stergiosbik έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 10:52
Chil οταν λες το φθηνοτερο τι εννοεις;
Κατι σε no name ή μεταξυ αυτων που εβαλα;
Εγώ έχω no name κινέζικο κάμποσα χρόνια τώρα και δουλεύει μια χαρά, αλλά όπως είπα το δουλεύω σπάνια.
Εσύ πάρε καλύτερα με name όμως για να έχεις ένα όνομα να βρίζεις και να μη βρίζεις εμένα μετά
Το no name βασικά θα έχει φτηνό καλώδιο που αν το πατήσεις κατα λάθος μερικές φορές μπορεί να ανοίξει, φτηνή σκανδάλη που αν τη ζουλάς σα γορίλας κάθε μέρα θα σπάσει γρηγορότερα, ABS πλαστικά με λιγότερη ακαμψία και χωρίς ανθρακονήματα (αν το πλακώσεις κάτω από άλλα εργαλεία στο πορτ μπαγκάζ μπορεί να ανοίξει πουθενά), και δε θα έχει καθόλου μόνωση αν του πέσουν πάνω τίποτα νερά κλπ.
Εγώ όμως δεν κάνω τίποτα από αυτά, τα εργαλεία μου τα δουλεύω προσεκτικά και λίγο, και μετά τα βάζω στη θέση τους στο ράφι μέσα στο εργαστήριό μου σε ιδανικές συνθήκες πίεσης, υγρασίας και θερμοκρασίας
Οπότε και τα φτηνότερα ακόμα αντέχουν χρόοοοοοοονια.
Αν έτρεχα κάθε μέρα από οικοδομή σε οικοδομή με διάφορους μαστόρους να μου πατάνε τα εργαλεία και να τα πετάνε απ'τον πρώτο όροφο θα έπαιρνα κάτι καλύτερο. Από σένα εξαρτάται. Επίσης μερικές φορές κάποια που υποτίθεται είναι καλύτερα, στην ουσία δεν είναι, αν το χρειάζεσαι πραγματικά να είναι καλό θέλει λίγο ψάξιμο. Αν δεν θες να το ψάχνεις πολύ προτίμησε Μακίτα.