Δεν συζητάμε αυτό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μου θέλετε και σεβασμό στο φύλο σας και αντισεξισμούς.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μου θέλετε και σεβασμό στο φύλο σας και αντισεξισμούς.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
https://gr.skyscanner.com/flights-to/sa ... rabia.htmlΧαοτικός έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 19:11Ναι.Kolovrat έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 19:09Να απαγορεύσουμε στις γυναίκες να φωτογραφίζονται ξεβρακωτες; Να τους κλειδώσουμε και τα Instagram;Χαοτικός έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 19:05 Το διαμετρικά αντίθετα δεν το καταλαβαίνω. Αντίθετα θες να πεις προφανώς. Όμως γυναίκες είναι αυτές που φωτογραφίζονται ξεβράκωτες. Δεν είναι άντρες σεξιστές.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Μαλακίες μου λες. Τι θα έλεγες αφού είσαι δεξιός; Νομίζετε ότι υπάρχει αντίθεση ενώ μιλάμε ακριβώς για εργαλοιοοίηση της γυναίκας. Σε όλον τον κόσμο.
Να μην φωτογραφίζονται ξεβράκωτες;Χαοτικός έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 19:05 Το διαμετρικά αντίθετα δεν το καταλαβαίνω. Αντίθετα θες να πεις προφανώς. Όμως γυναίκες είναι αυτές που φωτογραφίζονται ξεβράκωτες. Δεν είναι άντρες σεξιστές.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Άντε ρε κι εσύ!
Σε ρωτάω βρε, να μην φωτογραφίζονται ξεβράκωτες οι γυναικες;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Οργισμένος
Kai apo 3 κελεμπιες εκαστη για σιγουρια.Kolovrat έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 19:09Να απαγορεύσουμε στις γυναίκες να φωτογραφίζονται ξεβρακωτες; Να τους κλειδώσουμε και τα Instagram;Χαοτικός έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 19:05 Το διαμετρικά αντίθετα δεν το καταλαβαίνω. Αντίθετα θες να πεις προφανώς. Όμως γυναίκες είναι αυτές που φωτογραφίζονται ξεβράκωτες. Δεν είναι άντρες σεξιστές.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Ψιτ σύντροφε, θα σου πω ένα μυστικό. Οι γυναίκες αυτοεργαλειοποιούνται μερικές φορές από μόνες τους για να τραβήξουν την προσοχή των ανδρών. Ναι, οι γυναίκες αναζητούν την προσοχή των ανδρών. Στην πραγματική ζωή, άντρες και γυναίκες έλκονται ο ένας απ' τον άλλον και προσπαθούν με διάφορα κόλπα τραβήξουν το ενδιαφέρουν του άλλου. Πόλεμος των φύλων υπάρχει μόνο στο twitter και στα καμένα μυαλά των ζαίων.Χαοτικός έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 19:18Μαλακίες μου λες. Τι θα έλεγες αφού είσαι δεξιός; Νομίζετε ότι υπάρχει αντίθεση ενώ μιλάμε ακριβώς για εργαλοιοοίηση της γυναίκας. Σε όλον τον κόσμο.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Από αρχαιοτάτων χρόνων.
Άκου πειραματόζωο, δεν θα μου πεις εσύ τι είναι γυναίκα γιατί πρώτον δεν ξέρεις τι είναι γυναίκα. Το δεύτερο θα στο πω όταν μάθεις. Σου δίνω και βοήθεια: όχι δεν είναι αυτό που θες να διατηρείς ως εικόνα στο μυαλό σου, η γυναίκα.Kolovrat έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 19:28Ψιτ σύντροφε, θα σου πω ένα μυστικό. Οι γυναίκες αυτοεργαλειοποιούνται μερικές φορές από μόνες τους για να τραβήξουν την προσοχή των ανδρών. Ναι, οι γυναίκες αναζητούν την προσοχή των ανδρών. Στην πραγματική ζωή, άντρες και γυναίκες έλκονται ο ένας απ' τον άλλον και προσπαθούν με διάφορα κόλπα τραβήξουν το ενδιαφέρουν του άλλου. Πόλεμος των φύλων υπάρχει μόνο στο twitter και στα καμένα μυαλά των ζαίων.Χαοτικός έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 19:18Μαλακίες μου λες. Τι θα έλεγες αφού είσαι δεξιός; Νομίζετε ότι υπάρχει αντίθεση ενώ μιλάμε ακριβώς για εργαλοιοοίηση της γυναίκας. Σε όλον τον κόσμο.
Μπορείς να ζεις όσο θέλεις στην εικονική σου πραγματικότητα αλλά το τι ορίζει η φύση και πόσο διαφορετικό είναι από το τι επιβάλει η κοινωνία με τη μορφή που έχει δεν θα καταθέσω έτσι χάριν μιας παπαριάς που πετάς. Μάθε πρώτα λέμε.
- John Brown Gun Club
Αφου οι αντρες θα τις σεξουαλικοποιησουν ετσι κι αλλιως, θελουν δε θελουν, γιατι να ειναι τοσο σοκαριστικο που μερικες θα κοιταξουν να επωφεληθουν απο αυτο; Ειναι μια συνεπεια της πατριαρχιας.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Ζήτα βοήθειαΧαοτικός έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 19:43Άκου πειραματόζωο, δεν θα μου πεις εσύ τι είναι γυναίκα γιατί πρώτον δεν ξέρεις τι είναι γυναίκα. Το δεύτερο θα στο πω όταν μάθεις. Σου δίνω και βοήθεια: όχι δεν είναι αυτό που θες να διατηρείς ως εικόνα στο μυαλό σου, η γυναίκα.Kolovrat έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 19:28Ψιτ σύντροφε, θα σου πω ένα μυστικό. Οι γυναίκες αυτοεργαλειοποιούνται μερικές φορές από μόνες τους για να τραβήξουν την προσοχή των ανδρών. Ναι, οι γυναίκες αναζητούν την προσοχή των ανδρών. Στην πραγματική ζωή, άντρες και γυναίκες έλκονται ο ένας απ' τον άλλον και προσπαθούν με διάφορα κόλπα τραβήξουν το ενδιαφέρουν του άλλου. Πόλεμος των φύλων υπάρχει μόνο στο twitter και στα καμένα μυαλά των ζαίων.Χαοτικός έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 19:18
Μαλακίες μου λες. Τι θα έλεγες αφού είσαι δεξιός; Νομίζετε ότι υπάρχει αντίθεση ενώ μιλάμε ακριβώς για εργαλοιοοίηση της γυναίκας. Σε όλον τον κόσμο.
Μπορείς να ζεις όσο θέλεις στην εικονική σου πραγματικότητα αλλά το τι ορίζει η φύση και πόσο διαφορετικό είναι από το τι επιβάλει η κοινωνία με τη μορφή που έχει δεν θα καταθέσω έτσι χάριν μιας παπαριάς που πετάς. Μάθε πρώτα λέμε.
Χρειάζεσαι τη δική μου προφανώς. Πάσχεις από συνδυαστική ικανότητα, ευρηματικότητα, πραγματολογία συγκέντρωση. Κι αυτά είναι μόνο αυτά που φαίνονται. Αλλά ΟΚ. εδώ είμαστε. Μη φοβάσαι τίποτα.Kolovrat έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 19:46Ζήτα βοήθειαΧαοτικός έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 19:43Άκου πειραματόζωο, δεν θα μου πεις εσύ τι είναι γυναίκα γιατί πρώτον δεν ξέρεις τι είναι γυναίκα. Το δεύτερο θα στο πω όταν μάθεις. Σου δίνω και βοήθεια: όχι δεν είναι αυτό που θες να διατηρείς ως εικόνα στο μυαλό σου, η γυναίκα.Kolovrat έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 19:28
Ψιτ σύντροφε, θα σου πω ένα μυστικό. Οι γυναίκες αυτοεργαλειοποιούνται μερικές φορές από μόνες τους για να τραβήξουν την προσοχή των ανδρών. Ναι, οι γυναίκες αναζητούν την προσοχή των ανδρών. Στην πραγματική ζωή, άντρες και γυναίκες έλκονται ο ένας απ' τον άλλον και προσπαθούν με διάφορα κόλπα τραβήξουν το ενδιαφέρουν του άλλου. Πόλεμος των φύλων υπάρχει μόνο στο twitter και στα καμένα μυαλά των ζαίων.
-
Δημοκράτης
δεν υπάρχουν μία μόνο γυναίκα όπως δεν υπάρχει ένας μόνο άντρας. Δεν είναι θέμα κοινωνίας το αν κάποια θέλει τα λεφτά που πληρώνει μια δουλειά για το Playboy όπως δεν είναι θέμα κοινωνίας το αν κάποιος θέλει να πληρώσει για να δει ξεβράκωτεςΧαοτικός έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 19:43Άκου πειραματόζωο, δεν θα μου πεις εσύ τι είναι γυναίκα γιατί πρώτον δεν ξέρεις τι είναι γυναίκα. Το δεύτερο θα στο πω όταν μάθεις. Σου δίνω και βοήθεια: όχι δεν είναι αυτό που θες να διατηρείς ως εικόνα στο μυαλό σου, η γυναίκα.Kolovrat έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 19:28Ψιτ σύντροφε, θα σου πω ένα μυστικό. Οι γυναίκες αυτοεργαλειοποιούνται μερικές φορές από μόνες τους για να τραβήξουν την προσοχή των ανδρών. Ναι, οι γυναίκες αναζητούν την προσοχή των ανδρών. Στην πραγματική ζωή, άντρες και γυναίκες έλκονται ο ένας απ' τον άλλον και προσπαθούν με διάφορα κόλπα τραβήξουν το ενδιαφέρουν του άλλου. Πόλεμος των φύλων υπάρχει μόνο στο twitter και στα καμένα μυαλά των ζαίων.Χαοτικός έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 19:18
-
Δημοκράτης
John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 19:45Αφου οι αντρες θα τις σεξουαλικοποιησουν ετσι κι αλλιως, θελουν δε θελουν, γιατι να ειναι τοσο σοκαριστικο που μερικες θα κοιταξουν να επωφεληθουν απο αυτο; Ειναι μια συνεπεια της πατριαρχιας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 740 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-
- 64 Απαντήσεις