Σε αυτό τον τόπο και οι μεγάλες επιχειρήσεις ...τυρόπιτες παράγουν κατά βάση.
Έχεις δει πολλές βιομηχανίες, μεταποιήσεις πρώτων υλών από τεράστιες εταιρείες;
Σε αυτό τον τόπο και οι μεγάλες επιχειρήσεις ...τυρόπιτες παράγουν κατά βάση.
Το είπα με πλάγια γράμματα, γιατί την συγκεκριμένη φράση την έχει πει άλλο πρόσωπο και το είπα χιουμοριστικά.Green Dragon έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 16:54Εσύ το έβαλες με πλάγια γράμματα αλλά εγώ όντως το πιστεύω αυτό. Εδώ βαριέμαι να υποστηρίξω κάποιο κόμμα, θα κάτσω να τσακωθώ με φίλο μου για τέτοιες βλακείες;Gewponos90 έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 11:43Οι φιλίες δεν χαλάνε για τα κόμματα ρε μαλακαKolovrat έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 11:29 Κυριολεκτικά σταμάτησα να μιλάω σε φίλο μου που έβαλε αυτόν τον καραγκιόζη στη βουλή. Έχω κάνει τα στραβά μάτια για μερικούς ζαίους, αυτό όμως το πήρα πολύ στραβά.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
georgebi έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:34![]()
..............
![]()
[img]https://i.postimg.cc/Z5gDV3fd/E6v- ... .jpg[/img]
Το σωστό είναι να μπει ένας κόφτης στις πούτσες, π.χ. πάνω από 15 εκατοστά να κόβονται κι αυτές.Kolovrat έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 16:13 Επίσης μπορεί να μπει ένα πλαφόν στα λεφτά που θα μπορείς να βγάλεις απ' την τράπεζα, γύρω στα 60€, λέω εγώ μια ιδέα τώρα.
Ή να μπει πλαφόν στα λεφτά που θα μπορείς να βάλεις στην τράπεζα, 60€ μια χαρά είναι.Kolovrat έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 16:13 Επίσης μπορεί να μπει ένα πλαφόν στα λεφτά που θα μπορείς να βγάλεις απ' την τράπεζα, γύρω στα 60€, λέω εγώ μια ιδέα τώρα.
Σκάσε, Βάσια.Gewponos90 έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 11:43Οι φιλίες δεν χαλάνε για τα κόμματα ρε μαλακαKolovrat έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 11:29 Κυριολεκτικά σταμάτησα να μιλάω σε φίλο μου που έβαλε αυτόν τον καραγκιόζη στη βουλή. Έχω κάνει τα στραβά μάτια για μερικούς ζαίους, αυτό όμως το πήρα πολύ στραβά.
Άντε, αν είναι για το καλό του σοσιαλισμού χαλάλι τα 10 εκατοστά.
Άρα υπάρχει καλή και κακή διαχείριση και στον σοσιαλισμό και όχι το ίσωμα που φαντάζεστε. Και στην κακή διαχείριση είναι που "έχεις να φας και κάπου να μείνεις" και αρκετά άλλα βέβαια που δήθεν ξεχνάς.Green Dragon έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:03Και τελικά οι κομμουνιστικές πόλεις γέμισαν με ρουμάνικες πολυκατοικίες...BlastFromThePast έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 18:30https://en.wikipedia.org/wiki/Seven_Sisters_(Moscow)Green Dragon έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 17:02
Ναι, δεν πέθαιναν από την πείνα και είχαν κάπου να μείνουν. Μέχρι εκεί πήγαινε αυτό το σύστημα, δεν ήταν για παραπάνω.
https://en.wikipedia.org/wiki/Moscow_Metro
https://www.theguardian.com/artanddesig ... n-pictures
Το πρώτο για όποιον -ανιστόρητα- νομίζει ότι τα κουτιά με πόρτες είναι feature του σοσιαλισμού.
Το δεύτερο επίσης είναι αξιοθαύμαστο όχι τόσο γιατί έγινε τη δεκαετία του 30, που στην καπιταλιστική Ελλάδα καβαλούσανε γαϊδούρια, αλλά επειδή κάθε σταθμός είναι από μόνος του για έκθεση τέχνης.
To τρίτο σαν μία ένδειξη του πώς προσεγγιζόταν ο δημόσιος χώρος, που δεν έπρεπε απλά να είναι "λειτουργικός" και 'να καλύπτει τις βασικές ανάγκες".
Όπως έλεγε και ο αρχισταλινικός Καγκάνοβιτς: "δεν θέλουμε απλά πόλεις, θέλουμε τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου."
Μη συνεχίσω και αναφερθώ στο πόσο βάρος δινόταν στο πόσες κινηματογραφικές αίθουσες άνοιγαν (και με τι παραγωγή ταινιών, σε σταθερές τιμές κάποια από τα μεγαλύτερα "μπλοκμπάστερ" είναι σοβιετικές ταινίες), πόσες βιβλιοθήκες κτλ. Παράλληλα με την πορεία του χάλυβα, και σε αυτά αναφερόταν εκτενώς ο σ. Ιωσήφ Στάλιν σε κάθε απολογισμό της ΚΕ.
Πολλές όχι, κάποιες ναι.stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:21Σε αυτό τον τόπο και οι μεγάλες επιχειρήσεις ...τυρόπιτες παράγουν κατά βάση.BlastFromThePast έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 16:47Και παράγουν τυρόπιτες.stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 15:08
Αυθαίρετο συμπέρασμα.
Η πλειονότητα των επιχειρήσεων είναι μικρές. Ούτε καν μικρομεσαίες.
Πολλές ναι, κάποιες όχι.BlastFromThePast έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 20:10Πολλές όχι, κάποιες ναι.stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 19:21Σε αυτό τον τόπο και οι μεγάλες επιχειρήσεις ...τυρόπιτες παράγουν κατά βάση.
Από μικρές πάλι, μόνο τυρόπιτες.