Άκυρον τελικά , "χτύπησε" μια μνήμη και τα έκανε πτάνα όλα. Ουφ ,αποφύγαμε το μοιραίο.Στύγιος έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 14:41 Καριόλα "μητρική" ( δεν είναι τροφοδοτικό,δοκίμασα με εφεδρικό και δεν) ,από τώρα κλαίω το 200άρι =Μητρική + επεξεργαστής +μνήμες.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα νέα Windows 11
Re: Τα νέα Windows 11
- Dwarven Blacksmith
Καλά απέφυγες το εμβόλιο και πήγες να γίνεις πειραματόζωο στα 11; Να εξευμενίσεις το Γκέιτς προσπαθείς; 
Τα έβγαλα όλα έξω ,τα ξεσκόνισα ( τα απάρτια ρεDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 22:14 Καλά απέφυγες το εμβόλιο και πήγες να γίνεις πειραματόζωο στα 11; Να εξευμενίσεις το Γκέιτς προσπαθείς;![]()
https://imgur.com/a/qli17YX
Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 22:14 Καλά απέφυγες το εμβόλιο και πήγες να γίνεις πειραματόζωο στα 11; Να εξευμενίσεις το Γκέιτς προσπαθείς;![]()
Μου έβαλες υποψίες τώρα. Γιατί μου ζήτησαν να ορίσω pin;
Λες να "τον ήπια" αυτοβούλως;
https://imgur.com/a/gLsyUBn
Οου γιεα!Στύγιος έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 00:44Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 22:14 Καλά απέφυγες το εμβόλιο και πήγες να γίνεις πειραματόζωο στα 11; Να εξευμενίσεις το Γκέιτς προσπαθείς;![]()
Μου έβαλες υποψίες τώρα. Γιατί μου ζήτησαν να ορίσω pin;. Γιατί με έκαναν αυτόματα activation;
![]()
Λες να "τον ήπια" αυτοβούλως;![]()
https://imgur.com/a/gLsyUBn
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Πάντως ,ελάχιστα προγράμματα χρειάστηκε να ξαναπεράσω ( office ,vlc κλπ) , η υποστήριξη σε drivers λειτουργεί- προς το παρόν- υποδειγματικά.
Μολις παρει χαμπαρι οτι δεν εχεις κανει το εμβολιο θ'αρχισουν οι μπλε οθονες.Στύγιος έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 16:39 Πάντως ,ελάχιστα προγράμματα χρειάστηκε να ξαναπεράσω ( office ,vlc κλπ) , η υποστήριξη σε drivers λειτουργεί- προς το παρόν- υποδειγματικά.
Μαύρες τις κάνανε πλέον,έφαγα μία στην πρώτη αποτυχημένη εγκατάσταση.
Στύγιος έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 16:47
Μαύρες τις κάνανε πλέον,έφαγα μία στην πρώτη αποτυχημένη εγκατάσταση.![]()
Και σε σένα μνήμη ρε; τι έγινε; περονόσπορος έπεσε;
Την παλεύεις να κάνεις δουλίτσα μόνο με 32 γίγα; εγώ ευτυχώς "κάνω διακοπές" τώρα, μέχρι να επιστρέψω θα μου έχουν φέρει και τις καινούργιες μνήμες φαντάζομαι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το ίδιο λειτουργικό είναι κατ' ουσίαν βρε.Στύγιος έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 16:39 Πάντως ,ελάχιστα προγράμματα χρειάστηκε να ξαναπεράσω ( office ,vlc κλπ) , η υποστήριξη σε drivers λειτουργεί- προς το παρόν- υποδειγματικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ναι μια παλιά 4άρα ,ευτυχώς βρήκα άλλη μεταχειρισμένη και με ενσωματωμένη ψύκτρα.sys3x έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 17:45Και σε σένα μνήμη ρε; τι έγινε; περονόσπορος έπεσε;
Την παλεύεις να κάνεις δουλίτσα μόνο με 32 γίγα; εγώ ευτυχώς "κάνω διακοπές" τώρα, μέχρι να επιστρέψω θα μου έχουν φέρει και τις καινούργιες μνήμες φαντάζομαι.
Το ξέρω,στο αρχικό ντούαλ μπουτ ακόμα γράφει Win 10
Όχι ρε πστη ,το timetables δουλεύει άψογα
γκουχ γκουχ το "νοικιασμένο" ,στα 10 όχι
γκουχ γκουχ το "νοικιασμένο" ,στα 10 όχι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-