σωστοEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 00:16κλασσικη γυναικα ασυμμετρη και σαυρακι που μαλλον τα φουσκωσε ολα
μια χριστιανα αγαθη με στατους
1.5
δυστυχως ισχυει για παρα πολλες
σωστοEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 00:16κλασσικη γυναικα ασυμμετρη και σαυρακι που μαλλον τα φουσκωσε ολα
1.5
Εγώ που την είδα στους ολυμπιακούς, πρέπει να ξεφουσκωσαν και να πήγαν στον κωλο και στα μπούτια. Καμία σχέση με τις φώτο στην παραλία, πολύ ανώτερη.Αγις έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 12:26σωστοEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 00:16κλασσικη γυναικα ασυμμετρη και σαυρακι που μαλλον τα φουσκωσε ολα
1.5
Μπορεί να έχει βαλβίδες και να φουσκώνει-ξεφουσκωνει ανάλογα την περίστασηΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 12:32Εγώ που την είδα στους ολυμπιακούς, πρέπει να ξεφουσκωσαν και να πήγαν στον κωλο και στα μπούτια. Καμία σχέση με τις φώτο στην παραλία, πολύ ανώτερη.Αγις έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 12:26σωστοEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 00:16
κλασσικη γυναικα ασυμμετρη και σαυρακι που μαλλον τα φουσκωσε ολα
1.5
Μπορεί να μην πήρε μετάλλιο αλλά απόκτησε φαν παγκοσμίως. Σωστός ο ανεβαστης. Ειδικά στο 2ο λεπτο μένουμε ιδιαιτέρως.nyxtovios έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 12:34Μπορεί να έχει βαλβίδες και να φουσκώνει-ξεφουσκωνει ανάλογα την περίστασηΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 12:32Εγώ που την είδα στους ολυμπιακούς, πρέπει να ξεφουσκωσαν και να πήγαν στον κωλο και στα μπούτια. Καμία σχέση με τις φώτο στην παραλία, πολύ ανώτερη.
Για να κρατάει ισορροπία μάλλον, όταν εκτείνεται το χέρι χρειάζεται αντίβαρο πίσω. Σαν τα τρακτέρ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 12:37Μπορεί να μην πήρε μετάλλιο αλλά απόκτησε φαν παγκοσμίως. Σωστός ο ανεβαστης. Ειδικά στο 2ο λεπτο μένουμε ιδιαιτέρως.nyxtovios έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 12:34Μπορεί να έχει βαλβίδες και να φουσκώνει-ξεφουσκωνει ανάλογα την περίστασηΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 12:32
Εγώ που την είδα στους ολυμπιακούς, πρέπει να ξεφουσκωσαν και να πήγαν στον κωλο και στα μπούτια. Καμία σχέση με τις φώτο στην παραλία, πολύ ανώτερη.
Εδώ φαίνεται για μισό μίλκο νανάκι, η τύπισσα. Γκουγκλαρω να δω υψος και μου τη βγαζει κοντα στο 1,75. Εχει συμπιέσει το φακο/φόκους ο εικονολήπτης? Περισσότερο αντιαισθητικό μοιάζει το θέαμα, παρα καυλωτικό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 12:37Μπορεί να μην πήρε μετάλλιο αλλά απόκτησε φαν παγκοσμίως. Σωστός ο ανεβαστης. Ειδικά στο 2ο λεπτο μένουμε ιδιαιτέρως.nyxtovios έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 12:34Μπορεί να έχει βαλβίδες και να φουσκώνει-ξεφουσκωνει ανάλογα την περίστασηΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 12:32
Εγώ που την είδα στους ολυμπιακούς, πρέπει να ξεφουσκωσαν και να πήγαν στον κωλο και στα μπούτια. Καμία σχέση με τις φώτο στην παραλία, πολύ ανώτερη.
vantono έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 17:40 Εδώ φαίνεται για μισό μίλκο νανάκι, η τύπισσα. Γκουγκλαρω να δω υψος και μου τη βγαζει κοντα στο 1,75. Εχει συμπιέσει το φακο/φόκους ο εικονολήπτης? Περισσότερο αντιαισθητικό μοιάζει το θέαμα, παρα καυλωτικό.

1.67 πάνω σε σκαλωσιά στις μύτες και με τα χέρια στην ανάταση ταυτόχρονα, μπορεί.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 17:51vantono έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 17:40 Εδώ φαίνεται για μισό μίλκο νανάκι, η τύπισσα. Γκουγκλαρω να δω υψος και μου τη βγαζει κοντα στο 1,75. Εχει συμπιέσει το φακο/φόκους ο εικονολήπτης? Περισσότερο αντιαισθητικό μοιάζει το θέαμα, παρα καυλωτικό.
Ο Πετρούνιας είναι 1.67.
vantono έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 12:36 Τί φάση με την Κωλαράκη και την υποστηρίζουν τοσο πολυ τα εθνίκια γενικοτερα? Εχω χασει καποια επεισοδια? Επειδη κατεβηκε σε πορεία για τη Μασεντονίγια όλο κι ολο, ή και τίποτα άλλο?
Γιατί επί ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε χρηματοδοτηθεί η προπόνησή της, με αποτέλεσμα να προπονείται σε κάτι αποθήκες και χωματερές με τενεκεδάκια (ωστόσο πήρε το χρυσό).vantono έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 12:36 Τί φάση με την Κωλαράκη και την υποστηρίζουν τοσο πολυ τα εθνίκια γενικοτερα? Εχω χασει καποια επεισοδια? Επειδη κατεβηκε σε πορεία για τη Μασεντονίγια όλο κι ολο, ή και τίποτα άλλο?
Την κράζουν οι ανθέλληνες κράζοντας από τον κώλο της έως και τα αποτελέσματα που έφερε επειδή τόλμησε να είναι κόρη αστυνομικού. Γενικά, την κράζει η σαπίλα όλη...vantono έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 12:36 Τί φάση με την Κωλαράκη και την υποστηρίζουν τοσο πολυ τα εθνίκια γενικοτερα? Εχω χασει καποια επεισοδια? Επειδη κατεβηκε σε πορεία για τη Μασεντονίγια όλο κι ολο, ή και τίποτα άλλο?
γενικα οι νδιτες στηριζουν τους αναξιους της κοινωνιαςvantono έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 12:36 Τί φάση με την Κωλαράκη και την υποστηρίζουν τοσο πολυ τα εθνίκια γενικοτερα? Εχω χασει καποια επεισοδια? Επειδη κατεβηκε σε πορεία για τη Μασεντονίγια όλο κι ολο, ή και τίποτα άλλο?