!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aπό τι μπορεί να πέθαναν οι 4 Βρετανοί πιλότοι;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Aπό τι μπορεί να πέθαναν οι 4 Βρετανοί πιλότοι;
Και δεν χρειαζεται να καταφυγουμε σε ΚΑΜΙΑ συνωμοσια για να αντιληφθουμε πως τα εμβολια ειναι ο νεος χρυσοφορος κλαδος του καπιταλισμου οπως εξαλλου οι εναλλακτικες πηγες ενεργειας.
Και φυσικα οι καπιταλιστες θα υπερασπιστουν με καθε τροπο τα συμφεροντα τους να βγαλουν λεφτα απο τα εμβολια σε ετησια βαση και απο ολες τις χωρες η δυνατον.
Αυτο δεν ειναι συνωμοσια γιατι υπαρχει ευκολα αποδεικνυομενη αιτιακη σχεση. Follow the money λεγεται.
Και για τον ιδιο λογο απορριπτεται απο την ΕΕ το ρωσικο εμβολιο, γιατι οι δυτικες εταιρειες δεν θελουν συνεταιρους τους Ρωσους στα κερδη.
.
Και φυσικα οι καπιταλιστες θα υπερασπιστουν με καθε τροπο τα συμφεροντα τους να βγαλουν λεφτα απο τα εμβολια σε ετησια βαση και απο ολες τις χωρες η δυνατον.
Αυτο δεν ειναι συνωμοσια γιατι υπαρχει ευκολα αποδεικνυομενη αιτιακη σχεση. Follow the money λεγεται.
Και για τον ιδιο λογο απορριπτεται απο την ΕΕ το ρωσικο εμβολιο, γιατι οι δυτικες εταιρειες δεν θελουν συνεταιρους τους Ρωσους στα κερδη.
.
Τι πήγε να κουκουλώσει, τις ενδείξεις που συμφώνησες ότι δεν υπάρχουν;Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 15:33 Ουτε αυτο λεω, επισημαινω μονο το γεγονος οτι η ΒΑ πηγε να κουκουλωσει το σχετικο θορυβο με μια αστηρικτη καθησυχαστικη δηλωση, η οποια τελικα λειτουργησε σαν το λαδι στη φωτια. Ευκολα μπορεις να το διαπιστωσεις αν κατσεις να δεις τι την ρωτησαν κατω απο το τουιτ της.
Στις 50 μπορεις και να καταλαβεις τι λεω.
Ότι κάποιος αλήτης μύρισε τα δάχτυλά του και έβγαλε χρησμό ότι εμβόλια + british airways = sus δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να του κάνουνε το χατήρι και να τρέχουν να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.
Ρώτα κανέναν κανονικό δημοσιογράφο να σου πει.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Σε κάποιο έγκυρο site διάβασα ότι τελικά ήταν ματιασμένοι οι άνθρωποι.
Δεν εκφράζω γνώμη όμως,θα περιμένω την BA να επιβεβαιώσει ή να αρνηθεί την πληροφορία.
Δεν εκφράζω γνώμη όμως,θα περιμένω την BA να επιβεβαιώσει ή να αρνηθεί την πληροφορία.
Stalker έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 15:52Τι πήγε να κουκουλώσει, τις ενδείξεις που συμφώνησες ότι δεν υπάρχουν;Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 15:33 Ουτε αυτο λεω, επισημαινω μονο το γεγονος οτι η ΒΑ πηγε να κουκουλωσει το σχετικο θορυβο με μια αστηρικτη καθησυχαστικη δηλωση, η οποια τελικα λειτουργησε σαν το λαδι στη φωτια. Ευκολα μπορεις να το διαπιστωσεις αν κατσεις να δεις τι την ρωτησαν κατω απο το τουιτ της.
Στις 50 μπορεις και να καταλαβεις τι λεω.
Ότι κάποιος αλήτης μύρισε τα δάχτυλά του και έβγαλε χρησμό ότι εμβόλια + british airways = sus δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να του κάνουνε το χατήρι και να τρέχουν να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.
Ρώτα κανέναν κανονικό δημοσιογράφο να σου πει.
Αν χρειαστει θα το πω και 1.000.000 φορες δεν κουραζομαι: η ΒΑ ειπε οτι δεν υπηρχε κοινη σχεση μεταξυ των θανατων οταν για ΚΑΝΕΝΑ θανατο δεν εχει ξεκαθαρισει η αιτια. Οποτε απο μονη της δημιουργησε υποψιες.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 15 Ιούλ 2021, 17:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
waldorf έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 16:34 Σε κάποιο έγκυρο site διάβασα ότι τελικά ήταν ματιασμένοι οι άνθρωποι.
Αν εσυ θεωρεις το πιο φυσιολογικο να πεθαινουν 4 υγιεις πιλοτοι σε μια βδομαδα, αρκετοι Βρετανοι δεν το θεωρουν και μαλλον δεν εχει ξανασυμβει στην ιστορια της εταιρειας.
.
Με επιβεβαιώνεις λοιπόν.
Βλέπεις ζημιά που μπορεί να κάνει το μάτι;
Για πες,απο τοτε ποσοι,αλλοι πιλοτοι της ΒΑ εχουν πεθανει;Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 17:20waldorf έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 16:34 Σε κάποιο έγκυρο site διάβασα ότι τελικά ήταν ματιασμένοι οι άνθρωποι.
Αν εσυ θεωρεις το πιο φυσιολογικο να πεθαινουν 4 υγιεις πιλοτοι σε μια βδομαδα, αρκετοι Βρετανοι δεν το θεωρουν και μαλλον δεν εχει ξανασυμβει στην ιστορια της εταιρειας.
.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
waldorf έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 17:22 Με επιβεβαιώνεις λοιπόν.
Ασε τις πουστιτσες.
Εσυ σαν εταιρεια θα ενδιαφεροσουν να μαθεις απο τι πεθαναν;
ΝΑΙ η ΟΧΙ;
.
Thor έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 17:24Για πες,απο τοτε ποσοι,αλλοι πιλοτοι της ΒΑ εχουν πεθανει;Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 17:20waldorf έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 16:34 Σε κάποιο έγκυρο site διάβασα ότι τελικά ήταν ματιασμένοι οι άνθρωποι.
.
Δεν ψαχνουμε γενικα ποσοι εχουν πεθανει αλλα ειδικα ποσοι εχουν πεθανοι απο ανεξιχνιαστα αιτια. Κατι που θα μικρυνει δεκαδες φορες το συνολικο αριθμο των θανατων προς συγκριση και αυτος θα γινει στατιστικα αδυνατος οταν ψαξουμε για 4 τη βδομαδα.
.
Καμμια σχεση.Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 17:27Thor έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 17:24Για πες,απο τοτε ποσοι,αλλοι πιλοτοι της ΒΑ εχουν πεθανει;Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 17:20
.
Δεν ψαχνουμε γενικα ποσοι εχουν πεθανει αλλα ειδικα ποσοι εχουν πεθανοι απο ανεξιχνιαστα αιτια. Κατι που θα μικρυνει δεκαδες φορες το συνολικο αριθμο των θανατων προς συγκριση και αυτος θα γινει στατιστικα αδυνατος οταν ψαξουμε για 4 τη βδομαδα.
.
Εφοσον λοιπον οι 4 πεθαναν εξ αιτιας του εμβολιου,αυτο ισχυριζεσαι οσο και να το αρνείσαι,θα επρεπε να εχουμε συνεχομενους θανατους,αφου οι 4 πεθαναν σε πολυ κοντινες ημερομηνιες.
Για πες,ποσοι εχουν πεθανει στο μεταξυ;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Εγώ πουστίτσες;Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 17:25 ...
Ασε τις πουστιτσες.
ΝΑΙ η ΟΧΙ;
.
Μα εσύ ξεκινάς με ποδοσφαιρική ορολογία "σου έριξα πέντε γκολ κι εσύ μου έβαλες ένα".
Εγώ σαν εταιρεία;Μα εγώ σαν εταιρεία;;;;;;;;;;;
Άντε και το πάω λοιπόν.Εγώ σαν εταιρεία θα ενδιαφερόμουν να μάθω γιατί έχασα 4 υπαλλήλους back to back.Και πιό πολύ θα ενδιαφερόμουν αν σχετίζεται με κάτι που θα με κάνει να χάσω άλλους 24 σύντομα.
Άπαξ και καταλήξω ότι οι θάνατοι είναι ασύνδετοι μεταξύ τους,δεν θα ανακοινώσω τίποτα σε κανέναν.Γιατί απλά δεν αφορά κανέναν,ούτε καν εμένα!
Θα στείλω συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων μαζί με όποια αποζημίωση προβλέπεται (αν προβλέπεται) και θα συνεχίσω τη ζωή μου (ως εταιρεία,εγώ).
Thor έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 17:32Καμμια σχεση.Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 17:27
.
Εφοσον λοιπον οι 4 πεθαναν εξ αιτιας του εμβολιου,αυτο ισχυριζεσαι οσο και να το αρνείσαι,θα επρεπε να εχουμε συνεχομενους θανατους,αφου οι 4 πεθαναν σε πολυ κοντινες ημερομηνιες.
Για πες,ποσοι εχουν πεθανει στο μεταξυ;
Εγω οτι ισχυριζομαι το λεω αντρικια, μονο μαγοι και ο Νοστραδαμος ξερουν απο τι πεθαναν οι 4, οχι εγω κι εσυ. Το μονο ζητημα λοιπον για το οποιο ανοιχτηκε το νημα ειναι να συζητησουμε γιατι η ΒΑ καθησυχασε τον κοσμο ενω δεν ειχε βγει ιατρικο ανακοινωθεν ουτε για εναν απο 4 θανατους.
.
waldorf έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 17:37Εγώ πουστίτσες;Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 17:25 ...
Ασε τις πουστιτσες.
ΝΑΙ η ΟΧΙ;
.
Μα εσύ ξεκινάς με ποδοσφαιρική ορολογία "σου έριξα πέντε γκολ κι εσύ μου έβαλες ένα".
Εγώ σαν εταιρεία;Μα εγώ σαν εταιρεία;;;;;;;;;;;
Άντε και το πάω λοιπόν.Εγώ σαν εταιρεία θα ενδιαφερόμουν να μάθω γιατί έχασα 4 υπαλλήλους back to back.Και πιό πολύ θα ενδιαφερόμουν αν σχετίζεται με κάτι που θα με κάνει να χάσω άλλους 24 σύντομα.
Άπαξ και καταλήξω ότι οι θάνατοι είναι ασύνδετοι μεταξύ τους,δεν θα ανακοινώσω τίποτα σε κανέναν.Γιατί απλά δεν αφορά κανέναν,ούτε καν εμένα!
Θα στείλω συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων μαζί με όποια αποζημίωση προβλέπεται (αν προβλέπεται) και θα συνεχίσω τη ζωή μου (ως εταιρεία,εγώ).
Ωραια, η ΒΑ δεν εκανε αυτο που προτεινεις, βγηκε και ειπε οτι δεν υπαρχει συσχετιση ενω δεν μπορουσε αντικειμενικα να το ξερει μιας και δεν υπηρχε ιατρικη βεβαιωση για κανενα απο τους θανατους.
Δευτερον αυτο που προτεινεις ειναι ελεεινο και τρισαθλιο γιατι η ΒΑ οφειλει εξηγησεις τοσο στους ιδιους τους πιλοτους της αλλα και στα εκατομμυρια των πελατων της. Γι' αυτο και πολλοι απο αυτους εκαναν χιλιαδες ερωτησεις στην εταιρεια μετα το γελοιοδεστατο τουιτ της.
.
Έχω μιά ακόμη ιδέα:
Δεν μας γαμάς ρε περίχαρε που ό,τι ψαρεύεις στις καταβόθρες το κάνεις μείζον θέμα και ανοίγεις νήματα για να ψολοβαράμε καλοκαιριάτικα;
Γιατί μόλις ξεχαστεί κι αυτή η πίπα που τραβάς στά άκρα,θα ανακαλύψεις ότι πέθαναν δύο από τους τρείς υπαλλήλους του μίνι μάρκετ στη γειτονιά σου μέσα σε διάστημα μόλις έξι χρόνων και ο ένας που ζει ακόμη δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη με τη δεύτερη δόση.
Γιατί πέθαναν οι άλλοι δύο;Ο ένας είχε κάνει δύο δόσεις και πέθανε ενώ έκανε ψαροντούφεκο (φήμες λένε ότι πνίγηκε,αλλά δεν το πιστεύω).
Ο άλλος πέθανε πρόπερσι πριν υπάρξει πανδημία,αλλά γιατί ο μινιμαρκετάς δεν μας αναφέρει τις ακριβείς αιτίες θανάτου;Τι μας κρύβει;
Δεν μας γαμάς ρε περίχαρε που ό,τι ψαρεύεις στις καταβόθρες το κάνεις μείζον θέμα και ανοίγεις νήματα για να ψολοβαράμε καλοκαιριάτικα;
Γιατί μόλις ξεχαστεί κι αυτή η πίπα που τραβάς στά άκρα,θα ανακαλύψεις ότι πέθαναν δύο από τους τρείς υπαλλήλους του μίνι μάρκετ στη γειτονιά σου μέσα σε διάστημα μόλις έξι χρόνων και ο ένας που ζει ακόμη δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη με τη δεύτερη δόση.
Γιατί πέθαναν οι άλλοι δύο;Ο ένας είχε κάνει δύο δόσεις και πέθανε ενώ έκανε ψαροντούφεκο (φήμες λένε ότι πνίγηκε,αλλά δεν το πιστεύω).
Ο άλλος πέθανε πρόπερσι πριν υπάρξει πανδημία,αλλά γιατί ο μινιμαρκετάς δεν μας αναφέρει τις ακριβείς αιτίες θανάτου;Τι μας κρύβει;
Περιχαρος εισαι εσυ που υποστηριζεις οτι η ΒΑ δεν οφειλει καμια εξηγηση.
Οι φυσιολογικοι ανθρωποι εκαναν εκατονταδες ερωτησεις και σοβαρη κριτικη στην ΒΑ μετα το γελοιο τουιτ της.
.
Οι φυσιολογικοι ανθρωποι εκαναν εκατονταδες ερωτησεις και σοβαρη κριτικη στην ΒΑ μετα το γελοιο τουιτ της.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 466 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Thor
-