!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβολιαζόμαστε! Και για τους ηλικιωμένους και για τους αρνητές που νιώθουν πολύ νέοι για να το κάνουν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβολιαζόμαστε! Και για τους ηλικιωμένους και για τους αρνητές που νιώθουν πολύ νέοι για να το κάνουν
Δεν εμβολιαζόμαστε. Τα εμβόλια είναι "πρόδρομος" για το τελικό "χάραγμα" και την κοινωνία του Αντίχριστου.
Re: Εμβολιαζόμαστε! Και για τους ηλικιωμένους και για τους αρνητές που νιώθουν πολύ νέοι για να το κάνουν
από που ανάγεται αυτό το συμπέρασμα;Στύγιος έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 01:20 Δεν εμβολιαζόμαστε. Τα εμβόλια είναι "πρόδρομος" για το τελικό "χάραγμα" και την κοινωνία του Αντίχριστου.
Είναι η ιατρική και η ανάπτυξη των εμβολίων έργο του διαβόλου;
Δεν δίνετε ούτε αίμα;
Μήπως είστε μάρτυρας του ιεχωβά;
Το εμβόλιο είναι η προσπάθεια της ανθρωπότητας να ξεπεράσει σκοπέλους και να βελτιώσει την ζωή της.
Όταν δεν είναι πειραματικό.Fluffy έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 06:24 Το εμβόλιο είναι η προσπάθεια της ανθρωπότητας να ξεπεράσει σκοπέλους και να βελτιώσει την ζωή της.
Βρε Fluffy γιατί δεν σχολιάζεις την έλλειψη εμβολίων Covid-19 στην Κούβα που έβγαλε 5 εμβόλια;
Στην προηγούμενη σελίδα κάτω-κάτω είναι.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Είμαι 30+ χρόνια εθελοντής αιμοδότης.Fluffy έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 06:21από που ανάγεται αυτό το συμπέρασμα;Στύγιος έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 01:20 Δεν εμβολιαζόμαστε. Τα εμβόλια είναι "πρόδρομος" για το τελικό "χάραγμα" και την κοινωνία του Αντίχριστου.
Είναι η ιατρική και η ανάπτυξη των εμβολίων έργο του διαβόλου;
Δεν δίνετε ούτε αίμα;
Μήπως είστε μάρτυρας του ιεχωβά;
Πόσο χαμηλά θα πέσει η ανθρώπινη ζωή;Fluffy έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 06:24 Το εμβόλιο είναι η προσπάθεια της ανθρωπότητας να ξεπεράσει σκοπέλους και να βελτιώσει την ζωή της.
https://www.el.gr/ellada/koinonia/poso- ... ni-zoi-kl/
Δεν σταματάμε. Συνεχίζουμε να εμβολιαζόμαστε και διεκδικούμε παράλληλα καλύτερο σύστημα υγείας που μας αξίζει.
- EKPLIKTIKOS
Κάντε το εμβόλιο όσο προλαβαίνετε
Οι αυξημένες κατά 70% εισαγωγές ασθενών με λοίμωξη από κορωνοϊό στα νοσοκομεία έχει θορυβήσει τους πάντες, με τον μέσο όρο του επταημέρου να ανέρχεται πλέον σε 144 έναντι 92 της περασμένης εβδομάδας. Μάλιστα, το 70% αυτών αφορά σε ανεμβολίαστους πολίτες και το 30% έχει κάνει μόνο την πρώτη δόση.
Το πιο κρίσιμο στοιχείο, όμως, θεωρείται -τουλάχιστον προς το παρόν- η ηλικία των ασθενών παρά ο αριθμός τους, αφού πλέον τα ποσοστά των διασωληνωμένων στις ηλικίες 18-64 και άνω των 65 είναι σχεδόν παρόμοια. Ειδικότερα, το 47,7% σήμερα αφορά σε ανθρώπους των παραγωγικών ηλικιών και μόλις το 52,3% σε ηλικιωμένους άνω των 65 ετών, υποδεικνύοντας ότι η χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη των νεότερων τούς καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτους στην COVID-19.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ios-vradu/
Λέει κάτι στους εμβολιολάτρες το γεγονός πως ένας υπερβλάκας του διαμετρήματος Φλάφυ είναι υπέρ ;

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μην το κάνετε όσο μπορείτε και αντέχετε τον ψυχικό εκβιασμό.
Έτσι κι αλλιώς θα γίνουν υποχρεωτικά και συνεχή όπως τρέχουν το σενάριο
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Όσο μας απειλούν και μας καθυβρίζουν και πετάνε σκατά στον ανεμιστήρα.... όλα αυτά γίνονται μπούμερανγκ στο τέλος.
Ο/η διαβητολόγος σου τι σου λέει; Μακριά από το χάραγμα;Στύγιος έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 00:57 Όσο μας απειλούν και μας καθυβρίζουν και πετάνε σκατά στον ανεμιστήρα.... όλα αυτά γίνονται μπούμερανγκ στο τέλος.
εμβολιαζόμαστε και για τις εγκυμονούσες!!!!
- taxalata xalasa
αν η πρώτη δόση έχει τζίπ μέσα, η δεύτερη τι έχει; η τρίτη; η τετάρτη; η πέμπτη; η παρασκευή; η black sabbath; η κυριακούλα;
έχω τζίπ στις πιστωτικές και στις χρεωστικές κάρτες... Μέχρι τώρα πρέπει να έχω πάρει 20-30 τζίπια από τις κάρτες τόσα χρόνια.
έχω διαβατήριο με τζίπ μέσα.
έχω smartphone με τζίπ μέσα.
έχω τηλεοράσεις με τζίπια μέσα.
έχω καφετιέρα με τζίπ μέσα.
έχω ψυγείο με τζίπ μέσα.
έχω αυτοκίνητο με τζίπ μέσα.
όπου πάω γύρω-γύρω, πάντου είναι τζίπια.
στα πόσα τζίπια θεωρούμαστε ήδη τζιπαρισμένοι;

έχω τζίπ στις πιστωτικές και στις χρεωστικές κάρτες... Μέχρι τώρα πρέπει να έχω πάρει 20-30 τζίπια από τις κάρτες τόσα χρόνια.
έχω διαβατήριο με τζίπ μέσα.
έχω smartphone με τζίπ μέσα.
έχω τηλεοράσεις με τζίπια μέσα.
έχω καφετιέρα με τζίπ μέσα.
έχω ψυγείο με τζίπ μέσα.
έχω αυτοκίνητο με τζίπ μέσα.
όπου πάω γύρω-γύρω, πάντου είναι τζίπια.
στα πόσα τζίπια θεωρούμαστε ήδη τζιπαρισμένοι;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση