Ευτυχως που ειχες το τσιρωτο αλλιως θα πεταγωταν εξω το mrnavantono έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 13:08 Εμβολιασμένος μπροστάρης ΚΝΑΤατζής Βαντόναρος συνεπικουρούμενος από ένα φιλμάκι με τις τρεις μεγάλες του Αγάπες-Πρότυπα Ανθρώπων και Ηγετών, για να πήζουν τα φασιστοψέκια!![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φωτογραφίες προσώπου μας
Re: Φωτογραφίες προσώπου μας
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
μμμμ...ομορφούλη βλεπωΑλητάκι88 έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 17:45 [img]https://i.postimg.cc/Qtf592yt/IMG- ... .jpg[/img]
Θελω και γω σχεδιακια στο προσωπο οπως εβαλε η Ναιδα!...Οποιος μπορει να μου βαλει σχεδιακια παρακαλω και να την ξαναποσταρει.![]()
άντε και με ένα καλο γαμπρό απ'το χουριό
έχεις άγχος όμως πανω σ'αυτο
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Αν προσεξεις καλυτερα,θα δεις οτι,εχει ανεβει πιο πανω.GoBack έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:04Ευτυχως που ειχες το τσιρωτο αλλιως θα πεταγωταν εξω το mrnavantono έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 13:08 Εμβολιασμένος μπροστάρης ΚΝΑΤατζής Βαντόναρος συνεπικουρούμενος από ένα φιλμάκι με τις τρεις μεγάλες του Αγάπες-Πρότυπα Ανθρώπων και Ηγετών, για να πήζουν τα φασιστοψέκια!![]()
![]()
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Thor έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:09Αν προσεξεις καλυτερα,θα δεις οτι,εχει ανεβει πιο πανω.GoBack έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:04Ευτυχως που ειχες το τσιρωτο αλλιως θα πεταγωταν εξω το mrnavantono έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 13:08 Εμβολιασμένος μπροστάρης ΚΝΑΤατζής Βαντόναρος συνεπικουρούμενος από ένα φιλμάκι με τις τρεις μεγάλες του Αγάπες-Πρότυπα Ανθρώπων και Ηγετών, για να πήζουν τα φασιστοψέκια!![]()
![]()
Πες μας την αλήθεια vantono. Τουμπανιασες έτσι μετά το εμβόλιο ε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
εκτός απ'τον τζουκασβίλι βησαριόνοβιτς οι άλλοι 2 είναι
τζ.σορος κ' μπιλ γκέιτς;
(θα τους είχε στείλει ό πατερούλης στα γκούλαγκς να σπάνε πέτρες)
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Who is The 4th man την 14 Ιούλ 2021, 20:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Who is The 4th man έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:08μμμμ...ομορφούλη βλεπωΑλητάκι88 έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 17:45 [img]https://i.postimg.cc/Qtf592yt/IMG- ... .jpg[/img]
Θελω και γω σχεδιακια στο προσωπο οπως εβαλε η Ναιδα!...Οποιος μπορει να μου βαλει σχεδιακια παρακαλω και να την ξαναποσταρει.![]()
άντε και με ένα καλο γαμπρό απ'το χουριό![]()
έχεις άγχος όμως πανω σ'αυτο
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
πολυ "ράουντ απ" σου έχει ερεθίσει τά δάκτυλα;Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:34Who is The 4th man έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:08μμμμ...ομορφούλη βλεπωΑλητάκι88 έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 17:45 [img]https://i.postimg.cc/Qtf592yt/IMG- ... .jpg[/img]
άντε και με ένα καλο γαμπρό απ'το χουριό![]()
έχεις άγχος όμως πανω σ'αυτοΟλα καλα, κανουμε και λίγη πλακα.
να αποφεύγεις τα πολλά φυτοφαρμακα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εννοειται, ειναι το 5G που ρέει μέσα μου!
Γενικα δεν ειμαι ετσι παντως, ειμαι πιο νορμάλ, αυτή η φωτο ειναι πολύ κοντινή/παραπλανητική, συν ότι σφίγγομαι κιόλας, και καπως ετσι βγήκα ολίγον τι θηριώδης.
Α ακόμα καλύτερα αν δεν είσαι τόσο τούμπανοvantono έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 21:58Εννοειται, ειναι το 5G που ρέει μέσα μου!![]()
Γενικα δεν ειμαι ετσι παντως, ειμαι πιο νορμάλ, αυτή η φωτο ειναι πολύ κοντινή/παραπλανητική, συν ότι σφίγγομαι κιόλας, και καπως ετσι βγήκα ολίγον τι θηριώδης.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- porktornado
Τι διαβάζω ρε πστη μου εδώ μέσα. Με χαρτοσακούλες στο κεφάλι πάτε στον Μπακάλη; Ελπίζετε να ρίξετε καμιά γκόμενα εδώ μέσα με το υπέροχο μυαλό σας; 
Παίζει να είναι η πιο γκέι φώτο στο πχόρουμ, τύπε.vantono έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 13:08 Εμβολιασμένος μπροστάρης ΚΝΑΤατζής Βαντόναρος συνεπικουρούμενος από ένα φιλμάκι με τις τρεις μεγάλες του Αγάπες-Πρότυπα Ανθρώπων και Ηγετών, για να πήζουν τα φασιστοψέκια!![]()
![]()
Κοντράρεται στα ίσα με κείνη την φώτο του Απολλώνιου με τους κοιλιακούς του, που αχνοφαίνονταν.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Πάντως από τις φωτό μόνο ο Μπίλ φαίνεται να ζαχαρώνει το κορμί
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 1100 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 42 Απαντήσεις