Αγαπητέ, το όλο θέμα είναι οι αριθμοί. Έχεις μια μαζική βιομηχανία του σεξ με τζίρο πάνω από 300 δις $ και 50 εκ απασχολούμενες με συντηρητικές εκτιμήσεις, μπορεί να είναι και το διπλάσιο. Όταν έχεις τέτοια νούμερα, ο μοναδικός ορθολογικός τρόπος συζήτησης είναι η στατιστική. Η περιπτωσιολογία δεν είναι ορθολογική.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 11:14πριν μερικές σελίδες ήταν η πατριαρχίαΑσέβαστος έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 10:13...και θελησαν να γινουν πλουσιες, αντι για τις υπολοιπες φτωχιες που προτιμησαν να παραμεινουν φτωχιες αλλα "τιμιες"John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 00:29
Ασφαλως οχι, αλλα ολες οι πουτανες εγιναν πουτανες επειδη ηταν φτωχες.
μαγια τους, και οι μεν, και οι δε.![]()
τώρα είναι η φτώχεια, άρα ο καπιταλισμός
γενικά, προφανώς πάντα θα υπάρχουν αιτίες
το θέμα είναι ότι δεν αναγνωρίζει ότι είναι ζήτημα επιλογών
και δεν ισχύει πάντα η φτώχεια
πολλά κορίτσια στην Αμερική που μπαίνουν στη πορνοβιομηχανία είναι middle class, απλά είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο να γυρίσεις μερικές σκηνές και να βγάλεις καλά χρήματα από το να είσαι μισθωτός και να μαζεύεις φασούλι το φασούλι
εκεί βρίσκεται η ελκυστικότητα του επαγγέλματος
τώρα, όλοι θεωρούμε ότι αυτό το επάγγελμα είναι ολίγον αναξιοπρεπές
οπότε ο John Brown Gun Club αρνείται να αποδεχθεί ότι οι πανάγαθες γυναίκες θα έκαναν κάτι τέτοιο από επιλογή, οπότε κάτι άλλο συμβαίνει σου λέει. τι να συμβαίνει; σίγουρα η πηγή όλων των κακών οι άντρες θα φταίνε. πώς θα το "δέσουμε" το αφήγημα; ε, οι κακοί άντρες ψάχνουν για τσόντες, άρα οι αγαθές γυναίκες αναγκάζονται από φιλότιμο να γυρίσουν τσόντες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μου θέλετε και σεβασμό στο φύλο σας και αντισεξισμούς.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Καραμελίτσα
Re: Μου θέλετε και σεβασμό στο φύλο σας και αντισεξισμούς.
Z
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
που θες να καταλήξεις πες μαςΚαραμελίτσα έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:03Αγαπητέ, το όλο θέμα είναι οι αριθμοί. Έχεις μια μαζική βιομηχανία του σεξ με τζίρο πάνω από 300 δις $ και 50 εκ απασχολούμενες με συντηρητικές εκτιμήσεις, μπορεί να είναι και το διπλάσιο. Όταν έχεις τέτοια νούμερα, ο μοναδικός ορθολογικός τρόπος συζήτησης είναι η στατιστική. Η περιπτωσιολογία δεν είναι ορθολογική.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 11:14πριν μερικές σελίδες ήταν η πατριαρχίαΑσέβαστος έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 10:13
...και θελησαν να γινουν πλουσιες, αντι για τις υπολοιπες φτωχιες που προτιμησαν να παραμεινουν φτωχιες αλλα "τιμιες"
μαγια τους, και οι μεν, και οι δε.![]()
πολλά κορίτσια στην Αμερική που μπαίνουν στη πορνοβιομηχανία είναι middle class, απλά είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο να γυρίσεις μερικές σκηνές και να βγάλεις καλά χρήματα από το να είσαι μισθωτός και να μαζεύεις φασούλι το φασούλι
οπότε ο John Brown Gun Club αρνείται να αποδεχθεί ότι οι πανάγαθες γυναίκες θα έκαναν κάτι τέτοιο από επιλογή, οπότε κάτι άλλο συμβαίνει σου λέει. τι να συμβαίνει; σίγουρα η πηγή όλων των κακών οι άντρες θα φταίνε. πώς θα το "δέσουμε" το αφήγημα; ε, οι κακοί άντρες ψάχνουν για τσόντες, άρα οι αγαθές γυναίκες αναγκάζονται από φιλότιμο να γυρίσουν τσόντες
ότι οι στατιστικές λένε πως οι γυναίκες μπαίνουν στη πορνοβιομηχανία παρά τη θέλησή τους; (δεν μιλάμε για γυναίκες θύματα trafficking, μιλάμε για ηθοποιούς πορνοταινιών)
φέρε τις στατιστικές αυτές
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Καραμελίτσα
Η πορνοβιομηχανία του χόλυγουντ είναι το 1/30 του τζίρου της βιομηχανίας του σεξ. Δεν είναι ενδεικτική.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:06που θες να καταλήξεις πες μαςΚαραμελίτσα έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:03Αγαπητέ, το όλο θέμα είναι οι αριθμοί. Έχεις μια μαζική βιομηχανία του σεξ με τζίρο πάνω από 300 δις $ και 50 εκ απασχολούμενες με συντηρητικές εκτιμήσεις, μπορεί να είναι και το διπλάσιο. Όταν έχεις τέτοια νούμερα, ο μοναδικός ορθολογικός τρόπος συζήτησης είναι η στατιστική. Η περιπτωσιολογία δεν είναι ορθολογική.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 11:14
πριν μερικές σελίδες ήταν η πατριαρχία
ότι οι στατιστικές λένε πως οι γυναίκες μπαίνουν στη πορνοβιομηχανία παρά τη θέλησή τους; (δεν μιλάμε για γυναίκες θύματα trafficking, μιλάμε για ηθοποιούς πορνοταινιών)
Z
Μπα; Τί μας λες ρε άνθρωπα;kongrosian έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:03έλεος ρε Πασιφάη. γυναίκα που την πέφτει σε άντρα, δεν είναι πουτάνα. μια χαρά γυναίκα είναι.
Μήπως να το εκλάβω σαν κομπλιμέντο;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εμείς εδώ μιλάμε για αυτή τη συγκεκριμένη πορνοβιομηχανία όμωςΚαραμελίτσα έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:07Η πορνοβιομηχανία του χόλυγουντ είναι το 1/30 του τζίρου της βιομηχανίας του σεξ. Δεν είναι ενδεικτική.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:06που θες να καταλήξεις πες μαςΚαραμελίτσα έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:03
Αγαπητέ, το όλο θέμα είναι οι αριθμοί. Έχεις μια μαζική βιομηχανία του σεξ με τζίρο πάνω από 300 δις $ και 50 εκ απασχολούμενες με συντηρητικές εκτιμήσεις, μπορεί να είναι και το διπλάσιο. Όταν έχεις τέτοια νούμερα, ο μοναδικός ορθολογικός τρόπος συζήτησης είναι η στατιστική. Η περιπτωσιολογία δεν είναι ορθολογική.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- kongrosian
σοβαρά μιλάς τώρα; δεν εννοώ αισχρό πέσιμο προφανώς. νορμάλ πράγματα. να κάνει πρώτη κίνηση.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:07Μπα; Τί μας λες ρε άνθρωπα;kongrosian έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:03έλεος ρε Πασιφάη. γυναίκα που την πέφτει σε άντρα, δεν είναι πουτάνα. μια χαρά γυναίκα είναι.
Ρε μαν, ο τύπος έγραψε φόρα παρτίδα πως οι Πατρινιές είναι πουτανες. Με δουλεύεις; Θεωρείς οτι αυτό που δεν έβαλες στην παράθεση είναι ευπρεπές για έναν άντρα;kongrosian έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:09σοβαρά μιλάς τώρα; δεν εννοώ αισχρό πέσιμο προφανώς. νορμάλ πράγματα. να κάνει πρώτη κίνηση.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:07Μπα; Τί μας λες ρε άνθρωπα;kongrosian έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:03
έλεος ρε Πασιφάη. γυναίκα που την πέφτει σε άντρα, δεν είναι πουτάνα. μια χαρά γυναίκα είναι.
![]()
Και άσε τα υποδέλοιπα. Δεν είμαστε μωρά.
- kongrosian
γράψε λάθος. κάτι μου διέφυγε από τα συμφραζόμενα. συγνώμη. μην φορτώνεις έτσιΠασιφάη έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:12Ρε μαν, ο τύπος έγραψε φόρα παρτίδα πως οι Πατρινιές είναι πουτανες. Με δουλεύεις; Θεωρείς οτι αυτό που δεν έβαλες στην παράθεση είναι ευπρεπές για έναν άντρα;kongrosian έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:09σοβαρά μιλάς τώρα; δεν εννοώ αισχρό πέσιμο προφανώς. νορμάλ πράγματα. να κάνει πρώτη κίνηση.![]()
Και άσε τα υποδέλοιπα. Δεν είμαστε μωρά.
-
Δημοκράτης
Πάντως τέτοια νήματα είναι καλά γιατί βλέπεις ότι πολλοί είναι πραγματικά στην κοσμαρα τους. Ο ένας νομίζει ότι οι γυναίκες δεν θέλουν σεξ, ο άλλος ότι δεν υπάρχουν ποθτανες, νυμφομανεις κτλ αλλά η άδικη η κοίνωνια πληρώνει καλά για το επάγγελμα. Υπάρχει μια φράση το 40 χρόνων παρθένος κάποιοι καλό είναι να την δειτε
- EKPLIKTIKOS
Πού το έγραψα αυτό; Έζησα πολλά χρόνια στην Πάτρα ως φοιτητής, την έχω στην καρδιά μου την Πάτρα.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:12
Ρε μαν, ο τύπος έγραψε φόρα παρτίδα πως οι Πατρινιές είναι πουτανες.
Έδειξες τον σεβασμό σου, με την ανάρτησή σου.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 16:36Πού το έγραψα αυτό; Έζησα πολλά χρόνια στην Πάτρα ως φοιτητής, την έχω στην καρδιά μου την Πάτρα.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:12
Ρε μαν, ο τύπος έγραψε φόρα παρτίδα πως οι Πατρινιές είναι πουτανες.![]()
- EKPLIKTIKOS
Τύπισσα, τα παίρνεις πολύ σοβαρά τα πράγματα, τσιλ, πήγαινε στη Ροδινη να κάνεις καμιά βουτιάΠασιφάη έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 16:56Έδειξες τον σεβασμό σου, με την ανάρτησή σου.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 16:36Πού το έγραψα αυτό; Έζησα πολλά χρόνια στην Πάτρα ως φοιτητής, την έχω στην καρδιά μου την Πάτρα.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 15:12
Ρε μαν, ο τύπος έγραψε φόρα παρτίδα πως οι Πατρινιές είναι πουτανες.![]()
Φίλε, γνωρίζω πότε γίνεται πλάκα και πότε ξεφεύγει το θεματάκι. Και η συγκεκριμένη σου ανάρτηση, δεν ήταν τέτοιου είδους. Εγώ τσιλ, να φάνε και οι κότες, χέστηκα όμως που θα κάνω αβαβά τη μαλακία σου. Έλα αηδίες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 17:22Τύπισσα, τα παίρνεις πολύ σοβαρά τα πράγματα, τσιλ, πήγαινε στη Ροδινη να κάνεις καμιά βουτιάΠασιφάη έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 16:56Έδειξες τον σεβασμό σου, με την ανάρτησή σου.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 16:36
Πού το έγραψα αυτό; Έζησα πολλά χρόνια στην Πάτρα ως φοιτητής, την έχω στην καρδιά μου την Πάτρα.![]()
![]()
- EKPLIKTIKOS
Ήταν πείραγμα στον Ασεβαστο και όπως είδες δεν παρεξηγήθηκε. Μόνο εσύ πιάστηκες από αυτό. Κ βασικά δεν υπονοηθηκε καν ότι οι πατρινιες είναι πουτανες, αλλά ότι την πέφτουν στους άντρες εξίσου με το ανάποδο.
Εμένα με ενόχλησε. Αν θες ζήτησε μια συγγνώμη και το λήγουμε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 17:33Ήταν πείραγμα στον Ασεβαστο και όπως είδες δεν παρεξηγήθηκε. Μόνο εσύ πιάστηκες από αυτό. Κ βασικά δεν υπονοηθηκε καν ότι οι πατρινιες είναι πουτανες, αλλά ότι την πέφτουν στους άντρες εξίσου με το ανάποδο.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 740 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-