Θεός σ'χωρέσ' την.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι γίνεται ρε ; Δεν γερνάνε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- hellegennes
Re: Τι γίνεται ρε ; Δεν γερνάνε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είχε φτάσει 60 και είχε δέρμα εικοσάρη. Ο ίδιος το απέδιδε σε γονίδιο καθώς και ο πατέρας του φαινόταν αγέραστος.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
59;;;;;;;;;;;;;;Otto Weininger έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 12:15Σαν τους πρωταγωνιστές του Καράτε Κιντ δεν έχω δει άλλη περίπτωση. Ειδικά ο πρωταγωνιστής.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2020, 17:23 Εντάξει, κάποιοι έχουν όντως καλό γονίδιο. Επώνυμοι ή μη.
Καλά είναι τα προσθετικά αλλά από ένα σημείο και μετά είναι πάντα ορατά.
![]()
Χα χα χα σαν παιδάκι μοιάζει!
- hellegennes
Ναι, αλλά δεν μετράει γιατί είναι naturally baby face. Δηλαδή δεν είναι το δέρμα και η έλλειψη ρυτίδων (έχει, απλά δεν τις βλέπεις γιατί η φωτογραφία είναι κακή και... εμμ... φοράνε μακιγιάζ), είναι ότι έχει παιδικά χαρακτηριστικά.
Δες στην φωτό του Χαοτικού. Αν δεν είχαν γκριζάρει τα γένια, τα μαλλιά και τα φρύδια, τον έκανες άνετα για 25αρη.
Δες στην φωτό του Χαοτικού. Αν δεν είχαν γκριζάρει τα γένια, τα μαλλιά και τα φρύδια, τον έκανες άνετα για 25αρη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Τώρα κατάλαβα ότι είναι αυτός δεξιάhellegennes έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 16:19Ξαναδές τον Ρίνγκο Σταρ παραπάνω (75 στην συγκεκριμένη φωτό), με τον γιο του που φαίνεται 20 χρόνια μεγαλύτερός του.Otto Weininger έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 12:15Σαν τους πρωταγωνιστές του Καράτε Κιντ δεν έχω δει άλλη περίπτωση. Ειδικά ο πρωταγωνιστής.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2020, 17:23 Εντάξει, κάποιοι έχουν όντως καλό γονίδιο. Επώνυμοι ή μη.
Καλά είναι τα προσθετικά αλλά από ένα σημείο και μετά είναι πάντα ορατά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Otto Weininger έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 18:32Τώρα κατάλαβα ότι είναι αυτός δεξιάhellegennes έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 16:19Ξαναδές τον Ρίνγκο Σταρ παραπάνω (75 στην συγκεκριμένη φωτό), με τον γιο του που φαίνεται 20 χρόνια μεγαλύτερός του.Otto Weininger έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 12:15
Σαν τους πρωταγωνιστές του Καράτε Κιντ δεν έχω δει άλλη περίπτωση. Ειδικά ο πρωταγωνιστής.
![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- hellegennes
Ναι, δεν το διευκρίνισα. Αυτός στ' αριστερά είναι ο γιος του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
εχω ενα συνάδερφο 55 πατημένα σίγουρα που όλοι λένε οτι έχει σώμα εικοσάρη αθλητή ενω όμως αθλείται σπάνια και δεν προσέχει καθόλου τη διατροφή του. Όπως καταλαβαίνεται προσέχω πάρα πολύ να μην μένω μονος μαζί του στο γραφείο βραδυνές ώρες και πάντα λέω στο μανατζερ αν αργήσω για το πρωινο μητυγκ να ψάξουν πρώτα στον καταψύκτη του.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Otto Weininger
Είχα ακούσει κατά καιρούς το όνομα του αλλά ουδέποτε είχα δει πρόσωπο ή ακούσει κάτι δικό του. Τουλάχιστο συνειδητά, να ξέρω ότι ακούω αυτόνYochanan έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 18:36Otto Weininger έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 18:32Τώρα κατάλαβα ότι είναι αυτός δεξιάhellegennes έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 16:19
Ξαναδές τον Ρίνγκο Σταρ παραπάνω (75 στην συγκεκριμένη φωτό), με τον γιο του που φαίνεται 20 χρόνια μεγαλύτερός του.![]()
![]()
![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Για να είμαστε δίκαιοι, είναι μακρινή φωτογραφία, φοράει γυαλιά και είναι πριν μερικά χρόνια. Να μια φετινή και κοντινή, τώρα όπου είναι... 81 χρονών:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όποιος ξαναπεί ότι να ναρκωτικά κάνουν κακό να φέρνει στον νου τον τύπο!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Yochanan έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 18:39 εχω ενα συνάδερφο 55 πατημένα σίγουρα που όλοι λένε οτι έχει σώμα εικοσάρη αθλητή ενω όμως αθλείται σπάνια και δεν προσέχει καθόλου τη διατροφή του. Όπως καταλαβαίνεται προσέχω πάρα πολύ να μην μένω μονος μαζί του στο γραφείο βραδυνές ώρες και πάντα λέω στο μανατζερ αν αργήσω για το πρωινο μητυγκ να ψάξουν πρώτα στον καταψύκτη του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Yochanan έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 18:39 εχω ενα συνάδερφο 55 πατημένα σίγουρα που όλοι λένε οτι έχει σώμα εικοσάρη αθλητή ενω όμως αθλείται σπάνια και δεν προσέχει καθόλου τη διατροφή του. Όπως καταλαβαίνεται προσέχω πάρα πολύ να μην μένω μονος μαζί του στο γραφείο βραδυνές ώρες και πάντα λέω στο μανατζερ αν αργήσω για το πρωινο μητυγκ να ψάξουν πρώτα στον καταψύκτη του.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- I know just what you re sayin
Και όποιος πάλι πει ότι κάνουν καλό, να φέρει στο μυαλό του τον ΠρωιμοBeria έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 19:15 Όποιος ξαναπεί ότι να ναρκωτικά κάνουν κακό να φέρνει στον νου τον τύπο!
- Sid Vicious
I summon BigChiefWahoohellegennes έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 18:41 Για να είμαστε δίκαιοι, είναι μακρινή φωτογραφία, φοράει γυαλιά και είναι πριν μερικά χρόνια. Να μια φετινή και κοντινή, τώρα όπου είναι... 81 χρονών:
![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars