Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αφού τσάκισε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά είπε να πάει διακοπές στη Φολέγανδρο για να τσακίσει και την κοπέλα του.
Τώρα που διαπιστώσατε οτι οι γυναικοκτόνοι δεν είναι όλοι δεξιοί, θα σταματήσετε να τους υποστηρίζετε;
Η πλάκα είναι πως ενώ μάλλον δεν είναι αυτός, οι συριζαίοι έτρεξαν κάτω από τη δημοσίευση του Φαήλου να τον υπερασπιστούν "τον ξέρω από μικρό, είναι καλό παιδί ... ευαίσθητο ... ξέρω και τους γονείς του".
Όπως καταλαβαίνεις Μερκούρη, εσείς είστε που υπερασπίζεστε τους δικούς σας.
Αφού τσάκισε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά είπε να πάει διακοπές στη Φολέγανδρο για να τσακίσει και την κοπέλα του.
Δεν είναι αυτός. Βλέποντας όσα γράφει ο ίδιος στο fb του προφανώς πρόκειται για ακροαριστερό φυντάνι, ωστόσο δεν του αξίζει να διαπομπεύεται για κάτι που δεν έκανε. Καλύτερα να κατέβει η εικόνα.
Juno έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 09:47
Η πλάκα είναι πως ενώ μάλλον δεν είναι αυτός, οι συριζαίοι έτρεξαν κάτω από τη δημοσίευση του Φαήλου να τον υπερασπιστούν "τον ξέρω από μικρό, είναι καλό παιδί ... ευαίσθητο ... ξέρω και τους γονείς του".
Κανένας δεν τον υπερασπίστηκε. Όλοι σοκαριστήκαμε, και ίσα ίσα που όλοι ζήτησαν για ακόμα μια φορά δράση για αυτά χωρίς ναι μεν αλλά. Ο Φαύλος μόνο ποσταρε για να δείξει οτι οι γυναικοκτόνοι δεν είναι πάντα δεξιοί. Χαίρω πολύ, αυτο του λέμε και μεις
Ενας άντρας μπορεί να σκοτώσει μια γυναίκα με τα χέρια του. Αυτό δεν αλλάζει. Συνεχίστε.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Juno έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 09:47
Κανένας δεν τον υπερασπίστηκε. Όλοι σοκαριστήκαμε, και ίσα ίσα που όλοι ζήτησαν για ακόμα μια φορά δράση για αυτά χωρίς ναι μεν αλλά. Ο Φαύλος μόνο ποσταρε για να δείξει οτι οι γυναικοκτόνοι δεν είναι πάντα δεξιοί. Χαίρω πολύ, αυτο του λέμε και μεις
Μούγκα για τα σχόλια στην δημοσίευση του Φαήλου.
Εκεί που υπερασπίζονται τον Συριζαίο τον Φονιά.