Μωρή Αλήτισσα με τον Προβατίνο δεν τα βρήκατε ;;; ...
Η του κάνεις κόνξες καί κορδελάκια ;;; .
.
Βασικά ενώ στα υπόλοιπα δεν έχεις άδικο, η τελευταία πρόταση δεν ισχύει. Μπορείς να τον απορρίψεις για οποίο λόγο θέλεις, ακόμα και για κανένα λόγο.vantono έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 18:13Αναχρονιστικές, σφόδρα συντηρητικές και φιλοπατριαρχικές και οι δικές σου αποψεις, και της νάιδας. Κουνήστε λίγο το κεφάλι σας, που για να κάνει καλό σεξ κάποιος, θα πρέπει να εχει βγάλει μελάνωμα 15 ώρες κατω απ'τον ήλιο στην οικοδομή ή αιμορροΐδες σαπίζοντας σε ένα γραφείο. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει ουσιαστικά, να ξέρετε: Όσο περισσότερη δουλειά, τόσο λιγότερος ελεύθερος χρόνος, τόσο περισσότερο άγχος και φυσικά, τόσο λιγότερο σεξ λόγω αντικούκου λόγω του άγχους. Ενα σκασμό άτομα γνωρίζω προσωπικά που το εχουν παθει αυτό, δεν το κατεβάζω απ'το κεφάλι μου.Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 17:59Βρε Αγι, κανεις σαν να μην καταλαβαινεις, ενας που δεν εκτονωνεται στην δουλεια, δεν κανει ουτε για σεξ, κανει μονο για μπιμπελο!Αγις έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 17:57
σορρυυυυ νομιζα πως τον ηθελε για να τις ριχνει καμποσους μπουτζους ημερησιως κ οχι να εχει χρημα για να την κερναει γκαζοζα οταν χανει στο πινοκλι στο καφενειο
Εν προκειμένω, στο μονο σημείο που συμφωνώ απόλυτα μαζί σας ειναι στο οτι φυσικά και αποτελεί μέγιστη κατάντια να τον ζει ο πατέρας του με χαρτζιλίκι. Αν όμως είχε πχ, κάποια ακίνητη περιουσία ή επιχείρηση στο όνομα του, ηταν εισοδηματίας και εισέπραττε ενώ κάθεται και τα ξύνει, μαγκιά του! Απ'τη στιγμή που η πορτοφόλα του γεμίζει με δικά του λεφτά, δεν μπορεις να του πεις κατι. Δεν μπορεις να τον απορρίψεις μονο και μονο επειδή ειναι "τεμπέλης".
Ποιον λες προβατινο;ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 18:24 .
Μωρή Αλήτισσα με τον Προβατίνο δεν τα βρήκατε ;;; ...![]()
Η του κάνεις κόνξες καί κορδελάκια ;;; .![]()
.
Η δουλειά κάνει τους δούλους. Η εργασία τους δημιουργικούς ανθρώπους. Και ο ελεύθερος χρόνος την ψυχική υγεία-ισορροπία του ανθρώπου. Αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτά, βράσ'τα.Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 18:23Οπως λεει και το ασμα η δουλεια κανει τους αντρες, μη σου πω και τις γυναικες, ανθρωπος τεμπελχανας είναι α χ ρ η σ τ ο ς!!!! Καθεται και κολοβαραει ολη μερα και το μονο που τον νοιαζει ειναι να χτυπησει καμια γκομενα σε κανενα σαιτ γνωριμιων.vantono έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 18:13Αναχρονιστικές, σφόδρα συντηρητικές και φιλοπατριαρχικές και οι δικές σου αποψεις, και της νάιδας. Κουνήστε λίγο το κεφάλι σας, που για να κάνει καλό σεξ κάποιος, θα πρέπει να εχει βγάλει μελάνωμα 15 ώρες κατω απ'τον ήλιο στην οικοδομή ή αιμορροΐδες σαπίζοντας σε ένα γραφείο. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει ουσιαστικά, να ξέρετε: Όσο περισσότερη δουλειά, τόσο λιγότερος ελεύθερος χρόνος, τόσο περισσότερο άγχος και φυσικά, τόσο λιγότερο σεξ λόγω αντικούκου λόγω του άγχους. Ενα σκασμό άτομα γνωρίζω προσωπικά που το εχουν παθει αυτό, δεν το κατεβάζω απ'το κεφάλι μου.Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 17:59
Βρε Αγι, κανεις σαν να μην καταλαβαινεις, ενας που δεν εκτονωνεται στην δουλεια, δεν κανει ουτε για σεξ, κανει μονο για μπιμπελο!
Εν προκειμένω, στο μονο σημείο που συμφωνώ απόλυτα μαζί σας ειναι στο οτι φυσικά και αποτελεί μέγιστη κατάντια να τον ζει ο πατέρας του με χαρτζιλίκι. Αν όμως είχε πχ, κάποια ακίνητη περιουσία ή επιχείρηση στο όνομα του, ηταν εισοδηματίας και εισέπραττε ενώ κάθεται και τα ξύνει, μαγκιά του! Απ'τη στιγμή που η πορτοφόλα του γεμίζει με δικά του λεφτά, δεν μπορεις να του πεις κατι. Δεν μπορεις να τον απορρίψεις μονο και μονο επειδή ειναι "τεμπέλης".
Κατα τ άλλα έχει ψυχολογικά και θέλει μόνο 7' σεξ. Αη ρε σαπερα πες του. Βρες άλλον.Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 18:23
Οπως λεει και το ασμα η δουλεια κανει τους αντρες, μη σου πω και τις γυναικες, ανθρωπος τεμπελχανας είναι α χ ρ η σ τ ο ς!!!! Καθεται και κολοβαραει ολη μερα και το μονο που τον νοιαζει ειναι να χτυπησει καμια γκομενα σε κανενα σαιτ γνωριμιων.
Κρινω απο τους δυο ομορφαντρες της ζωης μου, τον πατερα μου που εφυγε και τον αδερφο μου, ατομα ισορροπημενα, χωρις να φοβουνται την δουλεια και γοηδες όσο δεν παιρνει και μαλιστα με ωραιο χαρακτηρα, χωρις να το παιρνουν πανω τους. Αν εχω τετοια προτυπα, αναλογα θα κρινω!vantono έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 18:28Η δουλειά κάνει τους δούλους. Η εργασία τους δημιουργικούς ανθρώπους. Και ο ελεύθερος χρόνος την ψυχική υγεία-ισορροπία του ανθρώπου. Αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτά, βράσ'τα.Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 18:23Οπως λεει και το ασμα η δουλεια κανει τους αντρες, μη σου πω και τις γυναικες, ανθρωπος τεμπελχανας είναι α χ ρ η σ τ ο ς!!!! Καθεται και κολοβαραει ολη μερα και το μονο που τον νοιαζει ειναι να χτυπησει καμια γκομενα σε κανενα σαιτ γνωριμιων.vantono έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 18:13
Αναχρονιστικές, σφόδρα συντηρητικές και φιλοπατριαρχικές και οι δικές σου αποψεις, και της νάιδας. Κουνήστε λίγο το κεφάλι σας, που για να κάνει καλό σεξ κάποιος, θα πρέπει να εχει βγάλει μελάνωμα 15 ώρες κατω απ'τον ήλιο στην οικοδομή ή αιμορροΐδες σαπίζοντας σε ένα γραφείο. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει ουσιαστικά, να ξέρετε: Όσο περισσότερη δουλειά, τόσο λιγότερος ελεύθερος χρόνος, τόσο περισσότερο άγχος και φυσικά, τόσο λιγότερο σεξ λόγω αντικούκου λόγω του άγχους. Ενα σκασμό άτομα γνωρίζω προσωπικά που το εχουν παθει αυτό, δεν το κατεβάζω απ'το κεφάλι μου.
Εν προκειμένω, στο μονο σημείο που συμφωνώ απόλυτα μαζί σας ειναι στο οτι φυσικά και αποτελεί μέγιστη κατάντια να τον ζει ο πατέρας του με χαρτζιλίκι. Αν όμως είχε πχ, κάποια ακίνητη περιουσία ή επιχείρηση στο όνομα του, ηταν εισοδηματίας και εισέπραττε ενώ κάθεται και τα ξύνει, μαγκιά του! Απ'τη στιγμή που η πορτοφόλα του γεμίζει με δικά του λεφτά, δεν μπορεις να του πεις κατι. Δεν μπορεις να τον απορρίψεις μονο και μονο επειδή ειναι "τεμπέλης".![]()
Μονο 37 χρονών κοριτσάρα πάντως, κρίμα τέτοιες μπουμεροαπόψεις, τι να πω.![]()
Μηπως τα ψυχολογικα σε κανουν να κολοβαρας;Naida έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 18:29Κατα τ άλλα έχει ψυχολογικά και θέλει μόνο 7' σεξ. Αη ρε σαπερα πες του. Βρες άλλον.Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 18:23
Οπως λεει και το ασμα η δουλεια κανει τους αντρες, μη σου πω και τις γυναικες, ανθρωπος τεμπελχανας είναι α χ ρ η σ τ ο ς!!!! Καθεται και κολοβαραει ολη μερα και το μονο που τον νοιαζει ειναι να χτυπησει καμια γκομενα σε κανενα σαιτ γνωριμιων.
Καταλαβα, εφοσον δεν ειχα πμ δεν μπορω να το συνεχισω.
Δεν χρειάζεται...Καραμελίτσα έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 17:01 Προξενήτρα δεν παίζει; Κανάς κοινός φίλος; Χωριό είναι, δεν μπορεί, όλο και κάποιος θα υπάρχει.
vantono έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:25
Στριμωχτόνα στο κουτέτς κάποια στιγμή που θα τον ξαναδείς, και χούφτω καβάλο στην ψύχρα. Και για 30 δευτερα τρίβε πολύ απαλά τα δάχτυλά σου, και κόψε αντιδράσεις. Ειναι μηχανικό/αντανακλαστικό θεμα αυτό, και να μην του αρεσεις και ειναι στρέητ, θα εχει αποτελέσματα. Αν δεν υπάρξει καμία μεταβολή του σημείου του καβάλου μεσα στο παραπάνω χρονικό διάστημα, τότε απλά ειναι γκέι ή ασέξουαλ, και αδίκως χάνεις τον χρόνο σου.
υγ. Προσοχή, γιατί η παραπάνω πράξη ενέχει και νομικούς κινδύνους, θα μπορούσε να σε καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση/κακοποίηση, αλλά κείθε στου χουργιό θαρρώ ότι δεν ξέρουν απο τέτοια, οπότε προχώρει.
Οχι, η βολεψη σε κάνει να κωλοβαράς. Άμα δεν μπορούσε αλλιώς να επιβιώσει δεν θα κωλοβαρουσε. Δεν σου λέω δεν έχει ψυχολογικά, αλλά για ποιο λόγο να μπλέξεις με κάποιον τεμπέλη, με ψυχολογικά και 7λεπτο σεξ;Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 18:33Μηπως τα ψυχολογικα σε κανουν να κολοβαρας;Naida έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 18:29Κατα τ άλλα έχει ψυχολογικά και θέλει μόνο 7' σεξ. Αη ρε σαπερα πες του. Βρες άλλον.Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 18:23
Οπως λεει και το ασμα η δουλεια κανει τους αντρες, μη σου πω και τις γυναικες, ανθρωπος τεμπελχανας είναι α χ ρ η σ τ ο ς!!!! Καθεται και κολοβαραει ολη μερα και το μονο που τον νοιαζει ειναι να χτυπησει καμια γκομενα σε κανενα σαιτ γνωριμιων.![]()
Ρε συ, κοιτα λίγο τι γινεται, ενω εχω σκεφτει χιλια δυο να του πω όταν θα τον συναντησω, πχ πετυχημενες ατακες για περιφρονηση και τετοια, οταν τον συναντω τελικα, χασκω σαν ηλιθια, χανομαι, σαν να παγωνει ο χρονος μου εκεινη την στιγμη και γίνομαι ενα μικρο κοριτσι που ειναι παντελως αμηχανο και ανιδεο!!! Μπορεις να με καταλαβεις; Εχεις νιωσει ποτε σου το ιδιο συναισθημα;
Ειναι ολοκληρη ιστορια που ισως πω μια αλλη φορα. Ο πατερας του γοη ηταν φιλος με τον πατερα μου και κανανε καλη παρεα. Νομιζα ότι αυτο θα συνεβαλε θετικα και θα τον εκανε να νιωσει πιο οικεια και πιο ανετα, αλλα μπα. Τον ειπα αλλη φορα να ερθει σπιτι μου για παρεα και τι μου ειπε!, ότι δεν παει σε σπιτια!!!!!!!!!!!!!! Ελεος, που τον βρηκα ρε σεις!kongrosian έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 18:52 κι εσύ ρε Αλητάκι88, στα 37 σου πλέον, ηλικία δύσκολη για γυναίκα, πως και μόνη σου στο χωριό; δύσκολα τα πράματα...ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΥΧΙΑ, ΚΑΠΟΙΟ ΧΩΡΙΣΜΟ;
μήπως τα είχες με κάποιον άλλο από το χωριό;;;
![]()
ξέρεις, όλα αυτά ίσως παίζουν ρόλο στο μυαλό του γόη... το ότι ίσως δεν θέλει κάποια από το χωριό, ίσως θέλει να φύγει στην πόλη... κ.ο.κ...![]()
Όχιkongrosian έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 18:52 κι εσύ ρε Αλητάκι88, στα 37 σου πλέον, ηλικία δύσκολη για γυναίκα, πως και μόνη σου στο χωριό; δύσκολα τα πράματα...ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΥΧΙΑ, ΚΑΠΟΙΟ ΧΩΡΙΣΜΟ;
μήπως τα είχες με κάποιον άλλο από το χωριό;;;
![]()
ξέρεις, όλα αυτά ίσως παίζουν ρόλο στο μυαλό του γόη... το ότι ίσως δεν θέλει κάποια από το χωριό, ίσως θέλει να φύγει στην πόλη... κ.ο.κ...![]()