!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Ti λεει εδώ ο Dr Campbell 15000 από τα καθημερινά κρούσματα εκεί εμβολιασμένοι? Δείτε και στα σχόλια που αρκετοι γράφουν για εμβολιασμένους (και με Pfizer) που νόσησαν και είχαν τα ίδια συμπτώματα με την πρώτη φορά.
- hellegennes
Δεν λέει μόνο αυτό. Λέει ότι την τελευταία εβδομάδα είχαν 17.500 καθημερινά κρούσματα μέσο όρο στους ανεμβολίαστους, ενώ την περασμένη εβδομάδα είχαν 22.500, δηλαδή έχουν πλέον λιγότερα ημερήσια κρούσματα στους ανεμβολίαστους.Arisvilla έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 20:47
Ti λεει εδώ ο Dr Campbell 15000 από τα καθημερινά κρούσματα εκεί εμβολιασμένοι? Δείτε και στα σχόλια που αρκετοι γράφουν για εμβολιασμένους (και με Pfizer) που νόσησαν και είχαν τα ίδια συμπτώματα με την πρώτη φορά.
Αντιθέτως, στους εμβολιασμένους έχουν πλέον 15.500 ημερήσια κρούσματα ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 11.000. Δηλαδή τα ημερήσια κρούσματα στους εμβολιασμένους ανεβαίνουν.
Βέβαια υπάρχει διαφορά μεγέθους στις δυο ομάδες, γιατί η πλειοψηφία του πληθυσμού είναι εμβολιασμένη, αλλά όχι σε τέτοιο ποσοστό που να δικαιολογούνται αυτοί οι αριθμοί αν τα εμβόλια είναι τόσο αποτελεσματικά απέναντι στην μετάδοση όσο ισχυρίζονταν οι εταιρείες.
Υπόψη ότι όλοι αυτοί είναι συμπτωματικοί, όχι απλώς φορείς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Με βάση τα στατιστικά από την Βρετανία νομίζω οτι όσοι λένε οτι υπάρχει προστασία από συμπτωματική λοιμωξη 90% είναι μεγάλοι ψέκες. Τώρα οσον αφορά τη σοβαρή νόσηση σίγουρα προστατεύουν τα εμβόλια αλλά για να είμαστε 100% σιγουροι καλύτερα να περιμενουμε και το φθινόπωρο. Γιατί στη Λατινική Αμερική ακόμα και χώρες που είναι σε μεγάλο ποσοστό εμβολιασμένες όπως η Χιλή ακόμα και με λοκ ντάουν συνεχίσουν να έχουν γεμάτες μεθ και πολλούς νεκρούς. Επίσης τα κρούσματα σε πλήρως εμβολιασμένους στο UK αφορούν πάλι ηλικίες κάτω των 50 σε μεγάλο ποσοστό. Οπότε, δεν είμαστε 100% σίγουροι οτι και οι άνω των 65 θα το παιρνούν με ένα συνάχι και δέκατα όπως οι εμβολιασμένοι Βρετανοί κάτω των 50. Και φυσικά υπάρχει και το μεγάλο θέμα της διάρκειας της προστασίας των εμβολίων.
-
talaipwros
https://www.heraldscotland.com/news/194 ... ted-scots/
News
14th July
...
The latest data from Public Health Scotland also reveals that 41 Covid deaths have been reported in patients who were fully vaccinated against the disease and more than 14 days on from their second vaccine dose at the time that they tested positive for the virus.
However, this is equivalent to just one in 100,000 - or 0.001 per cent - of fully vaccinated people succumbing to the infection.
PHS said that all 41 patients affected also had “several co-morbidities which contributed to their deaths”.
Ναι ε? Εδώ τι λέει όμως:However, there was also a sharp increase in admissions among the fully vaccinated who are statistically more likely to be older or to have underlying health conditions, meaning they are more vulnerable to serious illness in the event of contracting the coronavirus.talaipwros έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 22:10https://www.heraldscotland.com/news/194 ... ted-scots/
News
14th July
...
The latest data from Public Health Scotland also reveals that 41 Covid deaths have been reported in patients who were fully vaccinated against the disease and more than 14 days on from their second vaccine dose at the time that they tested positive for the virus.
However, this is equivalent to just one in 100,000 - or 0.001 per cent - of fully vaccinated people succumbing to the infection.
PHS said that all 41 patients affected also had “several co-morbidities which contributed to their deaths”.
In the week ending June 18, there were 59 Covid hospital admissions among patients who were fully vaccinated, but by the week ending July 9 this had climbed to 216.
This is partly reflected in the increasing number of Covid deaths being recorded by the National Records of Scotland, which reached 30 last week compared to six in the week beginning May 10.
Ξέρεις ανάμεσα στους ψεκ νεοφιλ που λένε τα εμβόλια κατά 95% δουλεύουν ανοίξτε τα όλα και μην παίρνετε κανένα μέτρο και τους ψεκ ακροδεξιούς του στυλ οι εμβολιασμένοι είναι δημόσιος κίνδυνος και δημιουργούν και μεταλλάξεις υπάρχει και το common sense που λέει οτι τα εμβόλια δουλεύουν στη σοβαρή νόσηση αλλά όχι όσο έχουν διαφημιστεί και οτι αυτό δείχνουν και τα στατιστικά παντού. Και οτι χωρίς μέτρα πάλι τα νοσοκομεία θα γεμίσουν αργά ή γρήγορα. Ο φιλελές Ρούτε το κατάλαβε και ζήτησε και συγνώμη.
- EKPLIKTIKOS
Τα σχόλια
these "vaccines" are destroying natural immunity. If you ask me this ENTIRE sh!t is all planned (plandemic), step back and look at the big picture and what has happened over the last year.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Δεύτερη δόση άστρα σήμερα, ελπίζω να βελτιωθεί το σήμα γιατί είμαι ακόμα με 4G 
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
εκανα το jonson χτες και έχω φάει χτύπο με πυρετούς και τέτοια.κανείς ανάλογη εμπειρία;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Περαστικά.ouga έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 09:14 εκανα το jonson χτες και έχω φάει χτύπο με πυρετούς και τέτοια.κανείς ανάλογη εμπειρία;
Δεν έχω εμπειρία από J.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
έχω κλείσει 25 ώρες εμβολιασμένος με τη δεύτερη του ένδοξου άστρα. πέρα από μια ελαφρά κακουχία το χθεσινό βράδυ η οποία ηντιμετωπίσθη με έγκαιρη κατάκλιση, σήμερα νοιώθω εκατό τα εκατό. Η μόνη ανάμνηση είναι μια ελαφρά ευαισθησία στο σημείο όπου ετρυπήθη από την ιερή βελόνα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Η πρώτη δόση ΑΖ με τσάκισε. Πυρετός 38ο, πόνοι στις αρθρώσεις, υπνηλία και κούραση γιά 3 μέρες (κούραση γιά μία εβδομάδα). Στην δεύτερη, τον Μάϊο, δεν κατάλαβα τίποτα. Μόνο κούραση γιά μία ημέρα. Στην γυναίκα μου, συνέβησαν αντίστροφα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Έκανε κι εκείνη το ίδιο εμβόλιο ή rna;Leporello έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 10:11 Η πρώτη δόση ΑΖ με τσάκισε. Πυρετός 38ο, πόνοι στις αρθρώσεις, υπνηλία και κούραση γιά 3 μέρες (κούραση γιά μία εβδομάδα). Στην δεύτερη, τον Μάϊο, δεν κατάλαβα τίποτα. Μόνο κούραση γιά μία ημέρα. Στην γυναίκα μου, συνέβησαν αντίστροφα.
Πάντως αφού γλίτωσες από τους εμετούς μην λες τίποτα, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
θορυβούμαι με αυτές τις μαρτυρίες. λες να μου έδωσαν τζούφιο;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εγώ απ' όσους ξέρω στο Astra Zeneca παρενέργειες εμφάνισαν με την 1η δόση, όχι με την δεύτερη. Την πρώτη φορά είχες παρενέργειες;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 10:27 θορυβούμαι με αυτές τις μαρτυρίες. λες να μου έδωσαν τζούφιο;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Λίγο παραπάνω από αυτά που είχα τη 2η. Δλδ κακουχία για σχεδόν δύο ημέρες. Την πρώτη βραδυά ενδεχομένως να είχα και δέκατα αλλά δεν έβαλα όμετρο, γιατί δεν φαινόταν σαν κάτι πολύ σοβαρό. Να πω ότι και τις δύο δόσεις τις έκανα νωρίς το πρωί, πριν τις οχτώμιση και οτι τις προηγούμενες ημέρες είχα ακολουθήσει ειδική αγωγή με πολύ νερό και ύπνοGreen Dragon έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 10:28Εγώ απ' όσους ξέρω στο Astra Zeneca παρενέργειες εμφάνισαν με την 1η δόση, όχι με την δεύτερη. Την πρώτη φορά είχες παρενέργειες;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 10:27 θορυβούμαι με αυτές τις μαρτυρίες. λες να μου έδωσαν τζούφιο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-