Δίκιο έχει, καλά κάνουν, εξάλλου είναι ωραίο θέαμαΔημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:04John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 19:45Αφου οι αντρες θα τις σεξουαλικοποιησουν ετσι κι αλλιως, θελουν δε θελουν, γιατι να ειναι τοσο σοκαριστικο που μερικες θα κοιταξουν να επωφεληθουν απο αυτο; Ειναι μια συνεπεια της πατριαρχιας.![]()
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μου θέλετε και σεβασμό στο φύλο σας και αντισεξισμούς.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- EKPLIKTIKOS
Re: Μου θέλετε και σεβασμό στο φύλο σας και αντισεξισμούς.
-
Δημοκράτης
όσες θέλουν να βγάλουν λεφτά φωτογραφίζοντας το μουνί τους προφανώς και έχουν δικαίωμα να το κάνουν και πιθανά να καλά κάνουν. Βέβαια το καλά κάνουν ισχύει μάλλον αν δεν είναι η κόρη ή η γυναίκα σουEKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:06Δίκιο έχει, καλά κάνουν, εξάλλου είναι ωραίο θέαμαΔημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:04John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 19:45
Αφου οι αντρες θα τις σεξουαλικοποιησουν ετσι κι αλλιως, θελουν δε θελουν, γιατι να ειναι τοσο σοκαριστικο που μερικες θα κοιταξουν να επωφεληθουν απο αυτο; Ειναι μια συνεπεια της πατριαρχιας.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό στην περίπτωση που βαριέσαι να ξετυλίξεις το κουβάρι. Αλλιώς όλα πρόσκαιρα απλά και επιφανειακά είναι και ορίζονται μόνο από τρεις γραμμές κειμένου.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:03δεν υπάρχουν μία μόνο γυναίκα όπως δεν υπάρχει ένας μόνο άντρας. Δεν είναι θέμα κοινωνίας το αν κάποια θέλει τα λεφτά που πληρώνει μια δουλειά για το Playboy όπως δεν είναι θέμα κοινωνίας το αν κάποιος θέλει να πληρώσει για να δει ξεβράκωτεςΧαοτικός έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 19:43Άκου πειραματόζωο, δεν θα μου πεις εσύ τι είναι γυναίκα γιατί πρώτον δεν ξέρεις τι είναι γυναίκα. Το δεύτερο θα στο πω όταν μάθεις. Σου δίνω και βοήθεια: όχι δεν είναι αυτό που θες να διατηρείς ως εικόνα στο μυαλό σου, η γυναίκα.Kolovrat έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 19:28
Ψιτ σύντροφε, θα σου πω ένα μυστικό. Οι γυναίκες αυτοεργαλειοποιούνται μερικές φορές από μόνες τους για να τραβήξουν την προσοχή των ανδρών. Ναι, οι γυναίκες αναζητούν την προσοχή των ανδρών. Στην πραγματική ζωή, άντρες και γυναίκες έλκονται ο ένας απ' τον άλλον και προσπαθούν με διάφορα κόλπα τραβήξουν το ενδιαφέρουν του άλλου. Πόλεμος των φύλων υπάρχει μόνο στο twitter και στα καμένα μυαλά των ζαίων.
Μπορείς να ζεις όσο θέλεις στην εικονική σου πραγματικότητα αλλά το τι ορίζει η φύση και πόσο διαφορετικό είναι από το τι επιβάλει η κοινωνία με τη μορφή που έχει δεν θα καταθέσω έτσι χάριν μιας παπαριάς που πετάς. Μάθε πρώτα λέμε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- John Brown Gun Club
Γιατι ειρωνευεσαι; Εαν υπηρχε μηδενικο ενδιαφερον του κοινου να δει γυμνες γνωστες γυναικες, δεν θα υπηρχαν προσφορες πολλων χιλιαδων ευρω γι αυτες τις φωτογραφησεις και στην τελικη δεν θα γινονταν καθολου.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:04John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 19:45Αφου οι αντρες θα τις σεξουαλικοποιησουν ετσι κι αλλιως, θελουν δε θελουν, γιατι να ειναι τοσο σοκαριστικο που μερικες θα κοιταξουν να επωφεληθουν απο αυτο; Ειναι μια συνεπεια της πατριαρχιας.![]()
![]()
![]()
![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
Δημοκράτης
άνθρωπε μου το ότι εσύ έχεις μάθει να πιστεύεις ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιο δεν πάει να πει ότι έχεις μάθει να πιστεύεις σωστά. Οι άνθρωποι δεν σκέφτονται το ίδιο, δεν είναι μια οντώτητα deal with itΧαοτικός έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:13Αυτό στην περίπτωση που βαριέσαι να ξετυλίξεις το κουβάρι. Αλλιώς όλα πρόσκαιρα απλά και επιφανειακά είναι και ορίζονται μόνο από τρεις γραμμές κειμένου.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:03δεν υπάρχουν μία μόνο γυναίκα όπως δεν υπάρχει ένας μόνο άντρας. Δεν είναι θέμα κοινωνίας το αν κάποια θέλει τα λεφτά που πληρώνει μια δουλειά για το Playboy όπως δεν είναι θέμα κοινωνίας το αν κάποιος θέλει να πληρώσει για να δει ξεβράκωτεςΧαοτικός έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 19:43
Άκου πειραματόζωο, δεν θα μου πεις εσύ τι είναι γυναίκα γιατί πρώτον δεν ξέρεις τι είναι γυναίκα. Το δεύτερο θα στο πω όταν μάθεις. Σου δίνω και βοήθεια: όχι δεν είναι αυτό που θες να διατηρείς ως εικόνα στο μυαλό σου, η γυναίκα.
Μπορείς να ζεις όσο θέλεις στην εικονική σου πραγματικότητα αλλά το τι ορίζει η φύση και πόσο διαφορετικό είναι από το τι επιβάλει η κοινωνία με τη μορφή που έχει δεν θα καταθέσω έτσι χάριν μιας παπαριάς που πετάς. Μάθε πρώτα λέμε.
-
Δημοκράτης
και αν δεν υπήρχαν μερικα πουτανάκια που δεν έχουν θέμα να κάνουν δημοπρασία το μουνί τους δεν θα υπήρχαν ενδιαφερόμενοι να πληρώσουν για να το δουν ή να χωθούν. Το αυτό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό;John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:15Γιατι ειρωνευεσαι; Εαν υπηρχε μηδενικο ενδιαφερον του κοινου να δει γυμνες γνωστες γυναικες, δεν θα υπηρχαν προσφορες πολλων χιλιαδων ευρω γι αυτες τις φωτογραφησεις και στην τελικη δεν θα γινονταν καθολου.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:04John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 19:45
Αφου οι αντρες θα τις σεξουαλικοποιησουν ετσι κι αλλιως, θελουν δε θελουν, γιατι να ειναι τοσο σοκαριστικο που μερικες θα κοιταξουν να επωφεληθουν απο αυτο; Ειναι μια συνεπεια της πατριαρχιας.![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι, αλλά υπάρχει και η προσωπική ευθύνη. Και αν δεν μιλάμε για άνθρωπο που παίζεται η επιβίωσή του από αυτά τα χρήματα η ευθύνη μεγαλώνει. Δεν γίνεται μονά - ζυγά όλα δικά τους.John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:15 Γιατι ειρωνευεσαι; Εαν υπηρχε μηδενικο ενδιαφερον του κοινου να δει γυμνες γνωστες γυναικες, δεν θα υπηρχαν προσφορες πολλων χιλιαδων ευρω γι αυτες τις φωτογραφησεις και στην τελικη δεν θα γινονταν καθολου.
- Dwarven Blacksmith
Εδώ ή έχεις αντίφαση ή οι συγκεκριμένες ασπάζονται φεμινιστικές απόψεις.ST48410 έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:29Ναι, αλλά υπάρχει και η προσωπική ευθύνη. Και αν δεν μιλάμε για άνθρωπο που παίζεται η επιβίωσή του από αυτά τα χρήματα η ευθύνη μεγαλώνει. Δεν γίνεται μονά - ζυγά όλα δικά τους.John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:15 Γιατι ειρωνευεσαι; Εαν υπηρχε μηδενικο ενδιαφερον του κοινου να δει γυμνες γνωστες γυναικες, δεν θα υπηρχαν προσφορες πολλων χιλιαδων ευρω γι αυτες τις φωτογραφησεις και στην τελικη δεν θα γινονταν καθολου.
- Οργισμένος
Η συμπτωση αποψεων μεταξυ μαρξιστων και σαλαφιστων στο θεμα της σεξουαλικοτητας των γυναικων δεν θα πρεπει να προκαλει εκπληξη.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- John Brown Gun Club
η ζητηση γεννα και τροφοδοτει την προσφορα: ο δουλεμπορος/νταβατζης ασκει το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμου, οχι η πορνη.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:28και αν δεν υπήρχαν μερικα πουτανάκια που δεν έχουν θέμα να κάνουν δημοπρασία το μουνί τους δεν θα υπήρχαν ενδιαφερόμενοι να πληρώσουν για να το δουν ή να χωθούν. Το αυτό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό;John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:15Γιατι ειρωνευεσαι; Εαν υπηρχε μηδενικο ενδιαφερον του κοινου να δει γυμνες γνωστες γυναικες, δεν θα υπηρχαν προσφορες πολλων χιλιαδων ευρω γι αυτες τις φωτογραφησεις και στην τελικη δεν θα γινονταν καθολου.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Οργισμένος
Μπα, πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα;John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:43η ζητηση γεννα και τροφοδοτει την προσφορα: ο δουλεμπορος/νταβατζης ασκει το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμου, οχι η πορνη.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:28και αν δεν υπήρχαν μερικα πουτανάκια που δεν έχουν θέμα να κάνουν δημοπρασία το μουνί τους δεν θα υπήρχαν ενδιαφερόμενοι να πληρώσουν για να το δουν ή να χωθούν. Το αυτό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό;John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:15
Γιατι ειρωνευεσαι; Εαν υπηρχε μηδενικο ενδιαφερον του κοινου να δει γυμνες γνωστες γυναικες, δεν θα υπηρχαν προσφορες πολλων χιλιαδων ευρω γι αυτες τις φωτογραφησεις και στην τελικη δεν θα γινονταν καθολου.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Εδω εχουν δαιμονοποιησει στην ομοφυλοφιλια , στις γκομενες θα κολλουσαν τα μαρξιστοειδη;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Δημοκράτης
καταρχάς το αρχαιότερο επάγγελμα είναι ο κυνηγος και ο τροφοσυλλεκτης. Από εκεί και πέρα καμία από όσες βγαίνουν φωτογραφίες στα περιοδικά ή στο ίνσταγκραμ δεν έχουν νταβατζή όπως δεν έχει και καμία από όσες τα πετάνε στον δρόμο για να βρουν καλό γαμπρό ΑΚΑ κάποιον με λεφτά. Υπάρχουν απλά γκόμενες που θεωρούν οκ το να βιοποριστούν με το μουνί τους όπως υπάρχουν και άντρες που πουλάνε ζιγκολίκι ή άντρες πυο απλά γουστάρουν πουτανάκια, deal with itJohn Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:43η ζητηση γεννα και τροφοδοτει την προσφορα: ο δουλεμπορος/νταβατζης ασκει το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμου, οχι η πορνη.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:28και αν δεν υπήρχαν μερικα πουτανάκια που δεν έχουν θέμα να κάνουν δημοπρασία το μουνί τους δεν θα υπήρχαν ενδιαφερόμενοι να πληρώσουν για να το δουν ή να χωθούν. Το αυτό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό;John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:15
Γιατι ειρωνευεσαι; Εαν υπηρχε μηδενικο ενδιαφερον του κοινου να δει γυμνες γνωστες γυναικες, δεν θα υπηρχαν προσφορες πολλων χιλιαδων ευρω γι αυτες τις φωτογραφησεις και στην τελικη δεν θα γινονταν καθολου.
υγ ακόμα και στις αγέλες με μαιμούδες έχει παρατηρηθεί μαιμούδες να ανταλλάσουν σεξ με μπανάνες
- John Brown Gun Club
Νομος της οικονομιας ειναι. Κεινς.Οργισμένος έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:44Μπα, πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα;John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:43η ζητηση γεννα και τροφοδοτει την προσφορα: ο δουλεμπορος/νταβατζης ασκει το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμου, οχι η πορνη.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:28
και αν δεν υπήρχαν μερικα πουτανάκια που δεν έχουν θέμα να κάνουν δημοπρασία το μουνί τους δεν θα υπήρχαν ενδιαφερόμενοι να πληρώσουν για να το δουν ή να χωθούν. Το αυτό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μοναδικής καλλονής οι αθλήτριες στο ορ!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 740 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας