Για κανε μας κατήχηση, αστροπελέκι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Άννα Διαμαντοπούλου προτείνει "θετικές διακρίσεις" υπερ των μεταναστών
- Λίνο Βεντούρα
Re: Η Άννα Διαμαντοπούλου προτείνει "θετικές διακρίσεις" υπερ των μεταναστών
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Κάπου εδώ ο πάντα ψύχραιμος Πατ εμφανίζεται και μας εξηγεί πως βάσει διεθνών ισορροπιών έχουμε το καλύτερο δυνατό σύστημα και όντως υπάρχει διαφορά μεταξύ γαλαζαίων και ζαίων ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Είναι αχόρταγος γιά προνόμια.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 22:03Mα αυτά δεν αφορούν σ' εσένα αλλά στα παιδιά και στους νέους.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 21:54 Μία απορία
Μπορώ εγώ που είμαι γνήσιος έλληνας γηγενής να αυτοπροσδιορίζομαι ως μετανάστης Μαύρης φυλής και να έχω κι εγώ αυτές τις θετικές διακρίσεις που θα έχουν οι μετανάστες;
![]()
Σημ
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ασπαστω το Ισλαμ
Όσο Αθεος και αθεοφοβος ειμαι τώρα σαν Χριστιανός θα είμαι και σαν μωαμεθανός![]()
Σκέφτεται γιά αναδρομικα ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Για το θέμα έχω γράψει ότι δεν υπάρχει ανάγκη κανενός μέτρου για να ενσωματωθούν οι μη μωαμεθανοί μετανάστες και δεν υπάρχει μέτρο που θα ενσωματώσει τους μωαμεθανούς.Μπίστης έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 22:07 Κάπου εδώ ο πάντα ψύχραιμος Πατ εμφανίζεται και μας εξηγεί πως βάσει διεθνών ισορροπιών έχουμε το καλύτερο δυνατό σύστημα και όντως υπάρχει διαφορά μεταξύ γαλαζαίων και ζαίων ..
Και για την παλιότερη πρόταση της Διαμαντοπούλου για επίσημη γλώσσα τα αγγλικά ότι είναι άχρηστη αφού όλοι έτσι κι αλλιώς μαθαίνουν αγγλικά.
Μπίστης έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 22:09Είναι αχόρταγος γιά προνόμια.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 22:03Mα αυτά δεν αφορούν σ' εσένα αλλά στα παιδιά και στους νέους.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 21:54 Μία απορία
Μπορώ εγώ που είμαι γνήσιος έλληνας γηγενής να αυτοπροσδιορίζομαι ως μετανάστης Μαύρης φυλής και να έχω κι εγώ αυτές τις θετικές διακρίσεις που θα έχουν οι μετανάστες;
![]()
Σημ
Όσο Αθεος και αθεοφοβος ειμαι τώρα σαν Χριστιανός θα είμαι και σαν μωαμεθανός![]()
Σκέφτεται γιά αναδρομικα ...![]()
Ή Χώρα εαλω
Και εμείς οι ΑΙΝΕΙΑΝ σαν τους ιδεολογικούς μας προγονους του Βυζαντιου τότε που έπεφτε ή Πολις στους Τούρκους, προσπαθούμε να σώσουμε το σαρκιο μας και να προασπίσουμε τα προσωπικά μας συμφέροντα
Ακριβώς γι' αυτό έκανα την επισήμανση.Μπίστης έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 22:09Είναι αχόρταγος γιά προνόμια.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 22:03Mα αυτά δεν αφορούν σ' εσένα αλλά στα παιδιά και στους νέους.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 21:54 Μία απορία
![]()
Σημ
Σκέφτεται γιά αναδρομικα ...![]()
Σε κάθε περίπτωση, με μέτρα τέτοιου τύπου είναι πλέον σαφές ότι σαφώς και το μέλλον των νέων είναι εκτός Ελλάδας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Λίνο Βεντούρα
Κατ’ αρχάς η ταμπέλα «ενσωμάτωση» είναι ψευδεπίγραφη με τα προτεινόμενα «μέτρα». Το μπαζγωρντ χρησιμοποιείται για αντιπερισπασμό.πατησιωτης έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 22:12Για το θέμα έχω γράψει ότι δεν υπάρχει ανάγκη κανενός μέτρου για να ενσωματωθούν οι μη μωαμεθανοί μετανάστες και δεν υπάρχει μέτρο που θα ενσωματώσει τους μωαμεθανούς.Μπίστης έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 22:07 Κάπου εδώ ο πάντα ψύχραιμος Πατ εμφανίζεται και μας εξηγεί πως βάσει διεθνών ισορροπιών έχουμε το καλύτερο δυνατό σύστημα και όντως υπάρχει διαφορά μεταξύ γαλαζαίων και ζαίων ..
Και για την παλιότερη πρόταση της Διαμαντοπούλου για επίσημη γλώσσα τα αγγλικά ότι είναι άχρηστη αφού όλοι έτσι κι αλλιώς μαθαίνουν αγγλικά.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 22:16Ακριβώς γι' αυτό έκανα την επισήμανση.![]()
Σε κάθε περίπτωση, με μέτρα τέτοιου τύπου είναι πλέον σαφές ότι σαφώς και το μέλλον των νέων είναι εκτός Ελλάδας.
Ότι είχε γίνει και όταν ειχε πέσει ή Πολις στον Μωαμεθ τον Πορθητή
Όλοι οι μορφωμένοι νέοι είχαν φύγει στην Ευρωπη
Και υποθέτω ότι αν ζούσες τότε, θα είχες πετάξει την πανοπλία και θα είχες ντυθεί καλόγερος, έτσι;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 22:20![]()
Όλοι οι μορφωμένοι νέοι είχαν φύγει στην Ευρωπη![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν δεν είχα ασπαστεί το Ισλαμ θα γινομουν Αρχι ΗγούμενοςΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 22:23Και υποθέτω ότι αν ζούσες τότε, θα είχες πετάξει την πανοπλία και θα είχες ντυθεί καλόγερος, έτσι;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 22:20ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 22:16
Ακριβώς γι' αυτό έκανα την επισήμανση.![]()
Σε κάθε περίπτωση, με μέτρα τέτοιου τύπου είναι πλέον σαφές ότι σαφώς και το μέλλον των νέων είναι εκτός Ελλάδας.![]()
![]()
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
θα βρισκόταν ήδη έξω από τα τείχη πριν την άλωσηΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 22:23Και υποθέτω ότι αν ζούσες τότε, θα είχες πετάξει την πανοπλία και θα είχες ντυθεί καλόγερος, έτσι;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 22:20ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 22:16
Ακριβώς γι' αυτό έκανα την επισήμανση.![]()
Σε κάθε περίπτωση, με μέτρα τέτοιου τύπου είναι πλέον σαφές ότι σαφώς και το μέλλον των νέων είναι εκτός Ελλάδας.![]()
![]()
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Πέρα από τα αστεία, όντως έχει φτάσει το τέλος της ιστορίας για την Ελλάδα.
Και τόσο οι εθνικές όσο και αντιεθνικές πολιτικές συλλογικότητες και ιδεολογίες είναι πλέον παρωδία.
Πάμε γι' άλλα.
Και τόσο οι εθνικές όσο και αντιεθνικές πολιτικές συλλογικότητες και ιδεολογίες είναι πλέον παρωδία.
Πάμε γι' άλλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ευρωπαϊκή Ένωση λέγεταιΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 22:32 Πέρα από τα αστεία, όντως έχει φτάσει το τέλος της ιστορίας για την Ελλάδα.
Πάμε γι' άλλα.![]()
Όταν είχαμε μπει , χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία
- Aprilianos
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση