αφου ο κοροιδοιος ειναι τοσο κακος και θανατηφορος,πως γινεται στην λευκορωσια που δεν εκανε ποτε λοκνταουν,μασκες,εμπολια κτλ να ζουν ακομα ανθρωποι και να μην εχει πεθανει πχ ο μισος πληθυσμος?
οποιος ειδικος ξερει ας απαντησει
Από προχτές το μείωσαν σε 7 μέρες.On 9 April [2020], a mandatory 14-day self-isolation requirement was issued by the government for foreign and Belarusian citizens with either confirmed COVID-19 diagnosis, or the status of first- or second-level contact. The penalties for breaking the requirement include administrative detention, fine and imprisonment.[33]
Τι διαφορετικό κάναμε στην Ελλάδα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 18:50 Δεν ξέρω με τι ζήλο τα εφάρμοσαν αλλά βλέπω ότι στράφηκαν σε μέτρα Κινεζικού τύπου. Όποιος βγαίνει θετικός σε covid-19 ή έχει επαφή με άτομο θετικό, απομονώνεται για 14 μέρες.
Από προχτές το μείωσαν σε 7 μέρες.On 9 April [2020], a mandatory 14-day self-isolation requirement was issued by the government for foreign and Belarusian citizens with either confirmed COVID-19 diagnosis, or the status of first- or second-level contact. The penalties for breaking the requirement include administrative detention, fine and imprisonment.[33]
Δημοκράτης έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 18:56 Δεν θέλω να σε ταράξω αλλά θα ήταν καλύτερη ιδέα να μη πολύ διαβάζεις τα στατιστικά που δίνει η Β Κορέα, η Λευκορωσία, η Κίνα και η κουβά. Τα νούμερα είναι λιιιιιιιιγο πειραγμένα
Αν θες να συζητήσουμε για το τι έγινε στην Σουηδία
Γιατί ρωτάς εμένα, ο νηματοθέτης ισχυρίζεται ότι η Λευκορωσία είναι ιδιάζουσα περίπτωση.hellegennes έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 18:53Τι διαφορετικό κάναμε στην Ελλάδα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 18:50 Δεν ξέρω με τι ζήλο τα εφάρμοσαν αλλά βλέπω ότι στράφηκαν σε μέτρα Κινεζικού τύπου. Όποιος βγαίνει θετικός σε covid-19 ή έχει επαφή με άτομο θετικό, απομονώνεται για 14 μέρες.
εξαφανιστηκε ο σουηδικος λαος?Δημοκράτης έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 18:56 Δεν θέλω να σε ταράξω αλλά θα ήταν καλύτερη ιδέα να μη πολύ διαβάζεις τα στατιστικά που δίνει η Β Κορέα, η Λευκορωσία, η Κίνα και η κουβά. Τα νούμερα είναι λιιιιιιιιγο πειραγμένα
Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 18:50 Δεν ξέρω με τι ζήλο τα εφάρμοσαν αλλά βλέπω ότι στράφηκαν σε μέτρα Κινεζικού τύπου. Όποιος βγαίνει θετικός σε covid-19 ή έχει επαφή με άτομο θετικό, απομονώνεται για 14 μέρες.
Πολύ σωστά. Όσοι φαντασιώνονται ότι είναι κάτι που κρύβεται όπως το χρέος επι Καραμανλή, δεν έχουν επαφή.Αρίστος έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 18:58Δημοκράτης έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 18:56 Δεν θέλω να σε ταράξω αλλά θα ήταν καλύτερη ιδέα να μη πολύ διαβάζεις τα στατιστικά που δίνει η Β Κορέα, η Λευκορωσία, η Κίνα και η κουβά. Τα νούμερα είναι λιιιιιιιιγο πειραγμένα
Δεν ειναι πειραγμενη η Λευκορωσια. Γεματη δυτικους πρακτορες ειναι, αν υπηρχε υγειονομικη κριση με το αδιαχωρητο στα νοσοκομεια θα το ειχαν κανει τα δυτικα μμε πρωτο θεμα διεθνως.
.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 19:00Πολύ σωστά. Όσοι φαντασιώνονται ότι είναι κάτι που κρύβεται όπως το χρέος επι Καραμανλή, δεν έχουν επαφή.Αρίστος έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 18:58Δημοκράτης έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 18:56 Δεν θέλω να σε ταράξω αλλά θα ήταν καλύτερη ιδέα να μη πολύ διαβάζεις τα στατιστικά που δίνει η Β Κορέα, η Λευκορωσία, η Κίνα και η κουβά. Τα νούμερα είναι λιιιιιιιιγο πειραγμένα
Δεν ειναι πειραγμενη η Λευκορωσια. Γεματη δυτικους πρακτορες ειναι, αν υπηρχε υγειονομικη κριση με το αδιαχωρητο στα νοσοκομεια θα το ειχαν κανει τα δυτικα μμε πρωτο θεμα διεθνως.
.
Ναι οκ κλασικά τα ξέρεις όλα τα μυστικά εσυΑρίστος έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 18:58Δημοκράτης έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 18:56 Δεν θέλω να σε ταράξω αλλά θα ήταν καλύτερη ιδέα να μη πολύ διαβάζεις τα στατιστικά που δίνει η Β Κορέα, η Λευκορωσία, η Κίνα και η κουβά. Τα νούμερα είναι λιιιιιιιιγο πειραγμένα
.
Δημοκράτης έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 19:04Ναι οκ κλασικά τα ξέρεις όλα τα μυστικά εσυΑρίστος έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 18:58Δημοκράτης έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 18:56 Δεν θέλω να σε ταράξω αλλά θα ήταν καλύτερη ιδέα να μη πολύ διαβάζεις τα στατιστικά που δίνει η Β Κορέα, η Λευκορωσία, η Κίνα και η κουβά. Τα νούμερα είναι λιιιιιιιιγο πειραγμένα
.