!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνέπειες εμβολίων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Bill Hicks
Re: Συνέπειες εμβολίων
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- Bill Hicks
έτσι την πάτησες κι εσύ και το'βαλες στην απάντησή σου για κύρος, no biggie.hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 15:46Πράγματι, αυτό δηλώνει. Βέβαια δεν αλλάζει κάτι στο συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά έχεις δίκιο. Έτσι είναι με τα κανάλια, ποτέ δεν ξέρεις αν αυτό που σου πασάρουν είναι πληροφόρηση ή παραπληροφόρηση. Έτσι τρομοκρατήθηκαν νεαρά άτομα να κάνουν ένα εμβόλιο που δεν χρειάζονται γιατί δεν κινδυνεύουν.Bill Hicks έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 15:25 εν τω μεταξύ χειρουργός δηλώνει απ'ότι βλέπω, το έκαναν "καθηγητής μοριακής ανοσολογίας" για πιο πιασιάρικο.![]()
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Τι να κλάσουν και οι κορωναβάηρου ρε μαν, εδώ στο Ελλάντα έχουμε Θάνους Ντόκους και Βερέμηδες.nik_killthemall έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 15:50γάμησέ τα ... και για τη φωτιά στο Μάτι δεν είχε πει κάτι ή τον μπερδεύω μέ άλλον αγύρτη ? Α όχι τον μπερδευω με τον άλλο, τον υποναύαρχο ΑντωνιαδηBill Hicks έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 15:25δεν λες πάλι καλά που κατάφερε να σταματήσει τον Εμβολιασμό τού Θανάτου!nik_killthemall έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:24
Ο συγκεκριμένος έχει πει αρκετές κοτσάνες πάντως ενώ στο βίντεο όσα λέει ακυρώνονται από το ότι η κύρια μετάλλαξη αυτή τη περίοδο δημιουργήθηκε σε περιοχή με ανύπαρκτο εμβολιασμό.![]()
Δημήτρης Αντωνίου : Έτσι σταματήσαμε τον Εμβολιασμό του Θανάτου, στον βωμό της απληστίας, αμάθειας, υποτακτικότητας και φθηνής εξαγοράς.
https://kontegiovanni.wordpress.com/201 ... %BD%CE%AF/Πρότερος Αγωνιστικός Βίος
Είναι ο άνθρωπος που ξεκίνησε τον Αντι-Μμημονιακό αγώνα με :
1. Την κατάθεση τον Μάιο του 2010 μήνυσης για εσχάτη προδοσία κατά του Κάρολου Παπούλια και των βουλευτών-υπουργών της Κυβέρνησης του Γ.Α.Π. που ψήφισαν το Μνημόνιο του 2010.
2. Αποκάλυψε ότι η δικογραφία του σκανδάλου Siemens βρίσκεται αυτούσια στην Ελληνική Βουλή από το 2010! Κι ότι οι έλληνες βουλευτές όλων των κομμάτων το αποκρύβουν.
3. Συμμετείχε μαχητικά στις διαδηλώσεις και τον εμφύλιο σπαραγμό στο Σύνταγμα τον Ιούλιο και Οκτώβριο του 2011 και του Φεβρουαρίου του 2012.
4. Συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία δύο φορές για την αντιστασιακή του αυτή δράση, αθωούμενος και τις δύο φορές.
5. Το 2013 μήνυσε τον Ευ. Βενιζέλο και Κατασκοπεία και Παραβίαση Μυστικών του Κράτους. Και η μήνυση αυτή διαβιβάστηκε την Βουλή (αρ.86 Συντ.).
6. Το 2012 συμμετείχε στις εθνικές εκλογές στην Β` Αθηνών …
με τους ΑΝ.ΕΛ. Από το 2013 άρχισε έναν απηνή πόλεμο κατά των τραπεζών βοηθώντας ουσιαστικά 100άδες χιλιάδες ελλήνων σε Ελλάδα και εξωτερικό.
7. Είναι ο πρώτος που αποκάλυψε, στοιχειοθέτησε και κατέθεσε σχετική μελέτη και μήνυση στον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, το μέγιστο έγκλημα της παράνομης δικαστικής απαίτησης από τις τράπεζες των κόκκινων δανείων, παρόλο που αυτές έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί (αποζημιωθεί) για τα δάνεια αυτά με 50 δις. με χρήματα του ελληνικού λαού.
8. Είναι ο πρώτος που αποκάλυψε ότι η Eurobank δεν ανακεφαλαιοποιήθηκε τελικά από το ΤΧΣ, με αποτέλεσμα το υφιστάμενο ΔΣ αυτής, όπως και όλες οι δικαστικές της πράξεις να είναι άκυρες! (κατασχέσεις, πλειστηριασμοί, διαταγές πληρωμής).Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν τελικά από την ελληνική βουλή προσφάτως, συμπολίτευση και αντιπολίτευση.
9. Πρώτος αποκάλυψε το μεγάλο σκάνδαλο της πώλησης της ΑΤΕ στην Πειραιώς, το οποίο έχει παραπέμψει επίσης στην δικαιοσύνη με σχετική μήνυση.
10. Πρώτος, ξεσήκωσε όλους τους αγρότες να μην πληρώσουν τα δάνειά των στην υπό-εκκαθάριση ΑΤΕ, γιατί η τελευταία έχει αποζημιωθεί για τα δάνειά των με 7.5 δις. του ελληνικού λαού.
11. Πρώτος αποκάλυψε και τα δικαστήρια έκριναν στην συνέχεια αμετάκλητα, ότι οι Υποθήκες της ΑΤΕ από το 1992 κι εντεύθεν είναι άκυρες.
12. Πρώτος μελέτησε και δημοσίευσε ένα επαναστατικό μοντέλο για μια νέα Αναπτυξιακή Αγροτική Τράπεζα.
13. Έχει γράψει πολλά βιβλία (αισθητικής, τέχνης, μαθηματικών, ιατρικής) και δύο πολιτικά βιβλία, τα « Δάκρυα της Έλλης » και « Ορχούμαι την Οργήν ». Έχει δημοσιεύσει 100άδες άρθρων, πολιτικού, οικονομικού και νομικού περιεχομένου κατά των Μνημονίων και Κατοχής της χώρας.
Ο Αγωνιστής Δημήτριος Αντωνίου
εν τω μεταξύ χειρουργός δηλώνει απ'ότι βλέπω, το έκαναν "καθηγητής μοριακής ανοσολογίας" για πιο πιασιάρικο.![]()
Γεμίσαμε ρε πούστη μου αλμπάνηδες ... Η χώρα του Αρτέμη Σώρρα ... Δεν αφήνουμε τον κορονοϊο να τα γαμήσει όλα καλύτερα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Εγώ έχω πει πολλές φορές ότι δεν υπάρχει αυθεντία στην επιστήμη και ποτέ δεν λαμβάνω υπόψη στα δικά μου επιχειρήματα αν κάτι που είπε κάποιος είναι ορθό, παρά μόνο αν είναι ταυτόχρονα λανθασμένο και εκτός του πεδίου του. Αλλά εσείς που πιστεύετε στις αυθεντίες θα έπρεπε να το λαμβάνετε υπόψιν. Ειρωνικό είναι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ομολογώ ότι την πάτησα από την παραπληροφόρηση του καναλιού, αλλά έτσι είναι με τα ΜΜΠ. Την μια σου παρουσιάζουν ογκολόγους για ανοσολόγους και την άλλην άτομα με 500 νοσήματα ως απόλυτα υγιείς που τους σκότωσε ο ιός.Bill Hicks έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:02έτσι την πάτησες κι εσύ και το'βαλες στην απάντησή σου για κύρος, no biggie.hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 15:46Πράγματι, αυτό δηλώνει. Βέβαια δεν αλλάζει κάτι στο συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά έχεις δίκιο. Έτσι είναι με τα κανάλια, ποτέ δεν ξέρεις αν αυτό που σου πασάρουν είναι πληροφόρηση ή παραπληροφόρηση. Έτσι τρομοκρατήθηκαν νεαρά άτομα να κάνουν ένα εμβόλιο που δεν χρειάζονται γιατί δεν κινδυνεύουν.Bill Hicks έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 15:25 εν τω μεταξύ χειρουργός δηλώνει απ'ότι βλέπω, το έκαναν "καθηγητής μοριακής ανοσολογίας" για πιο πιασιάρικο.![]()
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Bill Hicks
όταν με δεις να χειροκροτάω κάτι που είπε εμβολιολάγνος τηλεμαϊντανός, όπως έκανες εσύ για τον ψεκογιατρό ψευδοκαθηγητή, τότε μπορείς να μού απαντάς σε δεύτερο πληθυντικό και λοιπές πίπες. ό,τι έχω ποστάρει ή επιδοκιμάσει για κόβιντ, εκτός από τρολαρίσματα, είναι απευθείας από επιστημονικές μελέτες ή οργανισμούς υγείας και είναι το consensus που εξ ορισμού δεν βασίζεται σε αυθεντίες.hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:13Εγώ έχω πει πολλές φορές ότι δεν υπάρχει αυθεντία στην επιστήμη και ποτέ δεν λαμβάνω υπόψη στα δικά μου επιχειρήματα αν κάτι που είπε κάποιος είναι ορθό, παρά μόνο αν είναι ταυτόχρονα λανθασμένο και εκτός του πεδίου του. Αλλά εσείς που πιστεύετε στις αυθεντίες θα έπρεπε να το λαμβάνετε υπόψιν. Ειρωνικό είναι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ομολογώ ότι την πάτησα από την παραπληροφόρηση του καναλιού, αλλά έτσι είναι με τα ΜΜΠ. Την μια σου παρουσιάζουν ογκολόγους για ανοσολόγους και την άλλην άτομα με 500 νοσήματα ως απόλυτα υγιείς που τους σκότωσε ο ιός.Bill Hicks έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:02έτσι την πάτησες κι εσύ και το'βαλες στην απάντησή σου για κύρος, no biggie.hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 15:46
Πράγματι, αυτό δηλώνει. Βέβαια δεν αλλάζει κάτι στο συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά έχεις δίκιο. Έτσι είναι με τα κανάλια, ποτέ δεν ξέρεις αν αυτό που σου πασάρουν είναι πληροφόρηση ή παραπληροφόρηση. Έτσι τρομοκρατήθηκαν νεαρά άτομα να κάνουν ένα εμβόλιο που δεν χρειάζονται γιατί δεν κινδυνεύουν.![]()
ελα τωρα...Bill Hicks έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:51όταν με δεις να χειροκροτάω κάτι που είπε εμβολιολάγνος τηλεμαϊντανός, όπως έκανες εσύ για τον ψεκογιατρό ψευδοκαθηγητή, τότε μπορείς να μού απαντάς σε δεύτερο πληθυντικό και λοιπές πίπες. ό,τι έχω ποστάρει ή επιδοκιμάσει για κόβιντ, εκτός από τρολαρίσματα, είναι απευθείας από επιστημονικές μελέτες ή οργανισμούς υγείας και είναι το consensus που εξ ορισμού δεν βασίζεται σε αυθεντίες.hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:13Εγώ έχω πει πολλές φορές ότι δεν υπάρχει αυθεντία στην επιστήμη και ποτέ δεν λαμβάνω υπόψη στα δικά μου επιχειρήματα αν κάτι που είπε κάποιος είναι ορθό, παρά μόνο αν είναι ταυτόχρονα λανθασμένο και εκτός του πεδίου του. Αλλά εσείς που πιστεύετε στις αυθεντίες θα έπρεπε να το λαμβάνετε υπόψιν. Ειρωνικό είναι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ομολογώ ότι την πάτησα από την παραπληροφόρηση του καναλιού, αλλά έτσι είναι με τα ΜΜΠ. Την μια σου παρουσιάζουν ογκολόγους για ανοσολόγους και την άλλην άτομα με 500 νοσήματα ως απόλυτα υγιείς που τους σκότωσε ο ιός.Bill Hicks έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:02
έτσι την πάτησες κι εσύ και το'βαλες στην απάντησή σου για κύρος, no biggie.![]()
πότε αμφισβητησες/ερευνησες την επισημη αποψη?
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
- John Brown Gun Club
Χτες εμαθα τον θανατο απο καρδιακο επισοδειο (χωρις αλλες λεπτομερειες) ενος 40χρονου φιλου φιλου, δυο μερες μετα τον εμβολιασμο του με αστρα. Συμφωνα τωρα με εναν αλλο κοινο γνωστο, ο ανθρωπος αυτος εκανε καθημερινα χοντρες καταχρησεις, ακομα και τη μερα του εμβολιασμου του. Δεν θελω να εκφερω αποψη για την πραγματικη αιτια θανατου του, αλλα το νεο ηταν σοκαριστικο και η ατμοσφαιρα πολυ βαρια.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Τι να πω άλλο; Ζωή στους οικείους του..John Brown Gun Club έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:59 Χτες εμαθα τον θανατο απο καρδιακο επισοδειο (χωρις αλλες λεπτομερειες) ενος 40χρονου φιλου φιλου, δυο μερες μετα τον εμβολιασμο του με αστρα. Συμφωνα τωρα με εναν αλλο κοινο γνωστο, ο ανθρωπος αυτος εκανε καθημερινα χοντρες καταχρησεις, ακομα και τη μερα του εμβολιασμου του. Δεν θελω να εκφερω αποψη για την πραγματικη αιτια θανατου του, αλλα το νεο ηταν σοκαριστικο και η ατμοσφαιρα πολυ βαρια.
Αυτός ο Φίλος Φίλου είναι Κύπριος;John Brown Gun Club έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:59 Χτες εμαθα τον θανατο απο καρδιακο επισοδειο (χωρις αλλες λεπτομερειες) ενος 40χρονου φιλου φιλου, δυο μερες μετα τον εμβολιασμο του με αστρα. Συμφωνα τωρα με εναν αλλο κοινο γνωστο, ο ανθρωπος αυτος εκανε καθημερινα χοντρες καταχρησεις, ακομα και τη μερα του εμβολιασμου του. Δεν θελω να εκφερω αποψη για την πραγματικη αιτια θανατου του, αλλα το νεο ηταν σοκαριστικο και η ατμοσφαιρα πολυ βαρια.
Οκ κακό χιουμοράκι σε δύσκολη στιγμή,αλλά όσο να πεις όταν στο ίδιο ποστ αναφέρεται εμβόλιο και χοντρές καθημερινές καταχρήσεις (υποθέτω μακρόχρονες) τότε μάλλον δεν ταιριάζει σ`αυτό το τοπικ.
- John Brown Gun Club
Eιλικρινα, για την ιστορια των καταχρησεων δεν γνωριζω εαν ειναι αληθεια. Δεν ειναι ομως αυτο που με ενδιαφερει. Το σοκαριστικο ειναι πως εαν το εμβολιο σχετιζεται με καποιον τροπο με τον θανατο του, δεν ειναι κατι που απλα διαβαζω στις εφημεριδες, αλλα κατι που συμβαινει πλεον και σε κοντινους ανθρωπους.waldorf έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 17:04Αυτός ο Φίλος Φίλου είναι Κύπριος;John Brown Gun Club έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:59 Χτες εμαθα τον θανατο απο καρδιακο επισοδειο (χωρις αλλες λεπτομερειες) ενος 40χρονου φιλου φιλου, δυο μερες μετα τον εμβολιασμο του με αστρα. Συμφωνα τωρα με εναν αλλο κοινο γνωστο, ο ανθρωπος αυτος εκανε καθημερινα χοντρες καταχρησεις, ακομα και τη μερα του εμβολιασμου του. Δεν θελω να εκφερω αποψη για την πραγματικη αιτια θανατου του, αλλα το νεο ηταν σοκαριστικο και η ατμοσφαιρα πολυ βαρια.
Οκ κακό χιουμοράκι σε δύσκολη στιγμή,αλλά όσο να πεις όταν στο ίδιο ποστ αναφέρεται εμβόλιο και χοντρές καθημερινές καταχρήσεις (υποθέτω μακρόχρονες) τότε μάλλον δεν ταιριάζει σ`αυτό το τοπικ.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Το καταλαβαίνω απόλυτα.John Brown Gun Club έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 17:16 ...
... Το σοκαριστικο ειναι πως εαν το εμβολιο σχετιζεται με καποιον τροπο με τον θανατο του, δεν ειναι κατι που απλα διαβαζω στις εφημεριδες, αλλα κατι που συμβαινει πλεον και σε κοντινους ανθρωπους.
Το είχα πάθει όταν ο πέμπτος νεκρός απ`την πανδημία στην Ελλάδα ήταν γνωστός μου (θα το βρεις αν ανατρέξεις στις πρώτες σελίδες του "ο πρώτος νεκρός").
Οκ πλέον ακούς για εκατοντάδες νεκρούς κάθε μέρα και δεν ιδρώνει τ`αυτί σου.Αλλά όταν σε όλη τη χώρα έχουν πεθάνει μόνο πέντε άνθρωποι και τον έναν τον ξέρεις,ε όσο να πεις σοκάρεσαι.Πλέον δεν είναι απλά κάτι που ακούς,αλλά κάτι που βιώνεις.
Να είσαι καλά κι εσύ και οι δικοί του να τον θυμόσαστε τον άνθρωπο,απ`ότι και να πήγε.
- John Brown Gun Club
Δυστυχως δεν ειναι η πρωτη μου απωλεια απο την πανδημια. Πολυ κοντινος μου ανθρωπος ηταν αναμεσα στα πρωτα θυματα του κοβιντ. Γενικα αυτη ηταν μια χρονια απωλειας για μενα.waldorf έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 17:47Το καταλαβαίνω απόλυτα.John Brown Gun Club έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 17:16 ...
... Το σοκαριστικο ειναι πως εαν το εμβολιο σχετιζεται με καποιον τροπο με τον θανατο του, δεν ειναι κατι που απλα διαβαζω στις εφημεριδες, αλλα κατι που συμβαινει πλεον και σε κοντινους ανθρωπους.
Το είχα πάθει όταν ο πέμπτος νεκρός απ`την πανδημία στην Ελλάδα ήταν γνωστός μου (θα το βρεις αν ανατρέξεις στις πρώτες σελίδες του "ο πρώτος νεκρός").
Οκ πλέον ακούς για εκατοντάδες νεκρούς κάθε μέρα και δεν ιδρώνει τ`αυτί σου.Αλλά όταν σε όλη τη χώρα έχουν πεθάνει μόνο πέντε άνθρωποι και τον έναν τον ξέρεις,ε όσο να πεις σοκάρεσαι.Πλέον δεν είναι απλά κάτι που ακούς,αλλά κάτι που βιώνεις.
Να είσαι καλά κι εσύ και οι δικοί του να τον θυμόσαστε τον άνθρωπο,απ`ότι και να πήγε.
Με βάση αυτό το ποστ.John Brown Gun Club έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 17:51 ...
Δυστυχως δεν ειναι η πρωτη μου απωλεια απο την πανδημια. Πολυ κοντινος μου ανθρωπος ηταν αναμεσα στα πρωτα θυματα του κοβιντ. Γενικα αυτη ηταν μια χρονια απωλειας για μενα.
Υπάρχει πλέον οικογένεια ή παρέα ή γειτονιά ή κοινωνικός κύκλος τέλος πάντων που δεν έχει απώλειες;
Πόσο ακόμη δηλαδή πρέπει να πείσουμε κάποιον για να κάνει ό,τι πρέπει να κάνει;
Έχω αγανακτίσει απογοητευθεί πλέον.Ήμαρτον πιά.Πεθαίνει κόσμος κάθε μέρα που έχει την ελάχιστη (έστω) δυνατότητα να σωθεί.
- hellegennes
Άμα το πλατύνεις τόσο, φυσικά όχι. Αλλά αυτό ισχύει για κάθε χρόνο. Υπήρξε χρονιά που να θυμάσαι να μην πέθανε κανείς από την παρέα, οικογένεια, γειτονιά και κοινωνικό σου κύκλο;waldorf έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 18:00Με βάση αυτό το ποστ.John Brown Gun Club έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 17:51 ...
Δυστυχως δεν ειναι η πρωτη μου απωλεια απο την πανδημια. Πολυ κοντινος μου ανθρωπος ηταν αναμεσα στα πρωτα θυματα του κοβιντ. Γενικα αυτη ηταν μια χρονια απωλειας για μενα.
Υπάρχει πλέον οικογένεια ή παρέα ή γειτονιά ή κοινωνικός κύκλος τέλος πάντων που δεν έχει απώλειες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Για να μπολιαστουν όσοι είναι βαρύτατα αρνητές πρέπει πραγματικά να βρεθεί στον στενό τους κύκλο ο ιός.waldorf έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 18:00Με βάση αυτό το ποστ.John Brown Gun Club έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 17:51 ...
Πόσο ακόμη δηλαδή πρέπει να πείσουμε κάποιον για να κάνει ό,τι πρέπει να κάνει;
Έχω αγανακτίσει απογοητευθεί πλέον.Ήμαρτον πιά.Πεθαίνει κόσμος κάθε μέρα που έχει την ελάχιστη (έστω) δυνατότητα να σωθεί.
Αλλα δεν είναι μόνο αυτό.
Μια οι απόψεις των λοιμοξιοτετοιων που έχουν μπερδέψει κόσμο...
Μια το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο που βρίσκουν πατήματα διάφοροι άλλοι πονηροιδηδες...
Οι χειρισμοί της κυβέρνησης από πέρσι το φθινόπωρο....έγκλημα
Αχταρμάς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 137 Απαντήσεις
- 6314 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ