Γαληνός έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:42 Δεν ψηφίζω.
Για πλακα έβαλα Γερουλανο.
Αλλά συμβουλή: Μακριά από τον Ανδρουλάκη!
Ψήφισα Φώφη ,αλλά ακόμα κι ο Καστανίδης θα ήταν καλύτερος από Λοβερδογερουλάνους.
Γαληνός έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:42 Δεν ψηφίζω.
Για πλακα έβαλα Γερουλανο.
Αλλά συμβουλή: Μακριά από τον Ανδρουλάκη!
από το 1 εώς το 10 πόσο θα κλάσετε μαλλί αν βγει ο Λοβέρδος; 11;Highlander έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:43Αν δεν υπήρχε ο λοβερδος θα έπρεπε να τον έχει εφεύρει ο ΣΥΡΙΖΑ.Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:38Ξέρουμε κερδατε παλιHighlander έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:34
Λοβέρδος=επιστροφή του πασοκιναλ στο 4% και ολοκλήρωση της αιμορραγίας στελεχών από τα αριστερά στο ΣΥΡΙΖΑ και της εδραίωσης του τελευταίου![]()
![]()
Βέβαια ακόμη και στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι τόσο ηλίθιοι και δεν πρόκειται να βγει.
Δε βλέπω κάτι το αστείο. Είμαι κεντρώος σοσιαλδημοκράτης, ανήκω σε μια τάση του ΚΙΝΑΛ και δεν προέρχομαι από το ΠΑΣΟΚ.Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:37Ίακχος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 13:40 Και εγώ Φώφη θα ψηφίσω, είμαι στο ΚΙΝΑΛ αλλά δεν προέρχομαι από το ΠΑΣΟΚ.
Οι υπόλοιποι θέλουν να ανστήσουν το ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα ο Λοβέρδος.
Επικός ποστ
Καθόλου μαλλί ,μετά θα έχουμε : "Ηλία ρίχτο"Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:45από το 1 εώς το 10 πόσο θα κλάσετε μαλλί αν βγει ο Λοβέρδος; 11;Highlander έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:43Αν δεν υπήρχε ο λοβερδος θα έπρεπε να τον έχει εφεύρει ο ΣΥΡΙΖΑ.![]()
Να κλάσει μαλλί ο ΣΥΡΙΖΑ αν βγει το κόκκινο πανί για όλη την κεντροαριστερά και την αριστερά (σαφώς χειρότερος και από τον βενιζελο) αρχηγός του βασικού (ασθμαινοντος έτσι κι αλλιώς) ανταγωνιστή του;Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:45από το 1 εώς το 10 πόσο θα κλάσετε μαλλί αν βγει ο Λοβέρδος; 11;Highlander έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:43Αν δεν υπήρχε ο λοβερδος θα έπρεπε να τον έχει εφεύρει ο ΣΥΡΙΖΑ.![]()
Οι μόνες ομάδες του πληθυσμού που κρατούν τον ΣΥΡΙΖΑ πάνω από το 3% είναι οι Ρομά και οι διάφοροι νοσταλγοί ΠΑΣΟΚ που ψηφίζουν Ζήκο γιατί πιστεύουν πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος και συνεχιστής του. Ο Λοβέρδος παίζει πολύ το συναισθηματικό χαρτί της επιστροφής του ΠΑΣΟΚ έτσι αυτή η δεύτερη ομάδα θα γυρίσει πίσω στο ορίτζιναλ μόλις αναλάβει αυτός.Highlander έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:34Λοβέρδος=επιστροφή του πασοκιναλ στο 4% και ολοκλήρωση της αιμορραγίας στελεχών από τα αριστερά στο ΣΥΡΙΖΑ και της εδραίωσης του τελευταίουKolovrat έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:31 Λοβέρδο. Φαίνεται ο μόνος που έχει πάρει ζεστά την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ σε αντίθεση με την ουρά του Ζήκου που έχει αποδεχθεί και της αρκεί το 6%. Βασικά οποιοσδήποτε θα είναι καλύτερος από αυτήν. Απλά θέλω μια αντιπολίτευση πέρα από Μιθριδάτηδες και Κουφοντινες.![]()
Πρώτα απ' όλα 3% δεν υφίσταται, αυτό είναι σόφισμα που έχει απομυθοποιηθει. Υπάρχει βάση τουλάχιστον 15% που είναι ΣΥΡΙΖΑ και τίποτα άλλον υπάρχουν και παλιοι ΠΑΣΟΚοι μεγαλύτερης ηλικίας που ο λοβερδος είναι ο πλέον ακατάλληλος για να τους διεκδικήσει.Kolovrat έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:52Οι μόνες ομάδες του πληθυσμού που κρατούν τον ΣΥΡΙΖΑ πάνω από το 3% είναι οι Ρομά και οι διάφοροι νοσταλγοί ΠΑΣΟΚ που ψηφίζουν Ζήκο γιατί πιστεύουν πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος και συνεχιστής του. Ο Λοβέρδος παίζει πολύ το συναισθηματικό χαρτί της επιστροφής του ΠΑΣΟΚ έτσι αυτή η δεύτερη ομάδα θα γυρίσει πίσω στο ορίτζιναλ μόλις αναλάβει αυτός.Highlander έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:34Λοβέρδος=επιστροφή του πασοκιναλ στο 4% και ολοκλήρωση της αιμορραγίας στελεχών από τα αριστερά στο ΣΥΡΙΖΑ και της εδραίωσης του τελευταίουKolovrat έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:31 Λοβέρδο. Φαίνεται ο μόνος που έχει πάρει ζεστά την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ σε αντίθεση με την ουρά του Ζήκου που έχει αποδεχθεί και της αρκεί το 6%. Βασικά οποιοσδήποτε θα είναι καλύτερος από αυτήν. Απλά θέλω μια αντιπολίτευση πέρα από Μιθριδάτηδες και Κουφοντινες.![]()
ντάξει καταλάβαμε 12Highlander έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:51Να κλάσει μαλλί ο ΣΥΡΙΖΑ αν βγει το κόκκινο πανί για όλη την κεντροαριστερά και την αριστερά (σαφώς χειρότερος και από τον βενιζελο) αρχηγός του βασικού (ασθμαινοντος έτσι κι αλλιώς) ανταγωνιστή του;Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:45από το 1 εώς το 10 πόσο θα κλάσετε μαλλί αν βγει ο Λοβέρδος; 11;Highlander έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:43
Αν δεν υπήρχε ο λοβερδος θα έπρεπε να τον έχει εφεύρει ο ΣΥΡΙΖΑ.![]()
Βέβαια ακόμη και στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι τόσο ηλίθιοι και δεν πρόκειται να βγει.![]()
οι γύφτοι, οι πούστηδες και οι φυλακόβιοι δεν νομίζω ότι είναι 15% της χώρας αλλά μπορεί να κάνω και λάθοςHighlander έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:53Πρώτα απ' όλα 3% δεν υφίσταται, αυτό είναι σόφισμα που έχει απομυθοποιηθει. Υπάρχει βάση τουλάχιστον 15% που είναι ΣΥΡΙΖΑ και τίποτα άλλον υπάρχουν και παλιοι ΠΑΣΟΚοι μεγαλύτερης ηλικίας που ο λοβερδος είναι ο πλέον ακατάλληλος για να τους διεκδικήσει.Kolovrat έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:52Οι μόνες ομάδες του πληθυσμού που κρατούν τον ΣΥΡΙΖΑ πάνω από το 3% είναι οι Ρομά και οι διάφοροι νοσταλγοί ΠΑΣΟΚ που ψηφίζουν Ζήκο γιατί πιστεύουν πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος και συνεχιστής του. Ο Λοβέρδος παίζει πολύ το συναισθηματικό χαρτί της επιστροφής του ΠΑΣΟΚ έτσι αυτή η δεύτερη ομάδα θα γυρίσει πίσω στο ορίτζιναλ μόλις αναλάβει αυτός.Highlander έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:34
Λοβέρδος=επιστροφή του πασοκιναλ στο 4% και ολοκλήρωση της αιμορραγίας στελεχών από τα αριστερά στο ΣΥΡΙΖΑ και της εδραίωσης του τελευταίου![]()
ή τρολάρεις ή τρολρεις, βασικά δεν παίζει να τα λες αυτά τα πράγματα σοβαράΊακχος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:48Δε βλέπω κάτι το αστείο. Είμαι κεντρώος σοσιαλδημοκράτης, ανήκω σε μια τάση του ΚΙΝΑΛ και δεν προέρχομαι από το ΠΑΣΟΚ.Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:37Ίακχος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 13:40 Και εγώ Φώφη θα ψηφίσω, είμαι στο ΚΙΝΑΛ αλλά δεν προέρχομαι από το ΠΑΣΟΚ.
Οι υπόλοιποι θέλουν να ανστήσουν το ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα ο Λοβέρδος.
Επικός ποστ
Αν το ΚΙΝΑΛ μετονομαστεί σε ΠΑΣΟΚ εγώ θα φύγω.
Πήγαινε στην νδ.Ίακχος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:48 Είμαι κεντρώος σοσιαλδημοκράτης, ανήκω σε μια τάση του ΚΙΝΑΛ και δεν προέρχομαι από το ΠΑΣΟΚ.
Γιατί;Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:00ή τρολάρεις ή τρολρεις, βασικά δεν παίζει να τα λες αυτά τα πράγματα σοβαράΊακχος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:48Δε βλέπω κάτι το αστείο. Είμαι κεντρώος σοσιαλδημοκράτης, ανήκω σε μια τάση του ΚΙΝΑΛ και δεν προέρχομαι από το ΠΑΣΟΚ.
ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚDwarven Blacksmith έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:04Γιατί;Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:00ή τρολάρεις ή τρολρεις, βασικά δεν παίζει να τα λες αυτά τα πράγματα σοβαράΊακχος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:48
Δε βλέπω κάτι το αστείο. Είμαι κεντρώος σοσιαλδημοκράτης, ανήκω σε μια τάση του ΚΙΝΑΛ και δεν προέρχομαι από το ΠΑΣΟΚ.
Έχει κάνει και νήμα για τη ανανέωση της σοσιαλδημοκρατίας ο συγκεκριμένος χρήστης.
Γιατί να τρολάρω? Θεωρώ ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ευθύνες για τη χρεωκοπία της χώρας και δε θέλω επιστροφή του.Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:00ή τρολάρεις ή τρολρεις, βασικά δεν παίζει να τα λες αυτά τα πράγματα σοβαράΊακχος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:48Δε βλέπω κάτι το αστείο. Είμαι κεντρώος σοσιαλδημοκράτης, ανήκω σε μια τάση του ΚΙΝΑΛ και δεν προέρχομαι από το ΠΑΣΟΚ.