Πρώτα να δούμε κάτι άλλο από το παλιό όσον αφορά το υπογραμμισμένο:Alphabet έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 20:07Φιλε Blackdog μην πιστευεις τις δικαιολογιες που σου λενε.Blackdog έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 16:22Ματθαίος 24/κδ΄: "34 αμήν λέγω υμίν, ου μη παρέλθη η γενεά αύτη έως αν πάντα ταύτα γένηται. 35 ο ουρανός και η γη παρελεύσονται, οι δε λόγοι μου ου μη παρέλθωσι."
Τρεις φορες προεβλεψε ο Ιησους οτι θα επιστρεψει στην Γη πριν το θανατο των μαθητων του/της γενιας του και τις τρεις επεσε εξω.
Εκτος απο αυτη που εγραψες υπαρχουν και οι εξης δυο.

Και τώρα ας πάμε να δούμε τα κουτσουρεμένα τεμάχια για να σου βγει η προσφιλής σου διαστρέβλωση
Και ήλθε την ώρα τής Ανάστασης που τον νόμιζε η Μαρία για κηπουρό, είτε στον δρόμο προς Εμμαούς, είτε ενώπιον τού Θωμά και των υπολοίπων μαθητών, είτε κατά την Ανάληψη είτε ενώπιον τού Στεφάνου είτε στη Μεταμόρφωση (που παρέλειψες το νόημα αποκρύπτοντας τα κόκκινα..Alphabet έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 20:07 Ματθ. 10,23 ὅταν δὲ διώκωσιν ὑμᾶς ἐν τῇ πόλει ταύτῃ, φεύγετε εἰς τὴν ἄλλην· ἀμὴν γὰρ λέγω ὑμῖν, οὐ μὴ τελέσητε τὰς πόλεις τοῦ Ἰσραὴλ ἕως ἂν ἔλθῃ ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου."
Ματθ. 16,27 μέλλει γὰρ ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἔρχεσθαι ἐν τῇ δόξῃ τοῦ πατρὸς αὐτοῦ μετὰ τῶν ἀγγέλων αὐτοῦ, καὶ τότε ἀποδώσει ἑκάστῳ κατὰ τὴν πρᾶξιν αὐτοῦ. 16,28 ἀμὴν λέγω ὑμῖν, εἰσί τινες τῶν ὧδε ἑστηκότων, οἵτινες οὐ μὴ γεύσωνται θανάτου ἕως ἂν ἴδωσι τὸν υἱὸν τοῦ ἀνθρώπου ἐρχόμενον ἐν τῇ βασιλείᾳ αὐτοῦ. 17,1 Καὶ μεθ᾿ ἡμέρας ἓξ παραλαμβάνει ὁ Ἰησοῦς τὸν Πέτρον καὶ Ἰάκωβον καὶ Ἰωάννην τὸν ἀδελφὸν αὐτοῦ καὶ ἀναφέρει αὐτοὺς εἰς ὄρος ὑψηλὸν κατ᾿ ἰδίαν· 17,2 καὶ μετεμορφώθη ἔμπροσθεν αὐτῶν, καὶ ἔλαμψε τὸ πρόσωπον αὐτοῦ ὡς ὁ ἥλιος, τὰ δὲ ἱμάτια αὐτοῦ ἐγένετο λευκὰ ὡς τὸ φῶς. 17,3 καὶ ἰδοὺ ὤφθησαν αὐτοῖς Μωσῆς καὶ Ἠλίας μετ᾿ αὐτοῦ συλλαλοῦντες.
Το ιδιο και στο Μαρκος 9:1 "Καὶ τοὺς ἔλεγε «Ἀλήθεια σᾶς λέγω, ὅτι ὑπάρχουν μερικοί ἀπὸ αὐτοὺς, ποὺ στέκονται ἐδῶ, οἱ ὁποῖοι δὲν θὰ γευθοῦν θάνατον, ἕως ὅτου ἰδοῦν τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ νὰ ἔρχεται μὲ δύναμιν».

και ξέρεις πολύ καλά φίλε Α.. πως ότι επιχείρημα κι αν φέρεις, δεν θα ξανακάνω τον κόπο να στο αναλύω με νέα σεντόνια. Κουράζει
Θα σού φέρνω τα παλιά επειδή αυτά τα έχουμε αναλύσει 10δες φορές και κάπου γίνεται βαρετό
Οπότε, φέρνε εσύ επιχειρήματα κι εγώ θα σου φέρνω την κουβέντα με τα δικά μου επιχειρήματα που είχαμε πάνω σ' αυτά στο παλιό
.,