Ναι καλά ,εδώ ήμασταν. Ούτε τα προσχήματα που λένε.Μέσα σε μισή ώρα ξαφνικά ψήφισαν 30 άτομα υπέρΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 12:51Μα δεν ανέβηκε σήμερα το θέμα.hellegennes έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 12:26Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποκλείεται να ψήφισαν σ' αυτό το πολ 154 άτομα λες και μαγνήτισε ταυτόχρονα όλους τους χρήστες που έγραψαν ποτέ στο φόρουμ.Thor έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 15:58 Κατα τον Αριστο οι εμβολιασμενοι εχουν διπλοψηφισει ενω,οι ανεμβολιαστοι ειναι καλοι ανθρωποι και δεν κανουν τετοια πραγματα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποσοστά εμβολιασμένων στο πχώρουμ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ποσοστά εμβολιασμένων στο πχώρουμ
Εντάξει, εγώ δεν το παρακολουθώ τόσο στενά.Στύγιος έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 12:55Ναι καλά ,εδώ ήμασταν. Ούτε τα προσχήματα που λένε.Μέσα σε μισή ώρα ξαφνικά ψήφισαν 30 άτομα υπέρΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 12:51Μα δεν ανέβηκε σήμερα το θέμα.hellegennes έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 12:26
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποκλείεται να ψήφισαν σ' αυτό το πολ 154 άτομα λες και μαγνήτισε ταυτόχρονα όλους τους χρήστες που έγραψαν ποτέ στο φόρουμ.![]()
![]()
Η δική σου εκτίμηση για τα ποσοστά εντός κι εκτός, ποια είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ό,τι περίπου υπάρχει κι έξω ,δηλαδή ένα 65-70% υπέρ του εμβολίου, αλλά όχι τέτοια σταλινικά ποσοστά.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 13:29Εντάξει, εγώ δεν το παρακολουθώ τόσο στενά.![]()
Η δική σου εκτίμηση για τα ποσοστά εντός κι εκτός, ποια είναι;
Εγώ πάντως δεν ξέρω ούτε έναν από συνεργάτες και γνωστούς, που να μην έχει εμβολιαστεί. Και αναφέρομαι σε ανομοιογενείς πολιτικά τύπους. Ακόμη και από την παρέα του γιου μου, οι περισσότεροι εχουν κάνει την πρώτη δόση του άστρα. Όχι τόσο από τον φόβο ασθένειας αλλά και για να είναι πιο χαλαροί σε αθλητικές/κοινωνικές δραστηριότητες.Στύγιος έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 13:32Ό,τι περίπου υπάρχει κι έξω ,δηλαδή ένα 65-70% υπέρ του εμβολίου, αλλά όχι τέτοια σταλινικά ποσοστά.
Τα δικά σου (προσωπικά και οχι υποθετικά) στατιστικά, δεν ξέρω ποια είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η Κεραμέως δήλωσε ότι το 73% των εκπαιδευτικών έχει ή πρόκειται να εμβολιαστεί. Βάλε λίγο παρακάτω και νομίζω εξάγεται ασφαλές συμπέρασμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 13:53Εγώ πάντως δεν ξέρω ούτε έναν από συνεργάτες και γνωστούς, που να μην έχει εμβολιαστεί. Και αναφέρομαι σε ανομοιογενείς πολιτικά τύπους. Ακόμη και από την παρέα του γιου μου, οι περισσότεροι εχουν κάνει την πρώτη δόση του άστρα. Όχι τόσο από τον φόβο ασθένειας αλλά και για να είναι πιο χαλαροί σε αθλητικές/κοινωνικές δραστηριότητες.
ΣΣ: Να δείτε που αν (λέμε αν) αποφασίσω να εμβολιαστώ από Σεπτέμβριο και μετά,θα πάρω εύφημο μνεία και τιμητική πλακέτα απ' την υπουργό.
Οι εκπαιδευτικοί παίζουν σε διαφορετικές ηλικίες, όπως και όλοι οι ΔΥ.Στύγιος έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 13:57Η Κεραμέως δήλωσε ότι το 73% των εκπαιδευτικών έχει ή πρόκειται να εμβολιαστεί. Βάλε λίγο παρακάτω και νομίζω εξάγεται ασφαλές συμπέρασμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 13:53Εγώ πάντως δεν ξέρω ούτε έναν από συνεργάτες και γνωστούς, που να μην έχει εμβολιαστεί. Και αναφέρομαι σε ανομοιογενείς πολιτικά τύπους. Ακόμη και από την παρέα του γιου μου, οι περισσότεροι εχουν κάνει την πρώτη δόση του άστρα. Όχι τόσο από τον φόβο ασθένειας αλλά και για να είναι πιο χαλαροί σε αθλητικές/κοινωνικές δραστηριότητες.Στύγιος έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 13:32
Ό,τι περίπου υπάρχει κι έξω ,δηλαδή ένα 65-70% υπέρ του εμβολίου, αλλά όχι τέτοια σταλινικά ποσοστά.
Αν υποθέσουμε ότι σαφώς δεν είναι γέροι, τότε το ποσοστό είναι ενδεικτικό για κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που υποστηρίζεις γιατί σ´αυτό προστίθεται και το ποσοστό των ηλικιωμένων εμβολιασμένων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σήμερα έκανα τη δεύτερη δόση.
Ούτε βυζγιά μεγάλωσαν, ούτε έγινα ιππόγρυπας στο Χόγκουορτς. Να σημειώσω δε, πως το ραβδί που πήρα απ'του Ολιβάντερ, είναι από κουφοξυλιά. Και ουδεμία σχέση έχει με το εμβόλιο, το Αβάντα κατάμπρα.
Ούτε βυζγιά μεγάλωσαν, ούτε έγινα ιππόγρυπας στο Χόγκουορτς. Να σημειώσω δε, πως το ραβδί που πήρα απ'του Ολιβάντερ, είναι από κουφοξυλιά. Και ουδεμία σχέση έχει με το εμβόλιο, το Αβάντα κατάμπρα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί είναι μεγάλοι ηλικιακά. Σπάνια θα βρεις διορισμένους κάτω από 35 πλέον. Η πλειονότητα κινείται στο 40-60 και βάλε. 4 62-65άρηδες έχουμε στο σχολείο μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 14:07Οι εκπαιδευτικοί παίζουν σε διαφορετικές ηλικίες, όπως και όλοι οι ΔΥ.Στύγιος έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 13:57Η Κεραμέως δήλωσε ότι το 73% των εκπαιδευτικών έχει ή πρόκειται να εμβολιαστεί. Βάλε λίγο παρακάτω και νομίζω εξάγεται ασφαλές συμπέρασμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 13:53
Εγώ πάντως δεν ξέρω ούτε έναν από συνεργάτες και γνωστούς, που να μην έχει εμβολιαστεί. Και αναφέρομαι σε ανομοιογενείς πολιτικά τύπους. Ακόμη και από την παρέα του γιου μου, οι περισσότεροι εχουν κάνει την πρώτη δόση του άστρα. Όχι τόσο από τον φόβο ασθένειας αλλά και για να είναι πιο χαλαροί σε αθλητικές/κοινωνικές δραστηριότητες.
Αν υποθέσουμε ότι σαφώς δεν είναι γέροι, τότε το ποσοστό είναι ενδεικτικό για κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που υποστηρίζεις γιατί σ´αυτό προστίθεται και το ποσοστό των ηλικιωμένων.
hellegennes έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 12:26Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποκλείεται να ψήφισαν σ' αυτό το πολ 154 άτομα λες και μαγνήτισε ταυτόχρονα όλους τους χρήστες που έγραψαν ποτέ στο φόρουμ.Thor έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 15:58 Κατα τον Αριστο οι εμβολιασμενοι εχουν διπλοψηφισει ενω,οι ανεμβολιαστοι ειναι καλοι ανθρωποι και δεν κανουν τετοια πραγματα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Πληρως εμβολιασμενος ειναι,ανοσοποιημενος σε 15 μερες.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Άρα μαλακίες όφελος!Πασιφάη έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 14:10 Σήμερα έκανα τη δεύτερη δόση.
Ούτε βυζγιά μεγάλωσαν, ούτε έγινα ιππόγρυπας στο Χόγκουορτς. Να σημειώσω δε, πως το ραβδί που πήρα απ'του Ολιβάντερ, είναι από κουφοξυλιά. Και ουδεμία σχέση έχει με το εμβόλιο, το Αβάντα κατάμπρα.![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ναι αλλά πήρα δώρο το ραβδί του Χάρι Πότερ. Και θα στο χώσω στ..εχμμ στη μύτη αν συνεχίσεις.Χαοτικός έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 15:41Άρα μαλακίες όφελος!Πασιφάη έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 14:10 Σήμερα έκανα τη δεύτερη δόση.
Ούτε βυζγιά μεγάλωσαν, ούτε έγινα ιππόγρυπας στο Χόγκουορτς. Να σημειώσω δε, πως το ραβδί που πήρα απ'του Ολιβάντερ, είναι από κουφοξυλιά. Και ουδεμία σχέση έχει με το εμβόλιο, το Αβάντα κατάμπρα.![]()
Εγώ πάντα συνεχίζω εσύ από που θα πάρεις φόρα είναι το θέμα.Πασιφάη έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 15:54Ναι αλλά πήρα δώρο το ραβδί του Χάρι Πότερ. Και θα στο χώσω στ..εχμμ στη μύτη αν συνεχίσεις.Χαοτικός έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 15:41Άρα μαλακίες όφελος!Πασιφάη έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 14:10 Σήμερα έκανα τη δεύτερη δόση.
![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Είμαι αλάνι λιμανίσιο. Εσύ έλα να μου κλάσεις μια μάντρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 257 Απαντήσεις
- 4707 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-