για την ταμπακιερα θα πεις κατι;John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 00:58ξεχασες να μου πεις ευχαριστω που σου δωσα την ευκαιρια να μιλησεις σαν να σαι κανας μεγαλος καθηγητης.Οργισμένος έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 00:461ον: Δεν ειναι "νομος" της οικονομιας. Ειναι μια απο τις βασικες ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ του κευνσιανικου μοντελου.John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 23:26
Keynes' law: demand creates its own supply
Ελεμενταρυ ρε μπαρμπα
2ον: Αλλα μοντελα υποθετουν το αντιστροφο οτι δλδ η προσφορα προκαλει τη ζητηση και εν γενει το συγκεκριμενο βελος αιτιοτητας εχει οπισθεν του μεγαλες διαμαχες θεωρητικων των μαθηματικων οικονομικων (ακα ορθοδοξων ).
Το φοβικο συνδρομο εναντι της οικονομικης προοδου και αλλαγης δλδ ο μαρξισμος , δεν δεχεται φυσικα οτι η ζητηση προκαλει την προσφορα αλλα βαζει μεσα τις γνωστες βερμπαλιστικες κενες θεωρησεις περι κεφαλαιου και εν γενει δαιμονοποιησης βασικων αναγκων και οικονονμικων διεργασιων.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μου θέλετε και σεβασμό στο φύλο σας και αντισεξισμούς.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Οργισμένος
Re: Μου θέλετε και σεβασμό στο φύλο σας και αντισεξισμούς.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
πιασε τη συζητηση απο την αρχη. για γυναικες που την πεφτουν σε αντρες ειπα, και μου απαντησε. οχι για πουτανες.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:07Μπα; Τί μας λες ρε άνθρωπα;kongrosian έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:03έλεος ρε Πασιφάη. γυναίκα που την πέφτει σε άντρα, δεν είναι πουτάνα. μια χαρά γυναίκα είναι.
Μήπως να το εκλάβω σαν κομπλιμέντο;
χωρια που εκανε πλακα, αλλα και σοβαρα να το ελεγε, ε, να σκασουν απο τη ζηλια τους οι μη πατρινοι, που δεν εχουν ακομπλεξαριστες γυναικες αλλα κρυοκωλες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ωπα, δεν το ειδα αυτο.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:12
Ρε μαν, ο τύπος έγραψε φόρα παρτίδα πως οι Πατρινιές είναι πουτανες.
που ειναι; υπαρχει ακομη η σβηστηκε και μου ξεφυγε;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Για την ίδια ανάρτηση συζητάμε ρε μαν.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κοίταξε. Γνωρίζεις καλά πως και πλάκα μπορώ να κάνω και γενικά δεν μασάω τα λόγια μου. Ε, αυτό δεν ήταν ωραίο από μέρους του. Ξεκάθαρα. Το απλό που ζήτησα είναι μια συγγνώμη. Αλλά δεν..Ασέβαστος έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 12:02πιασε τη συζητηση απο την αρχη. για γυναικες που την πεφτουν σε αντρες ειπα, και μου απαντησε. οχι για πουτανες.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:07Μπα; Τί μας λες ρε άνθρωπα;kongrosian έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:03
έλεος ρε Πασιφάη. γυναίκα που την πέφτει σε άντρα, δεν είναι πουτάνα. μια χαρά γυναίκα είναι.
Μήπως να το εκλάβω σαν κομπλιμέντο;
χωρια που εκανε πλακα, αλλα και σοβαρα να το ελεγε, ε, να σκασουν απο τη ζηλια τους οι μη πατρινοι, που δεν εχουν ακομπλεξαριστες γυναικες αλλα κρυοκωλες.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 740 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-