Tarkovsky έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 00:14 ναι, γενικά μοιράζουμε χαρά σε όσους ξέρουν να την εκτιμήσουν και δεν έχουν θέματα δυσκοιλιότητας ένεκα στριμμένου άντερου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Είμαι Αττική, εάν υπάρχει πλάνο για μασαμπούκα, είμαι μάλλον μέσα.
Ordem e Progresso.
σε 1,5 μήνα μέσα και χωρίς τραυματισμό η ταλεντάρα

ΙΝΔΑΛΜΑ
έντιτ: μην μπερδευτεί κανείς, η χρονική σειρά των φωτό (πριν-μετά) είναι κόκκινη-κίτρινη φανέλα, ουχί τούμπαλιν

ΙΝΔΑΛΜΑ
έντιτ: μην μπερδευτεί κανείς, η χρονική σειρά των φωτό (πριν-μετά) είναι κόκκινη-κίτρινη φανέλα, ουχί τούμπαλιν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 15 Ιούλ 2021, 14:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
στις 23Cavaliere έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 10:26 Είμαι Αττική, εάν υπάρχει πλάνο για μασαμπούκα, είμαι μάλλον μέσα.
μέχρι στιγμής συζητιέται κάτι σε χονδρόν, αλλιώς σούσι ως συνήθως
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Τρώω, αλλά πρέπει να φύγω. Εξάλλου θα ερχόμουν με τον Διάδοχο, που δεν πιστεύω να τον ενθουσιάζει το σούσι. Ως τώρα τρώει σουβλάκια, χταπόδι, πατάτες τηγανητές, αγγουροντομάτα, και πορτοκαλάδα λουξ.
Ordem e Progresso.
έτσι, ο άνθρωπος χρειάζεται από μικρός στέρεες βάσεις ευδαιμονίαςCavaliere έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 20:12 Ως τώρα τρώει σουβλάκια, χταπόδι, πατάτες τηγανητές, αγγουροντομάτα, και πορτοκαλάδα λουξ.
απλώς να του ανοίξουμε σιγά-σιγά την γκάμα
Και όλα να πλέουν στο ελαιόλαδο, σύμφωνοι; Τι θα τις κάνει τόσες χιλιάδες ρίζες ο άλλος;
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Αρχικώς νόμιζα πως κουβαλούσες μαζί σου τον Heir TransparentCavaliere έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 20:12Τρώω, αλλά πρέπει να φύγω. Εξάλλου θα ερχόμουν με τον Διάδοχο, που δεν πιστεύω να τον ενθουσιάζει το σούσι. Ως τώρα τρώει σουβλάκια, χταπόδι, πατάτες τηγανητές, αγγουροντομάτα, και πορτοκαλάδα λουξ.
Σκέφτηκα πως μπορεί να είχε ξεμάθει ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ότι έχει το ψυγείο εκτός από φάντα.
Αν και πιό τοπ από Λουξ αδύνατον
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Καραμελίτσα
- kongrosian
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-