Βλήμα έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:57
Προσωπικά, θα προτιμούσα να επέλθει ισότητα με το να σταματήσουμε να πηγαίνουμε εμείς από το να αρχίσετε να πηγαίνετε κι εσείς.
Εγώ από την άλλη θα ήθελα να πηγαίνουμε κι εμείς και να εκπαιδευομαστε στο μάξιμουμ.
Η εκπαιδευση ειναι ενα 10%, το υπολοιπο ειναι σκοπια, αγγαρεια, λουφα.
Αλλα και να ηταν 100% δεν βλεπω που θα σε ωφελουσε στην πραγματικη ζωη το "πυρ και κινηση για καταληψη υψωματος", η το πως δουλευουν τα πολεμικα οπλα. Εκτος αν θες να ανοιξεις μαγαζι "επισκευες-συντηρησεις πολυβολων"
Ε δεν μιλάμε για τέτοια εκπαίδευση. Μιλάμε για κανονική εκπαίδευση σε όπλα κτλ που θα χρησιμεύσει; ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί κάποια στιγμή να πρέπει να πολεμήσουμε φασίστες. Τι θα κάμωμε;
nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:13
Η Νορβηγία έχει υποχρεωτική θητεία και για γυναίκες.
Όταν ζητήσετε ίση αντιμετώπιση και οι Ελληνίδες τότε να εκφράσετε άποψη για τον αν πρέπει ή όχι να σας επιβάλλουν τι να φοράτε.
Ναι αλλά οι Νορβηγιδες έχουν να κάνουν με Νορβηγούς, εμεις έχουμε να κάνουμε με Έλληνες. Ισοφαριζουμε τον στρατό.
Όταν ζητήσετε ίση αντιμετώπιση και οι Ελληνίδες τότε να εκφράσετε άποψη για τον αν πρέπει ή όχι να σας επιβάλλουν τι να φοράτε.
Ένας καλός λόγος να πάμε στο στρατό είναι για να μάθουμε να πυροβολούμε σεξιστικά γουρούνια.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:24
Εμένα με έχει βοηθήσει η εμπειρία που πήρα στη λούφα. Τη χρησιμοποιώ καθημερινά και στη δουλειά μου.
Τι δουλειά κάνεις που έχεις μπανιέρα προσβάσιμη;
Δουλεύω στο Bed Bath & Beyond. Κανονικά είμαι στο τμήνα των Bed και συνήθως κρύβομαι στο Beyond, αλλά καμια φορά που έχει πολύ δουλειά πηγαίνω και προς τα Bath και κρύβομαι κάτω από τον αφρό, αναπνέω με καλάμι.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:24
Εμένα με έχει βοηθήσει η εμπειρία που πήρα στη λούφα. Τη χρησιμοποιώ καθημερινά και στη δουλειά μου.
Τι δουλειά κάνεις που έχεις μπανιέρα προσβάσιμη;
Δουλεύω στο Bed Bath & Beyond. Κανονικά είμαι στο τμήνα των Bed και συνήθως κρύβομαι στο Beyond, αλλά καμια φορά που έχει πολύ δουλειά πηγαίνω και προς τα Bath και κρύβομαι κάτω από τον αφρό, αναπνέω με καλάμι.
Ναι αλλά οι Νορβηγιδες έχουν να κάνουν με Νορβηγούς, εμεις έχουμε να κάνουμε με Έλληνες. Ισοφαριζουμε τον στρατό.
Προσωπικά, θα προτιμούσα να επέλθει ισότητα με το να σταματήσουμε να πηγαίνουμε εμείς από το να αρχίσετε να πηγαίνετε κι εσείς.
στηριζω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.