Δηλαδή δεν υπάρχει συσχέτιση των ατόμων αυτών και δεν είναι αντιεμβολιαστές όλοι, επίσης. Κάποιοι είναι. Οι περισσότεροι είναι απλά άτομα που δεν θέλουν να κάνουν μόνο τα συγκεκριμένα εμβόλια, που είναι πειραματικά και για έναν ιό με μικρή θνητότητα στον γενικό πληθυσμό.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 15:21 Aπό τη συγκεκριμένη διαμάχη, το ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει είναι ότι στο αντιεμβολιαστικό κίνημα συνυπάρχουν απολύτως αρμονικά
α) αντιεθνικιστές/χριστιανοί.
β) αντιεθνικιστές/αντιχριστιανοί
γ) εθνικιστές/χριστιανοί
δ) εθνικιστές/αντιχριστιανοί
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Ζανέτ από το Κολωνάκι και η πλέμπα των αντιεμβολιαστών
- hellegennes
Re: Η Ζανέτ από το Κολωνάκι και η πλέμπα των αντιεμβολιαστών
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δηλαδή έκοψες την κατάληξη της πρότασης μου και επιχειρείς προσεγγίσεις στο ημιτελές πεδίο που επιλέγεις.hellegennes έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 15:56Δηλαδή δεν υπάρχει συσχέτιση των ατόμων αυτών και δεν είναι αντιεμβολιαστές όλοι, επίσης. Κάποιοι είναι. Οι περισσότεροι είναι απλά άτομα που δεν θέλουν να κάνουν μόνο τα συγκεκριμένα εμβόλια, που είναι πειραματικά και για έναν ιό με μικρή θνητότητα στον γενικό πληθυσμό.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 15:21 Aπό τη συγκεκριμένη διαμάχη, το ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει είναι ότι στο αντιεμβολιαστικό κίνημα συνυπάρχουν απολύτως αρμονικά
γ) εθνικιστές/χριστιανοί
Κακή προσπάθεια.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 15:21 Aπό τη συγκεκριμένη διαμάχη, το ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει είναι ότι στο αντιεμβολιαστικό κίνημα συνυπάρχουν απολύτως αρμονικά
γ) εθνικιστές/χριστιανοί
και αλληλοϋποστηρίζονται εμμέσως ή αμέσως, όταν υπάρχει αντιπολιτευτικό ζητούμενο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Ναι, όλοι αυτοί είναι μη ψηφοφόροι της ΝΔ. Είναι θέμα αντιπολίτευσης. Σοβαρέψου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ξυπνάνε μνήμες Ταντρίδη με την Άρια Διαγαλαξιακή Αυτοκρατορία ή μου φαίνεται, τύπισσες και τύποι;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Περισσότερο σε Παπάρια Διαδικτυακή Αυτοχειρία, με παραπέμπει η φάση.Feindflug έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 16:36 Ξυπνάνε μνήμες Ταντρίδη με την Άρια Διαγαλαξιακή Αυτοκρατορία ή μου φαίνεται, τύπισσες και τύποι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αδιάβαστο σε πιάνω.Beria έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 08:26 Η Ζανέτ από το Κολωνάκι ρε σεις;
Ούτε στον Οικογενειακό Θησαυρό το 1973 τόση μπουμεριλα
Πρόκειται για ηρωίδα μιας απ`τις καλύτερες (ίσως της καλύτερης) σειράς στην Ελληνική τηλεόραση ever.
Ένας ύμνος στο ΠΑΣΟΚ,μία μελέτη για την Ελληνική κοινωνία των 90`s,ένα έπος της σύγχρονης Ελλάδας.
Ένα έργο που υμνούσε τον σύγχρονο άνθρωπο,τη λαμογιά,τα πακέτα Ντελόρ,τα ΜΟΠ,το(ν) Ελληνικό φιλότιμοτομαρισμό,τον Έλληνα λεβεντομαλάκα και την Ελληνίδα Ζανέτ (τη Γιαννούλα του Στραβογιάννη ντε!) και πολλά άλλα.
Σε μιά πρόταση:Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και τα ρέστα..
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Προτού επικρατήσει η Άρια Φυλή είχα γράψει και για τον Άριο-Σινικό πόλεμο , και όπως φαίνεται επαληθεύομαι μίας και τον Δεκέμβριο του 2019 οι Κινέζοι έκαναν την πρώτη τους κίνηση θυσιάζοντας και μερικούς δικούς τους .Feindflug έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 16:36 Ξυπνάνε μνήμες Ταντρίδη με την Άρια Διαγαλαξιακή Αυτοκρατορία ή μου φαίνεται, τύπισσες και τύποι;
Ειχε κεφια ο Τηλεμαχος.
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν υπάρχει ίσως εδώ. Μακράν η καλύτερηwaldorf έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 17:11Αδιάβαστο σε πιάνω.Beria έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 08:26 Η Ζανέτ από το Κολωνάκι ρε σεις;
Πρόκειται για ηρωίδα μιας απ`τις καλύτερες (ίσως της καλύτερης) σειράς στην Ελληνική τηλεόραση ever.
Ένας ύμνος στο ΠΑΣΟΚ,μία μελέτη για την Ελληνική κοινωνία των 90`s,ένα έπος της σύγχρονης Ελλάδας.
Ένα έργο που υμνούσε τον σύγχρονο άνθρωπο,τη λαμογιά,τα πακέτα Ντελόρ,τα ΜΟΠ,το(ν) Ελληνικό φιλότιμοτομαρισμό,τον Έλληνα λεβεντομαλάκα και την Ελληνίδα Ζανέτ (τη Γιαννούλα του Στραβογιάννη ντε!) και πολλά άλλα.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- NoMoreLice
Βέβαια η Ζανέτ και ο Πουλικάκος εδώ είναι δεξιοί, ο Βαλαβανίδης είναι πασόκοςwaldorf έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 17:11Αδιάβαστο σε πιάνω.Beria έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 08:26 Η Ζανέτ από το Κολωνάκι ρε σεις;
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 825 Προβολές
-