!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Για αυτο ειμαι βαμμενος χρθση αυγη
-
Γιωργης
Για αυτο ειμαι βαμμενος χρθση αυγη
Πολλοι σοκαρονται οταν αποκαλυπτεται το γεγονος οτι ειμαι βαμμενος χρθσαυγιτης. Πως? Ρωτανε αφου ειμαι αντιρατσιστης και φανατισμενος σιωνιστης.εξηγω τον λογο λοιπον.
Η χρυση αυγξ ειναι το μονο ελληνικο πολ κομμα που τα περισσοτερα στελεχη οχι μονο δε θυμιζουν σε τιποτα ευρωπαιους αλλα το αντιθετο, μοιαζουν περισσοτερο με πολιτκους της μουσουλμανοκης αδερφοτητας παρα οτιδηποτε αλλο. Βλεποντας τους, ο εληνικος λαος συνηθιζει στην ιδεα των ξενων πολιτικων. Αραγε, μετα απο 15 χρονια ενας αραβας με υπηκοοτητα ελληνικη δε θα περασει απαρατηρητος απο το κοινοβουλιο? Μια αλλαγη στο ονομα πχ απο χασαν θα το κανει χασανογλου και τερμα. Ουσιαστικα η χρυση αυγη ανοιγει το δρομο για μη ςυρωπαικες φυλες στο κοινοβουλιο κατι το οποιο επιθυμοθμε εμεις οι αντιρατσιστες.
Η χρυση αυγξ ειναι το μονο ελληνικο πολ κομμα που τα περισσοτερα στελεχη οχι μονο δε θυμιζουν σε τιποτα ευρωπαιους αλλα το αντιθετο, μοιαζουν περισσοτερο με πολιτκους της μουσουλμανοκης αδερφοτητας παρα οτιδηποτε αλλο. Βλεποντας τους, ο εληνικος λαος συνηθιζει στην ιδεα των ξενων πολιτικων. Αραγε, μετα απο 15 χρονια ενας αραβας με υπηκοοτητα ελληνικη δε θα περασει απαρατηρητος απο το κοινοβουλιο? Μια αλλαγη στο ονομα πχ απο χασαν θα το κανει χασανογλου και τερμα. Ουσιαστικα η χρυση αυγη ανοιγει το δρομο για μη ςυρωπαικες φυλες στο κοινοβουλιο κατι το οποιο επιθυμοθμε εμεις οι αντιρατσιστες.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Για αυτο ειμαι βαμμενος χρθση αυγη
Στον τιτλο εχεις ξεχάσει να βάλεις ενα "λ".
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- ΜπλεΜπουμπυς
Στο κείμενο γενικώς διακρίνεται μια ευφορία που δικαιολογεί τόσο τις παραλείψεις όσο και τις υπερβάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Aφού ρε Γιώργη κι εσύ είσαι αραπόδερμος, που θα 'λεγε κι ο Χάλαρης. 
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Δεν είναι σωστό πάντως να τον κοροϊδεύεις μόνο και μόνο επειδή είναι μαύρος.Νταρνάκας έγραψε: 19 Αύγ 2018, 15:24 Aφού ρε Γιώργη κι εσύ είσαι αραπόδερμος, που θα 'λεγε κι ο Χάλαρης.![]()
Γιώργη μην τους ακούς ρε, γύρνα εσύ πίσω και θα σου βρούμε και γυναίκα χρθσαυγίτισσα άμα λάχει, θα την πούμε ότι είσαι ξάδερφος του Ηλία, αρκεί να μην έχεις πρόβλημα με λευκές ξανθές.
Πολλές καλησπέρες από την φτωχομάνα!
Ερρώσο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- blackpaint
χαλικούτης φορ πρέζιντεντ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ρε φίλε ειλικρινά.Γιωργης έγραψε: 19 Αύγ 2018, 14:49 Πολλοι σοκαρονται οταν αποκαλυπτεται το γεγονος οτι ειμαι βαμμενος χρθσαυγιτης. Πως? Ρωτανε αφου ειμαι αντιρατσιστης και φανατισμενος σιωνιστης.εξηγω τον λογο λοιπον.
Γράφεις και πουθενά αλλού να σε διαβάζουμε πιο συχνά;
Να πληρώνουμε και συνδρομή αν είναι.
Σε μοιράζουν με καμιά εφημερίδα μαζί;
Δεν γίνεται με το σταγονόμετρο.
Πιο συχνά να γράφεις.
Θέλουμε κι άλλο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-