!!! DEVELOPMENT MODE !!!

το κοινωνικό αποτύπωμα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: το κοινωνικό αποτύπωμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Νομίζω ότι η φάση με τις ροχάλες και τα αυτοκόλλητα είναι ανοησίες
Η λύση -διαπιστωμένη και λειτουργική- είναι τηλέφωνο στην τροχαία, κατευθείαν με το που βλέπεις τον αντικοινωνικό να έχει παρκάρει σε ράμπα, σε διάβαση πεζών κλπ και επιμονή:
-Ενημερώνεις με ακρίβεια το σημείο και ζητάς να σε ενημερώσουν σε πόση ώρα θα έρθει αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα της Τροχαίας
-Ενημερώνεις ότι θα περιμένεις εκεί μέχρι να έρθουν
-Ζητάς το όνομα του ανθρώπου που σήκωσε το τηλέφωνο στην Τροχαία
-Αν σε ρωτήσει γιατί, απαντάς για να ξανακαλέσεις

Περιμένεις να έρθούν και ξανακαλείς στα 5 λεπτά.
Αυτή η προσέγγιση φέρνει σχεδόν πάντα αποτέλεσμα

Περιμένεις στο σημείο και βλέπεις τον καραγκιόζη να τρέχει να κάνει διαπραγμάτευση με το όργανο που τον έχει γράψει

Όσο περιμένεις μπριζώνεις γέρους και γριές που περνάνε απλώς κουνώντας το κεφάλι με τον καραγκιόζη ότι "Μα είναι δωρεάν το τηλέφωνο στο 100", "Τον ξέρω τον τύπο είναι Χρυσαυγίτης/Σκοπιανός/Αναρχικός και το κάνει συνέχεια"

Οι γέροι και οι γριές κατακαυλώνουν με την ιδέα ότι μπορούν να πάρουν τζαμπα την Τροχαία και επειδή δεν έχουν και τι να κάνουν όλη μέρα, χαμογελάνε, σου σφίγγουν το χερι που τους έδωσες νόημα στη ζωή τους και έτσι φτιάχνεις ολόκληρη League of Rufians μέσα σε λίγες μέρες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
bizeli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bizeli »

Εγώ παιδιά έχω μεγάλο θέμα με τους γκαζόβιους μηχανοβιόληδες που γκαζώνουν και ακούς την εξάτμιση από 8 τετράγωνα μακριά.

Μου ρχεται να βγάλω την εξάτμιση και να τους την βάλω στον γκώλο.
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

True story.

Φίλος αστυνομικός την ώρα που κάνει την περιπολία του με το αυτοκίνητο σταματάει έξω από μια τράπεζα.Κλασσικός ελληναραδικος χαμός απεξω.... Διπλόπαρκαρισμένα, αυτοκίνητα πάνω σε ραμπες κλπ.Χωρις να έχει πάρει κλήση από το κέντρο της άμεσου δράσεως βγάζει το μπλοκάκι και αρχίζει να ρίχνει κλήσεις.Ξανθια θείτσα βγαίνει από την τράπεζα, παίρνει την κλήση και εμφανώς συγχισμενη ρωτάει τον αστυνόμο πως λέγεται και από ποια υπηρεσία είναι. Αυτός της απαντάει δίνοντας τα αληθινά του στοιχεία. Δύο ώρες μετά η θείτσα η οποία ήταν εισαγγελέας βρίσκεται στο γραφείο του διοικητη όπου σβήνει την κλήση της. Δύο μέρες μετά ο φίλος παίρνει φύλλο πορείας για τα Ματ. Ενημέρωσε το σωματείο του και τους συνδικαλιστές ώστε να δωθει δημοσιότητα και να αποφεύγει τη μετάθεση αλλά δεν τα κατάφερε. Έκατσε στα ΜΑΤ πέντε χρόνια μέχρι να καταφέρει να βρει βύσμα για να φύγει.

Fact.

Ο φιλαράκος είτε κόψει 100 κλήσεις τη μέρα και έρθει έτσι σε αντιπαράθεση με 100 ατομα(που σημαίνει για τον ίδιο από νεύρα τσαταλια και υψηλή πίεση για το υπόλοιπο της ημέρας μέχρι να παίξει ξύλο με κάποιους από αυτούς), είτε κόψει μηδέν, τα ίδια χρήματα θα πάρει στο τέλος του μήνα.

True story 2.
Πριν δύο χρόνια έδωσαν πειραματικά στην αστυνομία συσκευές ταμπλετ τα οποία αντικαθιστουσαν τα μπλοκάκια,συνδέονταν με 4g σε ειδικό πρόγραμμα της αστυνομίας και έκοβαν την κλήση από εκεί. Δε γνωρίζω ακριβώς το μηχανισμό αλλά μια παρενέργεια του προγράμματος αυτού ήταν ότι έκοβε το αλισβερίσι ανάμεσα στους πολίτες τους διοικητές των τμημάτων και τα βουλευτικά γραφεία μιας και πλέον ήταν εξαιρετικά δύσκολο να σβηστεί μια κλήση. Μετά από 2-3 μήνες πήραν πίσω τα ταμπλετ και φαντάζομαι θα σαπίζουν σε κάποια αποθήκη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Von Mackensen έγραψε: 20 Αύγ 2018, 07:35 True story.

Φίλος αστυνομικός την ώρα που κάνει την περιπολία του με το αυτοκίνητο σταματάει έξω από μια τράπεζα.Κλασσικός ελληναραδικος χαμός απεξω.... Διπλόπαρκαρισμένα, αυτοκίνητα πάνω σε ραμπες κλπ.Χωρις να έχει πάρει κλήση από το κέντρο της άμεσου δράσεως βγάζει το μπλοκάκι και αρχίζει να ρίχνει κλήσεις.Ξανθια θείτσα βγαίνει από την τράπεζα, παίρνει την κλήση και εμφανώς συγχισμενη ρωτάει τον αστυνόμο πως λέγεται και από ποια υπηρεσία είναι. Αυτός της απαντάει δίνοντας τα αληθινά του στοιχεία. Δύο ώρες μετά η θείτσα η οποία ήταν εισαγγελέας βρίσκεται στο γραφείο του διοικητη όπου σβήνει την κλήση της. Δύο μέρες μετά ο φίλος παίρνει φύλλο πορείας για τα Ματ. Ενημέρωσε το σωματείο του και τους συνδικαλιστές ώστε να δωθει δημοσιότητα και να αποφεύγει τη μετάθεση αλλά δεν τα κατάφερε. Έκατσε στα ΜΑΤ πέντε χρόνια μέχρι να καταφέρει να βρει βύσμα για να φύγει.

Fact.

Ο φιλαράκος είτε κόψει 100 κλήσεις τη μέρα και έρθει έτσι σε αντιπαράθεση με 100 ατομα(που σημαίνει για τον ίδιο από νεύρα τσαταλια και υψηλή πίεση για το υπόλοιπο της ημέρας μέχρι να παίξει ξύλο με κάποιους από αυτούς), είτε κόψει μηδέν, τα ίδια χρήματα θα πάρει στο τέλος του μήνα.

True story 2.
Πριν δύο χρόνια έδωσαν πειραματικά στην αστυνομία συσκευές ταμπλετ τα οποία αντικαθιστουσαν τα μπλοκάκια,συνδέονταν με 4g σε ειδικό πρόγραμμα της αστυνομίας και έκοβαν την κλήση από εκεί. Δε γνωρίζω ακριβώς το μηχανισμό αλλά μια παρενέργεια του προγράμματος αυτού ήταν ότι έκοβε το αλισβερίσι ανάμεσα στους πολίτες τους διοικητές των τμημάτων και τα βουλευτικά γραφεία μιας και πλέον ήταν εξαιρετικά δύσκολο να σβηστεί μια κλήση. Μετά από 2-3 μήνες πήραν πίσω τα ταμπλετ και φαντάζομαι θα σαπίζουν σε κάποια αποθήκη.
Η τρίτη ιστορία, είναι ένα πλήρες κοινωνικοπολιτικό αποτύπωμα. Το κύριο ζητούμενο της εξέλιξης και της ανάπτυκσης είναι η καταπολέμηση του τέρατος της μηχανογράφησης και η επαναφορά της προσωπικής σφραγίδας για κάθε μία οργανική θέση. Όσους εργαζόμενους θα έχει κάθε δημόσια υπαιρεσία, τόσες σφραγίδες θα χρειάζεται και το κάθε έγγραφο που θα ζητά ένας πολίτης.
Πού πάτε χωρίς αυθεντικό και πρωτόγονο δημόσιο έλεγχο ρε Καραμήτροι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Χάσταγκ τέκνοφάσιζμ... Πού είναι οι θρυλικές εκείνες εποχές της αντιμνημονιακής αθωότητος (και οι ακόμα πιο θρυλικοί χρήστες) που επιχειρηματολογούσαν στα σοβαρά για τα πλεονεκτήματα της πρωτοκόλλησης με το χέρι έναντι της μηχανογραφημένης;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Beria έγραψε: 19 Αύγ 2018, 23:15 Οι γέροι και οι γριές κατακαυλώνουν με την ιδέα ότι μπορούν να πάρουν τζαμπα την Τροχαία και επειδή δεν έχουν και τι να κάνουν όλη μέρα, χαμογελάνε, σου σφίγγουν το χερι που τους έδωσες νόημα στη ζωή τους και έτσι φτιάχνεις ολόκληρη League of Rufians μέσα σε λίγες μέρες
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: ε το μλκ....
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Beria έγραψε: 19 Αύγ 2018, 23:15 Νομίζω ότι η φάση με τις ροχάλες και τα αυτοκόλλητα είναι ανοησίες
Η λύση -διαπιστωμένη και λειτουργική- είναι τηλέφωνο στην τροχαία, κατευθείαν με το που βλέπεις τον αντικοινωνικό να έχει παρκάρει σε ράμπα, σε διάβαση πεζών κλπ και επιμονή:
-Ενημερώνεις με ακρίβεια το σημείο και ζητάς να σε ενημερώσουν σε πόση ώρα θα έρθει αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα της Τροχαίας
-Ενημερώνεις ότι θα περιμένεις εκεί μέχρι να έρθουν
-Ζητάς το όνομα του ανθρώπου που σήκωσε το τηλέφωνο στην Τροχαία
-Αν σε ρωτήσει γιατί, απαντάς για να ξανακαλέσεις

Περιμένεις να έρθούν και ξανακαλείς στα 5 λεπτά.
Αυτή η προσέγγιση φέρνει σχεδόν πάντα αποτέλεσμα

Περιμένεις στο σημείο και βλέπεις τον καραγκιόζη να τρέχει να κάνει διαπραγμάτευση με το όργανο που τον έχει γράψει

Όσο περιμένεις μπριζώνεις γέρους και γριές που περνάνε απλώς κουνώντας το κεφάλι με τον καραγκιόζη ότι "Μα είναι δωρεάν το τηλέφωνο στο 100", "Τον ξέρω τον τύπο είναι Χρυσαυγίτης/Σκοπιανός/Αναρχικός και το κάνει συνέχεια"

Οι γέροι και οι γριές κατακαυλώνουν με την ιδέα ότι μπορούν να πάρουν τζαμπα την Τροχαία και επειδή δεν έχουν και τι να κάνουν όλη μέρα, χαμογελάνε, σου σφίγγουν το χερι που τους έδωσες νόημα στη ζωή τους και έτσι φτιάχνεις ολόκληρη League of Rufians μέσα σε λίγες μέρες
Δε δουλεύει αν έχει παρκάρει μόνο για 10 λεπτά.

Επίσης δε δουλεύει αν ο αληθινός αντικοινωνικός είναι το μαγαζί που χρησιμοποιεί κανονικά και με το νόμο τόσο τη ράμπα όσο και το πεζοδρόμιο σαν χώρο στάθμευσης πελατών και φορτοεκφόρτωσης, έχοντας μετατρέψει το πάρκινγκ του σε βιτρίνα και το πεζοδρόμιο σε ράμπα για στάθμευση ("Παραγωγός", Λ. Μαραθώνος Παλλήνη). Δεν τα κάνεις αυτά αν δεν είσαι μαφιόζος.

Λυπάμαι που το λέω αλλά η μόνη λύση είναι κάποια μέρα ένα αυτοκίνητο να λιώσει κανένα καροτσάκι με μωρό μέσα και μετά όλοι μαζί να κάνουν αγωγή στον παρκαρισμένο, στο μαγαζί, στην τροχαία και σε όποιον άλλον είναι αρμόδιος για αρκετά εκατομμύρια. Φυσικά θα πάρουν τα αρχίδια μου γιατί κανένα δικαστήριο δε θα δει ανθρωποκτονία από αμέλεια με ενδεχόμενο δόλο σε μια απλή κατάληψη ράμπας ή πεζοδρομίου παρ' όλο που είναι αυτό ακριβώς.

Οπότε μια ροχάλα κάπως ισορροπεί τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Παίδες, πέρα από τα παράνομα παρκαρίσματα σε ράμπες διάβασης ξέρετε τι συμβαίνει στις υπόγειες διαβάσεις πεζών, που θεωρητικώς έγιναν με την επίβλεψη ευαισθητοποιημένων κρατικών φορέων;

Προσωπικώς έχω βοηθήσει δεκάδες φορές μητέρες με μωρά σε καροτσάκια, να περάσουν. Και εντάξει, ας πούμε ότι δεν υπήρξε πρόνοια και έφτιαξαν μόνον σκάλες. Πόσο δύσκολο είναι να ρίξουν τσιμέντο σε 1,5 μέτρο της μίας πλευράς για να γίνει βατό;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Χθες δε με άφησε η γυναίκα μου να ξεχέσω τον εργάτη του μαλάκα του ισογείου, που ξεκίνησε 8:30 το πρωί τις πλάνες και τις βαριοπούλες στο παράνομο διαμέρισμα που ανακαινίζει (το μισό διαμέρισμα είναι γκαράζ που δεν κλείνει καν τελείως η γκαραζόπορτα για να καταλάβετε).

Σήμερα πετάγομαι για 10 λεπτά να πάω τα παιδιά στη μάνα μου, και όταν γυρίζω ο μαλάκας, νομίζοντας προφανώς ότι θα λείπω όλη μέρα, ή ίσως ότι έχω όρεξη να τον ειδοποιώ να κάνει πίσω για να μπω και μετά το ίδιο για να βγω έχει παρκάρει ο μισός στη θέση μου (τη θέση που ΠΛΗΡΩΝΩ) για να επιβλέπει τον εργάτη από κοντά. Και για να έχει σκιά (έχει 20 άδειες θέσεις στο δρόμο αλλά χωρίς σκιά).

Δηλαδή δείχνεις καλή θέληση μια Κυριακή πρωί, που σε ΓΑΜΑΕΙ ο ΜΑΛΑΚΑΣ και να η ανταμοιβή. Με το που βλέπει μισό μέτρο χώρο χώνεται.

Ακούω ιδέες. Ας πούμε νομιμοποιούμαι να τον κλείσω και να μην απαντάω ούτε σε κουδούνια ούτε σε τίποτα;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

foscilis έγραψε: 20 Αύγ 2018, 11:57 Χθες δε με άφησε η γυναίκα μου να ξεχέσω τον εργάτη του μαλάκα του ισογείου, που ξεκίνησε 8:30 το πρωί τις πλάνες και τις βαριοπούλες στο παράνομο διαμέρισμα που ανακαινίζει (το μισό διαμέρισμα είναι γκαράζ που δεν κλείνει καν τελείως η γκαραζόπορτα για να καταλάβετε).

Σήμερα πετάγομαι για 10 λεπτά να πάω τα παιδιά στη μάνα μου, και όταν γυρίζω ο μαλάκας, νομίζοντας προφανώς ότι θα λείπω όλη μέρα, ή ίσως ότι έχω όρεξη να τον ειδοποιώ να κάνει πίσω για να μπω και μετά το ίδιο για να βγω έχει παρκάρει ο μισός στη θέση μου (τη θέση που ΠΛΗΡΩΝΩ) για να επιβλέπει τον εργάτη από κοντά.

Δηλαδή δείχνεις καλή θέληση μια Κυριακή πρωί, που σε ΓΑΜΑΕΙ ο ΜΑΛΑΚΑΣ και να η ανταμοιβή. Με το που βλέπει μισό μέτρο χώρο χώνεται.

Ακούω ιδέες. Ας πούμε νομιμοποιούμαι να τον κλείσω και να μην απαντάω ούτε σε κουδούνια ούτε σε τίποτα;
Σαφώς ναι, αρκεί να έχεις κουράγιο να ακούς την κόρνα και να τα βάλεις με όλους τους γείτονες που θα ρίξουν σ' εσένα το ανάθεμα.

Και ναι, η καλή θέληση εκλαμβάνεται ΠΑΝΤΑ ως μαλακία ή αδυναμία.
Του Έλληνα ο τράχηλος χωρίς ζυγό υποφέρει.
Καρατσεκαρισμένο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

bizeli έγραψε: 19 Αύγ 2018, 23:39 Εγώ παιδιά έχω μεγάλο θέμα με τους γκαζόβιους μηχανοβιόληδες που γκαζώνουν και ακούς την εξάτμιση από 8 τετράγωνα μακριά.

Μου ρχεται να βγάλω την εξάτμιση και να τους την βάλω στον γκώλο.
Η τροχαία φταίει. Κάποτε σε σταματάγανε, μετράγανε τον θόρυβο, έτρωγες το πέος.

Γενικά βολεύει την ανάλυση να θεωρήσουμε ότι εδώ και 6-7 χρόνια, με ελάχιστες εκλάμψεις (όπως πριν κανα μήνα που κάνανε μαζικούς ελέγχους σε μηχανάκια και πιο πριν σε οδηγούς με κινητά), πολύ απλά δεν υπάρχει εφαρμογή του ΚΟΚ. Η κυκλοφορία της Ελλάδας είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό πείραμα για το τι συμβαίνει αν ο καθένας κάνει κυριολεκτικά ό,τι θέλει σύμφωνα με την προσωπική του αντίληψη περί σωστού, μπορείτε αν θέλετε να τρίβετε τα αποτελέσματα στη μούρη των αναρχοφιλελέδων.
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

foscilis έγραψε: 20 Αύγ 2018, 11:57 Χθες δε με άφησε η γυναίκα μου να ξεχέσω τον εργάτη του μαλάκα του ισογείου, που ξεκίνησε 8:30 το πρωί τις πλάνες και τις βαριοπούλες στο παράνομο διαμέρισμα που ανακαινίζει (το μισό διαμέρισμα είναι γκαράζ που δεν κλείνει καν τελείως η γκαραζόπορτα για να καταλάβετε).

Σήμερα πετάγομαι για 10 λεπτά να πάω τα παιδιά στη μάνα μου, και όταν γυρίζω ο μαλάκας, νομίζοντας προφανώς ότι θα λείπω όλη μέρα, ή ίσως ότι έχω όρεξη να τον ειδοποιώ να κάνει πίσω για να μπω και μετά το ίδιο για να βγω έχει παρκάρει ο μισός στη θέση μου (τη θέση που ΠΛΗΡΩΝΩ) για να επιβλέπει τον εργάτη από κοντά. Και για να έχει σκιά (έχει 20 άδειες θέσεις στο δρόμο αλλά χωρίς σκιά).

Μπορείς να τον κλεισεις ναι δεν είναι παράνομο. Για την Κυριακή έκανες μαλάκια. Τηλ στην αστυνομία και αστον μετά να τρέχει.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Δεν ξέρω. "Δικιά μου" είναι η θέση γκαράζ, όχι ο διάδρομος που οδηγεί σε αυτήν.

Έχεις δίκιο για την Κυριακή, εκτιμώ ότι για μαύρη απασχόληση Κυριακή σε οικοδομικές εργασίες χωρίς άδεια σε παράνομο διαμέρισμα θα τους έβγαζε και των δύο έναν λογαριασμό γύρω στα 7-8 χιλιάρικα (παρεμπιπτόνως αυτή είναι μια καλή εκτίμηση για το κοινωνικό αποτύπωμα του συγκεκριμένου αλήτη, ίσως πρέπει να προσθέσουμε και τα ιατρικά έξοδα όλων των ενοικιαστών που έχουν μείνει σε αυτό το χάλι και φύγει στους έξι μήνες ο πιο αποφασισμένος). Αλλά με πίεσε η γυναίκα μου να μην τσακωθούμε και με αυτούς γιατί ήδη είπαμε του άλλου γείτονα στη δίπλα πολυκατοικία ότι fine, ας έχεις το παράνομο συνεργείο σου με τα σιδεροπρίονα και τις ηλεκτροκολλήσεις αλλά μη σε ξανακούσουμε Κυριακή και αναγκάσαμε τον απέναντι να πηγαίνει τον ελληνικό ποιμενικό του σε ξενοδοχείο σκύλων όταν λείπει τριήμερα στο εξοχικό αντί να τον δένει στον κήπο με μια τεράστια γαβάθα φαγητό και ο σκύλος να κλαίει 24/7 γαμώντας τα τριήμερα όλης της υπόλοιπης γειτονιάς. (χώρια η χυδαία κακομεταχείριση που συνιστά αυτό το πράγμα)

Ξέχασα να πω ότι όλα τα παραδείγματα του αρχικού ποστ είναι από μια ακτίνα περίπου 50μ από το σπίτι μου, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, τίμιοι νοικοκύρηδες, όχι ιδιαίτερα παρακμιακοί. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο είμαι σίγουρος ότι συνολικά στη χώρα γίνεται της καραπουτανάρας.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Γώνιασε τον κάπου που να μην μπορεί να φύγει και εξήγησε του τα καλά των μνημονίων του σύριζα και του Αλέξη Τσίπρα. Εναλλακτικά αν είναι κι αυτός Συριζαίος εξήγησε του πως κάνουμε ντηπλόη σε 137 σέρβερς ταυτόχρονα, πως ματσάρουμε 80 διαφορετικές υπερυψηλής ανάλυσης αστροφωτογραφίες σε μια και ντοντ σπερ δε ντήτεηλζ, σκέψου ότι οι λεπτομέρειες είναι αυτό που πραγματικά θέλει να ακούσει, με ευχαριστάς αργότερα.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
foscilis

the butthurt is strong with this one ^^^
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές