!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aπό τι μπορεί να πέθαναν οι 4 Βρετανοί πιλότοι;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Aπό τι μπορεί να πέθαναν οι 4 Βρετανοί πιλότοι;
Η ΒΑ είπε ακριβώς αυτό που θα έλεγα κι εγώ (ως εταιρεία πάντα!):
Οι θάνατοι δεν σχετίζονται,συλλυπητήρια.
Δηλαδή αν κάτσεις να ψάξεις μεγάλες εταιρείες παγκοσμίως με χιλιάδες εργαζόμενους,θα βρίσκεις 18 θανάτους κάθε εβδομάδα.Και;
Όπως μου έλεγε και ο "ομοτράπεζός" σου πλέον hellegennes :"κηδειόχαρτα υπήρχαν πάντα στη γειτονιά σου,απλά δεν τα πρόσεχες".
Δηλαδή αν κάτσεις να ψάξεις μεγάλες εταιρείες παγκοσμίως με χιλιάδες εργαζόμενους,θα βρίσκεις 18 θανάτους κάθε εβδομάδα.Και;
Όπως μου έλεγε και ο "ομοτράπεζός" σου πλέον hellegennes :"κηδειόχαρτα υπήρχαν πάντα στη γειτονιά σου,απλά δεν τα πρόσεχες".
- hellegennes
Σωστά. Κι εγώ από την αρχή είπα ότι δεν είναι στατιστικά σημαντικός ο αριθμός για να βγει κάποιο συμπέρασμα.waldorf έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 18:04 Η ΒΑ είπε ακριβώς αυτό που θα έλεγα κι εγώ (ως εταιρεία πάντα!):
Ελπίζω μόνο να το θυμηθείς αυτό την επόμενη φορά που θα μου πεις ότι βιώνεις τον θάνατο σε καθημερινή διάταξη με τον κορωνοϊό, εννοώντας την διαφορά 19 θανάτων επί κορωνοϊού με 18 θανάτων προ κορωνοϊού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Προσοχη ομως Χέλι, οι θανατοι των 4 ειναι μεχρις στιγμης ανεξιχνιαστοι γι' αυτο μονο με ανεξιχνίαστους θανάτους πρέπει να συγκριθούν. Δηλαδη αν κάποιος πιλότος εκτος των 4 πέθανε από καρκίνο η απο τροχαιο ατυχημα η απο οποιαδήποτε αλλη επιβεβαιωμένη αιτια δεν μπαινει στη λιστα της συγκρισης. Ψαχνουμε δηλαδη για το αν ειναι στατιστικα πιθανο να εμφανιστουν σε μια μονο εβδομαδα 4 ανεξιχνιαστοι θανατοι.
.
.
Γαλη ασχολησου με τους φιλους σου τους Κνιτες που λιαζοντουσαν για τρεις μερες με 6000 λαθρομεταναστες και 500 του ΚΚ Τουρκιας.
.
.
- Bill Hicks
waldorf έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 17:37Εγώ πουστίτσες;Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 17:25 ...
Ασε τις πουστιτσες.
Εσυ σαν εταιρεια θα ενδιαφεροσουν να μαθεις απο τι πεθαναν;
ΝΑΙ η ΟΧΙ;
.
Μα εσύ ξεκινάς με ποδοσφαιρική ορολογία "σου έριξα πέντε γκολ κι εσύ μου έβαλες ένα".
Εγώ σαν εταιρεία;Μα εγώ σαν εταιρεία;;;;;;;;;;;
Άντε και το πάω λοιπόν.Εγώ σαν εταιρεία θα ενδιαφερόμουν να μάθω γιατί έχασα 4 υπαλλήλους back to back.Και πιό πολύ θα ενδιαφερόμουν αν σχετίζεται με κάτι που θα με κάνει να χάσω άλλους 24 σύντομα.
Άπαξ και καταλήξω ότι οι θάνατοι είναι ασύνδετοι μεταξύ τους,δεν θα ανακοινώσω τίποτα σε κανέναν.Γιατί απλά δεν αφορά κανέναν,ούτε καν εμένα!
Θα στείλω συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων μαζί με όποια αποζημίωση προβλέπεται (αν προβλέπεται) και θα συνεχίσω τη ζωή μου (ως εταιρεία,εγώ).
(αλλά πώς μας ξαναβάζει στην κουβέντα ο πούστης;!
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 17:43waldorf έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 17:37Εγώ πουστίτσες;Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 17:25 ...
Ασε τις πουστιτσες.
Εσυ σαν εταιρεια θα ενδιαφεροσουν να μαθεις απο τι πεθαναν;
ΝΑΙ η ΟΧΙ;
.
Μα εσύ ξεκινάς με ποδοσφαιρική ορολογία "σου έριξα πέντε γκολ κι εσύ μου έβαλες ένα".
Εγώ σαν εταιρεία;Μα εγώ σαν εταιρεία;;;;;;;;;;;
Άντε και το πάω λοιπόν.Εγώ σαν εταιρεία θα ενδιαφερόμουν να μάθω γιατί έχασα 4 υπαλλήλους back to back.Και πιό πολύ θα ενδιαφερόμουν αν σχετίζεται με κάτι που θα με κάνει να χάσω άλλους 24 σύντομα.
Άπαξ και καταλήξω ότι οι θάνατοι είναι ασύνδετοι μεταξύ τους,δεν θα ανακοινώσω τίποτα σε κανέναν.Γιατί απλά δεν αφορά κανέναν,ούτε καν εμένα!
Θα στείλω συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων μαζί με όποια αποζημίωση προβλέπεται (αν προβλέπεται) και θα συνεχίσω τη ζωή μου (ως εταιρεία,εγώ).
Ωραια, η ΒΑ δεν εκανε αυτο που προτεινεις, βγηκε και ειπε οτι δεν υπαρχει συσχετιση ενω δεν μπορουσε αντικειμενικα να το ξερει μιας και δεν υπηρχε ιατρικη βεβαιωση για κανενα απο τους θανατους.
Δευτερον αυτο που προτεινεις ειναι ελεεινο και τρισαθλιο γιατι η ΒΑ οφειλει εξηγησεις τοσο στους ιδιους τους πιλοτους της αλλα και στα εκατομμυρια των πελατων της. Γι' αυτο και πολλοι απο αυτους εκαναν χιλιαδες ερωτησεις στην εταιρεια μετα το γελοιοδεστατο τουιτ της.
.
- Bill Hicks
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Εγω ειπα φυσιολογικους αυτους που ζητησαν απο την εταιρεια ερευνα για τους θανατους. Το αντιθετο δηλαδη απο το not my problem που βασικα ο Waldorf το υποστηριξε.
.
.
Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 18:22 Γαλη ασχολησου με τους φιλους σου τους Κνιτες που λιαζοντουσαν για τρεις μερες με 6000 λαθρομεταναστες και 500 του ΚΚ Τουρκιας.
.
Ρε συ, αυτοί είναι κάτι σαν τις εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής στο Ελληνικό, κάτι σαν εσωτερικοί πρόσφυγες, κάτι σαν το άγαλμα στην πλατεία που λέει-λέει-λέει αλλά τα έχει στυλώσει, από εδώ το πάνε από εκεί το φέρνουν, τους έχω αποδεχθεί ως πολιτιστικό στοιχείο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Bill Hicks
άντε, Χέλι. πού είναι το technical support; έτσι είπαμε;Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 18:16 Προσοχη ομως Χέλι, οι θανατοι των 4 ειναι μεχρις στιγμης ανεξιχνιαστοι γι' αυτο μονο με ανεξιχνίαστους θανάτους πρέπει να συγκριθούν. Δηλαδη αν κάποιος πιλότος εκτος των 4 πέθανε από καρκίνο η απο τροχαιο ατυχημα η απο οποιαδήποτε αλλη επιβεβαιωμένη αιτια δεν μπαινει στη λιστα της συγκρισης. Ψαχνουμε δηλαδη για το αν ειναι στατιστικα πιθανο να εμφανιστουν σε μια μονο εβδομαδα 4 ανεξιχνιαστοι θανατοι.
.
- Bill Hicks
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Πέρα από όλα τα άλλα έχεις και τεράστιο πρόβλημα αντιληπτικής ικανότητας. Και είσαι καθυστερημένος από τη άποψη ότι έφερες το θέμα 15 ημέρες αφού είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ.
Οι θάνατοι πραγματοποιήθηκαν σε διάστημα μεγαλύτερο του ενός μηνός. Ο πρώτος ήταν στις 4 Μαΐου, ο δεύτερος στις 2 Ιουνίου, ο τρίτος στις 10 Ιούνιου και ο τέταρτος είναι αυτός για τον οποίο δε δόθηκαν στοιχεία.
Ως εκκρεμή ανέφεραν τα αίτια των ρεπορτάζ εκείνων των ημερών. Δεν είναι πλέον ανεξιχνίαστοι. Εκτός αν ισχυρίζεσαι ότι π.χ. τον πρώτο τον έχουν ακόμα στο ψυγείο και δεν έχουν νεκροψίες και τοξικολογικές εξετάσεις. Το ίδιο και για τους άλλους τρεις.
Ισχυρίζεσαι λοιπόν αυτό το πράγμα, ότι οι ταφές ή οι αποτεφρώσεις δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα; Με ποια στοιχεία;
Αν οι ταφές έχουν γίνει, έγιναν εν κρυπτώ χωρίς να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες; Μήπως ισχυρίζεσαι αυτό το πράγμα; Με ποια στοιχεία;
Αν οι απαραίτητες ενέργειες έχουν γίνει, ποιες είναι οι αιτίες των θανάτων; Έκανες κάποια έρευνα; Τι βρήκες;
Εν τω μεταξύ είσαι τόσο χόρτο που δεν είχες καταλάβεις ότι το ΕΡΤ Open δεν έχει σχέση με την επίσημη ΕΡΤ. Και καλά όλα τ' άλλα, αυτό έπρεπε να το ξέρεις γιατί είναι σελίδα που έφτιαξαν ψεκασμένοι όταν ο Σαμαράς έκλεισε την ΕΡΤ. Και είπες και καμάρι σε post του νήματος ότι το άρθρο είναι από το ΕΡΤ Open.
- hellegennes
Συγγνώμη, είμαι απασχολημένος από τον βρετανικό θρίαμβο. 257 οι νεκροί της εβδομάδας σε σχέση με 172 πέρυσι. Η Αγγλία κερδίζει τον ιό. Τα εμβόλια τον κατατρόπωσαν.Bill Hicks έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 18:38άντε, Χέλι. πού είναι το technical support; έτσι είπαμε;Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 18:16 Προσοχη ομως Χέλι, οι θανατοι των 4 ειναι μεχρις στιγμης ανεξιχνιαστοι γι' αυτο μονο με ανεξιχνίαστους θανάτους πρέπει να συγκριθούν. Δηλαδη αν κάποιος πιλότος εκτος των 4 πέθανε από καρκίνο η απο τροχαιο ατυχημα η απο οποιαδήποτε αλλη επιβεβαιωμένη αιτια δεν μπαινει στη λιστα της συγκρισης. Ψαχνουμε δηλαδη για το αν ειναι στατιστικα πιθανο να εμφανιστουν σε μια μονο εβδομαδα 4 ανεξιχνιαστοι θανατοι.
.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
φυσικα και το λες, στο πρωτο ποστ.Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 15:16
Ενδειξη για ποιο πραγμα; Εγω δεν λεω οτι τους σκοτωσε το εμβολιο.
.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 466 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Thor
-
- 15 Απαντήσεις