!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αλλεργία και εμβόλιο για κοβιντ

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Re: Αλλεργία και εμβόλιο για κοβιντ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Naida έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 17:29

Ναι βρε βλαμμένε είπε ομως η γυναίκα ότι δεν έχει αυτό το συστατικό το εμβόλιο μέσα και δεν ειπε ξεκάθαρα δεν συνιστάται.
Για αυτό λέμε να το κάνει σε νοσοκομείο.
Και εγώ έχω αλλεργία, το έκανα σε νοσοκομείο και μου είπαν κάτσε λίγο περισσότερο από ότι οι άλλοι.
Πως μωρή ηλίθια λες να το κάνει σε νοσοκομείο ή σε κέντρο ή στου βοδιού το κέρατο;;;;;;
Ως τι το λες;Ως γιατρός που ξέρει το ιστορικό του;Ως πανεπιστήμων;
Είπε η γυναίκα...Ποιά γυναίκα;Η γιατρός που ένας περίχαρος της είπε "α γιατρέ μιά και σε βρήκα να σε ρωτήσω...ένας φίλος πονάει κάπου.Τι έχει;"
Κόφτε τις μαλακίες ακόμη και στο τρολάρισμα..
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

waldorf έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 17:36
Naida έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 17:29

Ναι βρε βλαμμένε είπε ομως η γυναίκα ότι δεν έχει αυτό το συστατικό το εμβόλιο μέσα και δεν ειπε ξεκάθαρα δεν συνιστάται.
Για αυτό λέμε να το κάνει σε νοσοκομείο.
Και εγώ έχω αλλεργία, το έκανα σε νοσοκομείο και μου είπαν κάτσε λίγο περισσότερο από ότι οι άλλοι.
Πως μωρή ηλίθια λες να το κάνει σε νοσοκομείο ή σε κέντρο ή στου βοδιού το κέρατο;;;;;;
Ως τι το λες;Ως γιατρός που ξέρει το ιστορικό του;Ως πανεπιστήμων;
Είπε η γυναίκα...Ποιά γυναίκα;Η γιατρός που ένας περίχαρος της είπε "α γιατρέ μιά και σε βρήκα να σε ρωτήσω...ένας φίλος πονάει κάπου.Τι έχει;"
Κόφτε τις μαλακίες ακόμη και στο τρολάρισμα..
Ναι βρε μαλάκα, θα κάνει ότι του πούμε εμείς πιστεύεις; συζήτηση κάνει οπως θα έκανες με φίλους. Ή πιστεύεις βρε μαλακα πας στο νοσοκομείο και δεν σου παίρνουν πληροφορίες για να κρίνει ο γιατρός; μαλακα ε μαλακα. Κόψε τις μαλακίες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
I know just what you re sayin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από I know just what you re sayin »

παιδιά καλό είναι να μην ρίχνουμε το επίπεδο
the comet the course the tail έγραψε: 22 Μάιος 2021, 00:59 μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Naida έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 17:41 ...

Ναι βρε μαλάκα, θα κάνει ότι του πούμε εμείς πιστεύεις; συζήτηση κάνει οπως θα έκανες με φίλους. Ή πιστεύεις βρε μαλακα πας στο νοσοκομείο και δεν σου παίρνουν πληροφορίες για να κρίνει ο γιατρός; μαλακα ε μαλακα. Κόψε τις μαλακίες.
Εγώ προφανώς είμαι μαλάκας,αλλά δεν λέμε πίπες σε ανθρώπους που δεν ξέρουμε αν είναι χειρότεροι μαλάκες από`μένα και ακολουθήσουν αυτές τις πίπες γιατί το "λέει στο ιντερνετσ".

.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 17:10
I know just what you re sayin έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 16:56
hellegennes έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 16:46 Ακόμη κι αν ήταν ιατρικό φόρουμ, δεν πρέπει να εμπιστευτείς τι σου λέει κάποιος στο Ίντερνετ, που δεν ξέρεις καν αν είναι γιατρός στ' αλήθεια.

Γιατρό δικό του δεν έχει για να πάει;
έχει μετακομίσει πρόσφατα Αθήνα και όχι δεν έχει δικό του αλλεργιολόγο :102: \
όταν λέω να ακούσω γνώμη γιατρού εννοώ πχ Ταλαίπωρο όχι την 12η περσόνα Κόμετ της τρέχουσας εβδομάδας :102:
έχω τσαντιστεί με το θέμα διότι όλη μέρα ακούω για ψέκες κλπ κλπ
αλλά όταν στο ένα κέντρο σου λένε να μην το κάνει και στο άλλο σε αρπάζουν να στο κάνουν, και στον πιο καλοπροαίρετο δημιουργούν δυσπιστία
Οκ, σε πρακτικό επίπεδο ας συζητήσει πρώτα το θέμα με τον εργοδότη του, ώστε να ξέρει τι ακριβώς τον καλύπτει ως στοιχείο (από ιδιώτη ή δημόσιο νοσοκομείο). Μπορεί ακόμη και το στοιχείο της πιστοποιημένης αλλεργίας να αρκεί και να μπορεί να συνεχίσει χωρίς εμβόλιο αλλά με περιοδικά τεστ.

Από εκεί και πέρα, αν και δεν είμαι γιατρός, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί αν είσαι αλλεργικός σε μια συγκεκριμένη ουσία την οποία δεν εμπεριέχει το εμβόλιο, συνεπάγεται ότι είναι επικίνδυνο το συγκεκριμένο εμβόλιο. Δηλαδή αυτό που σου είπε και η γιατρός.

Είναι σα να είσαι αλλεργικός στα μύδια ή στα καρύδια και να σταματήσεις να τρως το οτιδήποτε.
Πρέπει να είναι ελάχιστοι όσοι έχουν κάποια αντένδειξη γιά τα εμβόλια. Και φυσικά, δεν υπάρχει "αλλεργικός" σε όλες τις ουσίες. Π.χ. εγώ είμαι αλλεργικός στους αναστολείς τής ΜΑΟ. Είχα σφοδρή αλλεργική αντίδραση το 1967. Δεν είχα κανένα πρόβλημα όταν έκανα το εμβόλιο. Επίσης είμαι αλλεργικός στην εισπνοή σπόρων και γύρης του αγροστώδους ήρα. Αρα, δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, θα πάει σε ένα γιατρό να του πεί την ουσία στην οποία είναι αλλεργικός και αν δεν έχει σχέση με το εμβόλιο, θα το κάνει.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

waldorf έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 17:45
Naida έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 17:41 ...

Εγώ προφανώς είμαι μαλάκας,αλλά δεν λέμε πίπες σε ανθρώπους που δεν ξέρουμε αν είναι χειρότεροι μαλάκες από`μένα και ακολουθήσουν αυτές τις πίπες γιατί το "λέει στο ιντερνετσ".

Και τι θα πάει να τους πει; γειά σας ήρθα μου είπαν από το φόρουμ να το κάνω κι ας έχω αλλεργία και θα του πουν οι γιατροί μα ναι αφού έχετε οδηγίες από το φόρουμ περάστε καθίστε.
Στο νοσοκομείο σου δίνουν έντυπο συμπληρώνεις αν είσαι αλλεργικός και σε τι. Και μιλάς με γιατρό πριν. Και αν ο γιατρός κρίνει ότι μπορείς να το κάνεις, το κάνεις. Λες και θα του το κάνουμε εμείς ή ο I know.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
waldorf

Δίκιο έχεις.
Συνεχίστε να δίνετε ιατρικές συμβουλές.Θα λειτουργήσει άψογα αυτό.

.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

waldorf έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 17:53 Δίκιο έχεις.
Συνεχίστε να δίνετε ιατρικές συμβουλές.Θα λειτουργήσει άψογα αυτό.
Το ξέρω. Όλοι σε γιατρό και νοσοκομείο τον παραπέμψαμε.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Otto Weininger έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 17:27 Εγώ έχω ιστορικό αλλεργίας πάντως σε αντιβίωση. Και σοβαρό μάλιστα, νοσηλευτηκα και με πρόλαβαν στο τσακ.

Τους το ανέφερα εκεί κανονικά και απλά έκατσα γύρω στα 35-40 λεπτά μετά το εμβόλιο.

Σε κάθε περίπτωση το να πάθεις αλλεργία από κάτι μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και αν στο παρελθόν το έχεις ξαναπάρει/φάει κλπ.

Να ρωτήσει αλλεργιολογο λοιπόν και να μην παίζετε χαλασμένο τηλέφωνο.
:+1:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
waldorf

Naida έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 17:58 ...
Αν είπα και μιά κουβέντα παραπάνω συγνώμη,νερό κι αλάτι.
:hebit:

.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

waldorf έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 18:03
:smt005:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
waldorf

GoBack έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 18:04 ..

:smt005:
Δεν είμαι κάφρος ρε περίχαρε που γελάς.
Κανείς δεν μου φταίει αν εγώ είμαι ζοχαδιασμένος και βρίζω.

.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

I know just what you re sayin έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 17:43 παιδιά καλό είναι να μην ρίχνουμε το επίπεδο
:smt005: :smt005: :smt005:
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

waldorf έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 18:03
Don' t worry :hebit:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

συγγενής μου με ιστορικό αλλεργικού σοκ πριν κάνα χρόνο, πήγε έκανε και τα 2 εμβόλια, αφού του βάλανε πεταλούδα στο χέρι για παν ενδεχόμενο και περίμενε καμιά ώρα μετά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”