plouf έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 18:18Μπα αυτα τα ερωτικα κολληματα ειναι σαν τα οπιουχα ναρκωτικα νιωθεις εναν κομπο στο στομαχι δεν θες ουτε να φας ουτε τιποτα
αλλο να κανεις.
Ειναι σαν κι αυτο ρεφρεν του Σαβοπουλου που ελεγε "πρωτη μου σκεψη οταν ξυπνησω και τελευταια πριν κοιμηθω απ' το σημαδι
σου ποτε μη γιατρευτω.
Ολοι μας θαρρω εχουμε περασει μια τετοια φαση στην ζωη μας δεν νομιζεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ριχτε καμια ιδεα τι να κανω με τον γοη...
Re: Ριχτε καμια ιδεα τι να κανω με τον γοη...
- SpAcE_PaNtHeR
- Οργισμένος
ΑΚομα να φτασουμε σε θεματα αναλ;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Μου την έπεσε ένας παντρεμένος από το χωριό και λέω να ενεδωκω.
Αλητάκι88 έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 02:38 Μου την έπεσε ένας παντρεμένος από το χωριό και λέω να ενεδωκω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Λοιπόν, υπάρχει ενδιαφέρον από έναν πιτσιρικά είκοσι χρόνων, από έναν παντρεμένο 47 χρόνων, από τον πατέρα του Σταύρου, 67 χρόνων και από έναν φίλο του αδερφού μου, δικηγόρο, 40αρη. Με ποιον να πάω;
Με όλους! Και ο καλύτερος κερδίζει!Αλητάκι88 έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 13:19 Λοιπόν, υπάρχει ενδιαφέρον από έναν πιτσιρικά είκοσι χρόνων, από έναν παντρεμένο 47 χρόνων, από τον πατέρα του Σταύρου, 67 χρόνων και από έναν φίλο του αδερφού μου, δικηγόρο, 40αρη. Με ποιον να πάω;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Με κανέναν από δαύτους. Θα σου προξενέψουμε εμείς, δικό μας παιδί, τον kongrosian. Νοικοκύρης, ευγενικός, λίγο μεγαλύτερος από σένα. Μ'αυτόν να πας.Αλητάκι88 έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 13:19 Λοιπόν, υπάρχει ενδιαφέρον από έναν πιτσιρικά είκοσι χρόνων, από έναν παντρεμένο 47 χρόνων, από τον πατέρα του Σταύρου, 67 χρόνων και από έναν φίλο του αδερφού μου, δικηγόρο, 40αρη. Με ποιον να πάω;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Καλή ιδέα, σεξ εντ δε σιτυ το έκανα τελικά...AlienWay έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 13:28Με όλους! Και ο καλύτερος κερδίζει!Αλητάκι88 έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 13:19 Λοιπόν, υπάρχει ενδιαφέρον από έναν πιτσιρικά είκοσι χρόνων, από έναν παντρεμένο 47 χρόνων, από τον πατέρα του Σταύρου, 67 χρόνων και από έναν φίλο του αδερφού μου, δικηγόρο, 40αρη. Με ποιον να πάω;
Πα μαλ ιντε καλή μου Πασιφάη, μέσα!Πασιφάη έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 13:31Με κανέναν από δαύτους. Θα σου προξενέψουμε εμείς, δικό μας παιδί, τον kongrosian. Νοικοκύρης, ευγενικός, λίγο μεγαλύτερος από σένα. Μ'αυτόν να πας.Αλητάκι88 έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 13:19 Λοιπόν, υπάρχει ενδιαφέρον από έναν πιτσιρικά είκοσι χρόνων, από έναν παντρεμένο 47 χρόνων, από τον πατέρα του Σταύρου, 67 χρόνων και από έναν φίλο του αδερφού μου, δικηγόρο, 40αρη. Με ποιον να πάω;![]()
Να πάρεις μέτρα προστασία μόνο.Αλητάκι88 έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 13:31Καλή ιδέα, σεξ εντ δε σιτυ το έκανα τελικά...AlienWay έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 13:28Με όλους! Και ο καλύτερος κερδίζει!Αλητάκι88 έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 13:19 Λοιπόν, υπάρχει ενδιαφέρον από έναν πιτσιρικά είκοσι χρόνων, από έναν παντρεμένο 47 χρόνων, από τον πατέρα του Σταύρου, 67 χρόνων και από έναν φίλο του αδερφού μου, δικηγόρο, 40αρη. Με ποιον να πάω;![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αλητάκι88 έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 13:33Πα μαλ ιντε καλή μου Πασιφάη, μέσα!Πασιφάη έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 13:31Με κανέναν από δαύτους. Θα σου προξενέψουμε εμείς, δικό μας παιδί, τον kongrosian. Νοικοκύρης, ευγενικός, λίγο μεγαλύτερος από σένα. Μ'αυτόν να πας.Αλητάκι88 έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 13:19 Λοιπόν, υπάρχει ενδιαφέρον από έναν πιτσιρικά είκοσι χρόνων, από έναν παντρεμένο 47 χρόνων, από τον πατέρα του Σταύρου, 67 χρόνων και από έναν φίλο του αδερφού μου, δικηγόρο, 40αρη. Με ποιον να πάω;![]()
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 104 Απαντήσεις
- 2934 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
-
- 47 Απαντήσεις