battle of the couponsOrion22 έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 15:10τι φάση είναι; queue simulator?Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 14:40Unironically γαμάτο παιχνίδι, το έχω αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ πολύ.
Spoiler
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να μπεί κόφτης στον πλούτο -Πάνω από 100.000 ευρώ να απαγορεύεται
- Bill Hicks
Re: Να μπεί κόφτης στον πλούτο -Πάνω από 100.000 ευρώ να απαγορεύεται
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Belisarius έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 11:54 Μου κάνει εντύπωση που ο "Γιώργος" κάθεται και ψάχνει και διαβάζει αυτά τα άρθρα και τα ποστάρει στο πχόρουμ σε καθημερινή βάση. Ο ορισμός του αυτοτρολλαρίσματος και σπατάλης της ζωής. Βέβαια μπορεί να τη βρίσκει έτσι οπότε πάσο.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Bill Hicks
ο little Xi εννοεί "κεφάλαιο" ☠break έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 15:16Δεν αλλάζουν πολλά όμως. Το τελικό κίνητρο είναι πάντα το εισόδημα. Η επένδυση και η ανάπτυξη δεν είναι αυτοσκοπός. Δεν επενδύεις σήμερα για να έχεις περισσότερα να επενδύσεις αύριο. Αν ξέρεις ότι τα χρήματα ποτέ δεν θα πάνε από το ταμείο στην τσέπη γιατί να ασχοληθείς ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 14:59 Εν τω μεταξύ λέει "κόφτης πλούτου" και μιλάει για εισόδημα, όχι για πλούτο. Και η ίδια σύγχυση συνέχιζεται και στα σχόλια (λογικό).
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Αλλη μια εξαιρετική ιδέα από τον καθυστερημένο αδερφό του Λέγκολας.
- Dwarven Blacksmith
Ούτε ισχύει αυτό που λέει. Δηλαδή: "Η επένδυση και η ανάπτυξη δεν είναι αυτοσκοπός. Δεν επενδύεις σήμερα για να έχεις περισσότερα να επενδύσεις αύριο". Τουναντίον, ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό κάνει το κεφάλαιο, είναι σαν ένας ιός που δεν έχει άλλη εντολή στο RNA του παρά μόνο την αναπαραγωγή του.Bill Hicks έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 16:06ο little Xi εννοεί "κεφάλαιο" ☠break έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 15:16Δεν αλλάζουν πολλά όμως. Το τελικό κίνητρο είναι πάντα το εισόδημα. Η επένδυση και η ανάπτυξη δεν είναι αυτοσκοπός. Δεν επενδύεις σήμερα για να έχεις περισσότερα να επενδύσεις αύριο. Αν ξέρεις ότι τα χρήματα ποτέ δεν θα πάνε από το ταμείο στην τσέπη γιατί να ασχοληθείς ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 14:59 Εν τω μεταξύ λέει "κόφτης πλούτου" και μιλάει για εισόδημα, όχι για πλούτο. Και η ίδια σύγχυση συνέχιζεται και στα σχόλια (λογικό).
Το κεφάλαιο έχει τη δική του λογική πέρα από τα πρόσωπα που το κατέχουν. Αυτό είναι προφανές όταν μιλάμε πχ για ένα επενδυτικό ταμείο.
Επίσης μπορεί να μπει ένα πλαφόν στα λεφτά που θα μπορείς να βγάλεις απ' την τράπεζα, γύρω στα 60€, λέω εγώ μια ιδέα τώρα.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Bill Hicks έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 16:03battle of the couponsSpoiler
Orion22 έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 15:10τι φάση είναι; queue simulator?Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 14:40
Unironically γαμάτο παιχνίδι, το έχω αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ πολύ.
Spoiler
![]()
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
BlastFromThePast
Γιατί ξέρεις εσύ τι έκανε ο άλλος εθελοντικά με τα λεφτά του όταν ήταν ευρωβουλευτής;foscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 13:44Σε αυτήν πάντως δεν είναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 13:39 Καλά, το "γιατί δεν το κάνεις μόνο εσύ εθελοντικά" είναι ηλίθιο επιχείρημα στο 100% των περιπτώσεων.
Ναι ξέρω, έφτιαξε 13 ακίνητα και 400 χιλιάρικα καταθέσεις.BlastFromThePast έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 16:42Γιατί ξέρεις εσύ τι έκανε ο άλλος εθελοντικά με τα λεφτά του όταν ήταν ευρωβουλευτής;foscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 13:44Σε αυτήν πάντως δεν είναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 13:39 Καλά, το "γιατί δεν το κάνεις μόνο εσύ εθελοντικά" είναι ηλίθιο επιχείρημα στο 100% των περιπτώσεων.
-
BlastFromThePast
Σωστά, γι' αυτό θα πρέπει τα μέσα παραγωγής να κοινωνικοποιηθούν ώστε να μην είναι στη διακριτική ευχέρεια των καπιταλιστών το αν θα γίνουν επενδύσεις ή όχι.break έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 14:44 Κλασσικός αριστερίστικος τρόπος σκέψης.
Αφού ο πλούτος είναι δεδομένος και αυτό που αλλάζει είναι η κατανομή του ένα κόφτης σε αυτούς που έχουν πολύ σίγουρα θα μετακυλούσε το πλεόνασμα σε αυτούς που έχουν λίγο.
Το λάθος προφανώς βρίσκεται στην παραδοχή #1. Ο πλούτος δεν είναι δεδομένος. Όταν λοιπόν βάλεις τον κόφτη σου θα παρατηρήσεις έκπληκτος ότι για κάποιο ανεξήγητο λόγο όλοι θα καταλήξουν να έχουν λιγότερο πλούτο. Συμπεριλαμβανομένων και των φτωχών.
Αυτά βέβαια δεν μπορεί να τα πει ένας βουλευτής του Βαρουφάκη που τον καπιταλισμό τον έχει μεγαλύτερο εικόνισμα από σας.
-
BlastFromThePast
Πριν πόσα είχε; Μπορεί να είχε δουλευταρά πατέρα που να τα μάζεψε με υπερωρίες στην οικοδομή.foscilis έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 16:43Ναι ξέρω, έφτιαξε 13 ακίνητα και 400 χιλιάρικα καταθέσεις.BlastFromThePast έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 16:42Γιατί ξέρεις εσύ τι έκανε ο άλλος εθελοντικά με τα λεφτά του όταν ήταν ευρωβουλευτής;
Έτσι δεν δημιουργείται η περίσσια πλούτου στον καπιταλισμό;
-
BlastFromThePast
-
BlastFromThePast
Ενδιαφέρον ακούγεται, αναρωτιέμαι πώς έχουν χειριστεί την ανάγκη να δίνεται προτεραιότητα στις επιχειρήσεις της υποδιαίρεσης 1.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 15:17Όχι άλλα production line simulator. Μπορείς να πεις ότι μοιάζει με το Anno στη λογική του. Για να παράξεις ρεύμα ας πούμε πρέπει να εξορύξεις το κάρβουνο και να χτίσεις το εργοστάσιο, φυσικά το εργοστάσιο θέλει τσιμέντο, τούβλα, μέταλλο, κλπ για να φτιαχτεί , τα οποία όλα παράγονται χωριστά και απαιτουν ρεύμα αλλά το ξεπερνάς εισαγωντας τα έτοιμα ή πληρώνοντας μετρητά (είτε σε ρούβλια από ανατολικό μπλοκ είτε σε δολλάρια από το δυτικό). Η άλλη διαφορά με το Anno είναι ότι οι πολίτες μετακινούνται και θέλουν τρένα λεωφορεία κλπ. Όλα υπαρκτά μοντέλα του ανατολικού μπλόκ.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Να υπάρξει κόφτης στον πλούτο -Πάνω από 100.000 ευρώ να απαγορεύεται
Εσύ το έβαλες με πλάγια γράμματα αλλά εγώ όντως το πιστεύω αυτό. Εδώ βαριέμαι να υποστηρίξω κάποιο κόμμα, θα κάτσω να τσακωθώ με φίλο μου για τέτοιες βλακείες;Gewponos90 έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 11:43Οι φιλίες δεν χαλάνε για τα κόμματα ρε μαλακαKolovrat έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 11:29 Κυριολεκτικά σταμάτησα να μιλάω σε φίλο μου που έβαλε αυτόν τον καραγκιόζη στη βουλή. Έχω κάνει τα στραβά μάτια για μερικούς ζαίους, αυτό όμως το πήρα πολύ στραβά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 5 Απαντήσεις