Αχαχουχα κρυαμαρααααααΝταρνάκας έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 23:27Πας στο κοτέτσι πριν απ' αυτόν και μόλις σκάσει μύτη, πετάγεσαι μπροστά του, φορώντας αστυνομική στολή και σημαδεύοντάς τον με πιστόλι και του φωνάζεις άγρια:
-Πουτ δε αβγκς ντάουν!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ριχτε καμια ιδεα τι να κανω με τον γοη...
- kongrosian
Re: Ριχτε καμια ιδεα τι να κανω με τον γοη...
- kongrosian
Ο παπας του χωριού δεν ηταν; Τεσπα.Αλητάκι88 έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 22:10 Αυτο ειναι, τον ξαναειδα σημερα το βραδακι στο καφενειο του χωριου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ηρθε με τον αδερφο του που ειναι τραγουδιστης και με τον θειο του τον αστυνομικο. Γαματος οπως παντα. Παλι αναστατωσε το μεσα μου, αλλα θελω να τον ξεπερασω πια, δεν το αντεχω αλλο ολο αυτο. Λεω να τον βλεπω όσο γίνεται συχνοτερα για να τον ξεπερασω. Σας ευχαριστω για την στηριξη. Ειστε αλανια. Σας φιλω.
Να μας κρατας ενημερους για οποιαδήποτε εξέλιξη.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Λογικό είναι. Μέσα στο πηγάδι τι περιμένεις να έχει;kongrosian έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 23:32Αχαχουχα κρυαμαρααααααΝταρνάκας έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 23:27Πας στο κοτέτσι πριν απ' αυτόν και μόλις σκάσει μύτη, πετάγεσαι μπροστά του, φορώντας αστυνομική στολή και σημαδεύοντάς τον με πιστόλι και του φωνάζεις άγρια:
-Πουτ δε αβγκς ντάουν!
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
θα πάς να τον περιμένεις στο μαρκετ πού πάει για ψώνια καί θα επιδιώξεις να τούΑλητάκι88 έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 22:10 Αυτο ειναι, τον ξαναειδα σημερα το βραδακι στο καφενειο του χωριου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ηρθε με τον αδερφο του που ειναι τραγουδιστης και με τον θειο του τον αστυνομικο. Γαματος οπως παντα. Παλι αναστατωσε το μεσα μου, αλλα θελω να τον ξεπερασω πια, δεν το αντεχω αλλο ολο αυτο. Λεω να τον βλεπω όσο γίνεται συχνοτερα για να τον ξεπερασω. Σας ευχαριστω για την στηριξη. Ειστε αλανια. Σας φιλω.
μιλήσεις.......άν όμως αρνηθεί και πάαει να φυγει θα κάνεις αυτό.....
(συνεχιζεται)
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
https://drive.google.com/file/d/1K9xNIR ... fDmVA/viewWho is The 4th man έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 04:11θα πάς να τον περιμένεις στο μαρκετ πού πάει για ψώνια καί θα επιδιώξεις να τούΑλητάκι88 έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 22:10 Αυτο ειναι, τον ξαναειδα σημερα το βραδακι στο καφενειο του χωριου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ηρθε με τον αδερφο του που ειναι τραγουδιστης και με τον θειο του τον αστυνομικο. Γαματος οπως παντα. Παλι αναστατωσε το μεσα μου, αλλα θελω να τον ξεπερασω πια, δεν το αντεχω αλλο ολο αυτο. Λεω να τον βλεπω όσο γίνεται συχνοτερα για να τον ξεπερασω. Σας ευχαριστω για την στηριξη. Ειστε αλανια. Σας φιλω.
μιλήσεις.......άν όμως αρνηθεί και πάαει να φυγει θα κάνεις αυτό.....
(συνεχιζεται)
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Έπρεπε να σε είχα γνωρίσει νωρίτερα.Καραμελίτσα έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:02Περπατάς με τα πόδια σου μέχρι να έρθεις δίπλα του. Του λες, γεια σου είμαι το αλητάκι88. Πάμε για καφέ;Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 11:37 Τον ειδα παλι χθες στο χωριο, σαν ηθοποιος του σινεμα μου εμοιασε, με το τσιγαρο στο στομα, μαγκακι και ετσι και με ενα σακιδιο στην πλατη του, πηγαινε μαλλον να παρει αυγα απο τις κοτες του. Πηγα να πω μεσα μου "δεν πα να γ....", αλλα το βουλωσα, με τραβηξε ο ζωικος του μαγνητισμος τρελα, με εβαλε μεσα στον δικο του χωρο, με χωρεσε μεσα στον δικο του χρονο, με ελκυσε όπως ολες τις φορες που τον ειδα και με επιασε εκεινο το κουμπωμα μεσα μου και το πιασιμο μεσα στο στομαχι. Απο χθες ειμαι καπως...δεν ξερω πως να το πω και δεν ξερω τί να κανω. Ο πατερας του μου ειχε πει ότι εχει ψυχολογικα προβληματα επειδη ειναι παιδι χωρισμενων γονιων και ετσι και ότι ειναι δυσκολος να πλησιαστει. Ωραια, αν ειναι αγριμι, εγω τί μπορω να κανω; Ξερω μονο ότι ο ερωτας θεραπευει, αλλα νομιζω ότι δεν ειμαι σε θεση να θεραπευσω τιποτα καθως δεν μπορω να τον πλησιασω. Εχετε καμια εξυπνη ιδεα τι θα μπορουσα να κανω μαζι του και πως θα μπορουσα να τον πλησιασω;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Πάνε τα πμ μου, μπροστά στον γόη υποχωρησατε.
Τι έγινε τον πλάγιασες;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ρε συ, αυτήν την αναστάτωση που λες, δεν τη νιώθεις έτσι κι αλλιώς; Ορμονικά που λέμε. Κάτι που δεν έχει να κάνει με τον τύπο αλλά τις δικές ορμές ας πούμε.
Στο λέω για να είσαι έτοιμη και για οτιδήποτε άλλο.
Όχι ρε συ, όταν τον βλέπω νιώθω έτσι. Εσύ δεν μου είπες να κάνω κάτι για να φύγει η καυλα; Ε, θα επιδιώξω να τον ξανασυναντησω για να μου φύγει. Δεν μπορεί, μια, δύο...Χαοτικός έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 16:53Ρε συ, αυτήν την αναστάτωση που λες, δεν τη νιώθεις έτσι κι αλλιώς; Ορμονικά που λέμε. Κάτι που δεν έχει να κάνει με τον τύπο αλλά τις δικές ορμές ας πούμε.
Άντε όμωςΑλητάκι88 έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 16:59Όχι ρε συ, όταν τον βλέπω νιώθω έτσι. Εσύ δεν μου είπες να κάνω κάτι για να φύγει η καυλα; Ε, θα επιδιώξω να τον ξανασυναντησω για να μου φύγει. Δεν μπορεί, μια, δύο...Χαοτικός έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 16:53Ρε συ, αυτήν την αναστάτωση που λες, δεν τη νιώθεις έτσι κι αλλιώς; Ορμονικά που λέμε. Κάτι που δεν έχει να κάνει με τον τύπο αλλά τις δικές ορμές ας πούμε.Αλητάκι88 έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 16:50
Όχι ακόμα, περιμένω να τον ξαναδώ, αν νιώσω πάλι αναστατωμενη, βουρ στο κοτετσι!
Σε ολες τις σειρες,οταν κανουν τελικα σεξ οι πρωταγωνιστες μετα πεφτει η τηλεθεαση
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τι να τον κάνω; Δεν βγαίνει συχνά.Χαοτικός έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 17:01Άντε όμωςΑλητάκι88 έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 16:59Όχι ρε συ, όταν τον βλέπω νιώθω έτσι. Εσύ δεν μου είπες να κάνω κάτι για να φύγει η καυλα; Ε, θα επιδιώξω να τον ξανασυναντησω για να μου φύγει. Δεν μπορεί, μια, δύο...Χαοτικός έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 16:53
Ρε συ, αυτήν την αναστάτωση που λες, δεν τη νιώθεις έτσι κι αλλιώς; Ορμονικά που λέμε. Κάτι που δεν έχει να κάνει με τον τύπο αλλά τις δικές ορμές ας πούμε.
Στο λέω για να είσαι έτοιμη και για οτιδήποτε άλλο.![]()
GoBack έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 17:02 Σε ολες τις σειρες,οταν κανουν τελικα σεξ οι πρωταγωνιστες μετα πεφτει η τηλεθεαση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 104 Απαντήσεις
- 2934 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
-
- 47 Απαντήσεις