγμή που δηλώνεις κάτι που ξέρεις ότι θα φέρει αντιδράσεις το μόνο που χρειάζεσαι είναι υποκρισία.
Ψυχή θέλουν άλλα πράγματα.
Ψυχή θέλουν άλλα πράγματα.
the end
-
mec
Σκουπίδι είναι, μην ασχολείσαι.Πάνας έγραψε: 13 Απρ 2018, 22:51 Πες μου ένα λόγο που αξίζει να ασχοληθούμε μαζί της, το γεγονός ότι ακολουθεί την τακτική του Χατζηστεφάνου τα λέει όλα, όπως αλληλεπιδρά η διαφήμιση με την αντιδιαφήμιση στον αποδέκτη έτσι και οι σελέμπριτυ και αντισελέμπιτνυ.
- Dwarven Blacksmith
Είναι σαν το /pol/. Οκ θα βρεις κάποια πετυχημένα, αλλά φέρε το σε επαφή με τον ημι-πραγματικό κόσμο και τι παίρνεις; Το The_Donald.
Ε, άστο καλύτερα.
Ε, άστο καλύτερα.
Ασχολούμαι γιατί δεν μπορεί να λογιστεί εργατικό ατύχημα αυτό. Για αυτό που προσφέρει αυτός ο άνθρωπος για να είναι ελεύθεροι οι υπόλοιποι δεν πληρώνεται ρε φίλε και η πολιτεία του δίνει όσα δίνει σε ένα ΔΥ. Αυτός ρισκάρει την ζωή του, ξέρει τι κάνει, στο άλλο νήμα έγραψαν ότι θρηνούμε 60 άτομα σε τριάντα χρόνια.
Λες να μη το ξέρει; Το μαθαίνει από την πρώτη μέρα στη σχολή ώστε να αποφασίσει αν θα εγκαταλείψει ή όχι. Δεν είναι μια σελφι από το κόπτικ είναι κάτι που θέλει ψυχή για να το κάνεις.
Λες να μη το ξέρει; Το μαθαίνει από την πρώτη μέρα στη σχολή ώστε να αποφασίσει αν θα εγκαταλείψει ή όχι. Δεν είναι μια σελφι από το κόπτικ είναι κάτι που θέλει ψυχή για να το κάνεις.
the end
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Έπρεπε να έχει επέμβει άμεσα ο εισαγγελέας! Για περιύβριση και προσβολή νεκρού που έπεσε εν ώρα καθήκοντος εθνικής σημασίας.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
mec
επειδή την έβρισα κι εγώ θα σου απαντήσω ότι δεν πας καλά γιατί φαίνεται σαν να μη σέβεσαι τίποτα.
ναι φίλε, μπράβο της, ευτυχώς που υπάρχουν και τρεις έξυπνοι άνθρωποι σε αυτόν το κόζμο.blackpaint έγραψε: 14 Απρ 2018, 00:31 σκουπιδια ειναι οσοι τη βριζουν
πολυ καλα τα λεει
πανα πολυ ρομαντικα το βλεπεις, ολοι σχεδον οι στρατιωτικοι διαλεξαν το επαγγελμα για καθαρα υλιστικους λογους.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
[42]
no life η τύπισσα ρε φίλε.Χαοτικός έγραψε: 13 Απρ 2018, 22:17 https://twitter.com/kaimporei?lang=el
Την πάω με χίλια. Τους πάει γαμιώντας και δέκα δέκα. Μπράβο κουκλάρα μου.![]()
που εδώ που τα λέμε, παίζει να είναι και άντρας.
ναι ρε, φαντάσου πχ να έλεγε στην γυναίκα του πιλότου πχ κρίμα τώρα ποιος θα της κάνει αεροπλανικά.blackpaint έγραψε: 14 Απρ 2018, 01:03αυτη κατι ειπε για εργατικο ατυχημα κι επαθαν ολοι παρακρουση κι αρχισαν να της ευχονται καρκινους, σωστα; φαντασου να λεγε τιποτα βαρυτερο κιολας.mec_ έγραψε: 14 Απρ 2018, 00:51επειδή την έβρισα κι εγώ θα σου απαντήσω ότι δεν πας καλά γιατί φαίνεται σαν να μη σέβεσαι τίποτα.
έπρεπε να πει και πιο βαριά πράματα έχεις δίκιο, σίγα ο άλλος πέθανε πχ, όλοι θα πεθάνετε κτλ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.